Turris Oltul și-a arătat forța ofensivă și cu CSM Alexandria. Trupa lui Lincar mai are încă un amical de jucat înainte de meciul cu Rapid

Marius ANGHEL 17 Feb. 2020, 13:04 Pregătiri, amicale

Turris Oltul Turnu Măgurele a obținut încă o victorie la scor în meciurile amicale disputate în această perioadă de pregătire de iarnă. Trupa lui Erik Lincar a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, cu 4-0 de CSM Alexandria, formație aflată pe locul 5 în Seria a 3-a a Ligii 3 la finalul turului. Alexandria pierdea la aceeași diferență și cu Steaua, formație din Liga a 4-a care a învins-o și pe Turris în această iarnă, cu 1-0.

Sâmbătă seară, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, Turris Oltul a trecut cu 4-0 de conjudețeana CSM Alexandria. Jucătorii lui Erik Lincar au marcat câte două goluri pe repriză. În prima au punctat Cristian Ciobanu (25′) și Albert Voinea (45′), iar în a doua au înscris Silviu Pană (53′) și Dragoș Tescan (90′).

Erik Lincar a început partida în următoarea formulă de joc: Duțu – Călintaru, D. Ispas, Ct. Pîrvulescu, Samson – Sil. Pană, Cioinac, Rob. Neacșu – Ad. Voicu, Alb. Voinea, Cr. Ciobanu. În repriza secundă au mai evoluat: Petrișor – Mitrea, Buleică, Serediuc, Haită, Pațurcă, Negruț, Tescan, Sălcianu și Bg. Matei.

De partea cealaltă, CSM Alexandria, i-a avut pe teren pe: Rob. Apostol – Iakabfi, Gheorghe, Sîrbu, Ciocoteală, Ct. Desculțu, Popa, Matei, Laur. Manole, C. Neagu, Vîlcică. Au mai jucat: Olteanu, Mohora, Gab. Desculțu, Julea și Novacek.

O înfrângere și șapte victorii pentru Turris Oltul în amicale

Turris a mai desfășurat în această iarnă șase amicale: 0-1 cu Steaua, 3-0 cu SCM Gloria Buzău, 6-0 cu CS Tunari, 2-1 cu CS Mioveni, 4-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu Sporting Roșiori și 5-1 cu U Craiova II.

Partida cu CSM Alexandria nu a fost ultima înaintea primului meci oficial din 2020. Înainte de jocul cu Rapid, programat marți, 25 februarie, de la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a 22-a a Ligii 2, jucătorii lui Erik Lincar vor mai avea un test miercuri, 19 februarie, cu Progresul Spartac, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3.

Foto: FC Turris Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 17 Feb. 2020, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă