Motiv de îngrijorare pentru Lincar! Turris Oltul a pierdut ultimul amical înaintea meciului cu Rapid. Progresul Spartac a câștigat chiar la Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 21 Feb. 2020, 23:57 Pregătiri, amicale

Până la meciul oficial cu Rapid, programat tocmai marți, la Voluntari, în încheierea etapei a 22-a a Ligii 2, Turris Oltul Turnu Măgurele a mai desfășurat în această săptămână încă un amical, ultimul în care Erik Lincar și-a testat jucătorii. Iar rezultatul nu a fost unul pe placul antrenorului, fiindcă Progresul Spartac a câștigat cu 2-1. A fost al doilea joc din acest an cu bucureștenii, primul fiind câștigat cu 4-1 de divizionara secundă.

Al nouălea amical desfășurat în această iarnă de Turris Oltul, ultimul, a însemnat a doua înfrângere pentru echipa lui Erik Lincar, după ce primul eșec venise în chiar primul joc, cel cu Steaua (scor 0-1), în Ghencea. De această dată, Progresul Spartac, liderul Seriei a 3-a a Ligii 3, i-a venit de hac trupei din Turnu Măgurele. Între acestea, Turris Oltul a obținut șapte victorii.

Partida desfășurată joi, în nocturnă, pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, a fost un retur al întâlnirilor din acest an dintre Turris Oltul și Progresul Spartac. La finalul cantonamentului efectuat la Izvorani, la începutul lunii februarie, echipa lui Lincar câștiga cu 4-1 la București, pe sintetic. De această dată, divizionara secundă a cedat cu 1-2, după ce Bogdan Matei (74) a înscris pentru teleromăneni, iar Ciprian Stanciu (20) și Florin Geană (90) au punctat pentru bucureșteni.

Turris Oltul: Petrișor – Buleică, Sălcianu, Bg. Matei, Mitrea – Pațurcă, Moisie, Haită, Serediuc – Negruț, Tescan
În a doua repriză au mai intrat: Duțu – Pape, Vîlsan

Progresul Spartac: Răduță – Parfeon, Leafu, Acasandrei, Șandru – Boiangiu, Geană, Donca, Milea – Stanciu, Bodea
După pauză au mai intrat: Iani, Petcu, Matei, Lixandru, Dorobanțu, Grigore, Voican, Cazaciuc, Brocea

Două înfrângere și șapte victorii pentru Turris Oltul în amicale

Turris a mai desfășurat în această iarnă opt amicale: 0-1 cu Steaua, 3-0 cu SCM Gloria Buzău, 6-0 cu CS Tunari, 2-1 cu CS Mioveni, 4-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu Sporting Roșiori, 5-1 cu U Craiova II și 4-0 cu CSM Alexandria.

Pentru Turris Oltul urmează acum meciul oficial cu Rapid, programat marți, 25 februarie, de la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a 22-a a Ligii 2. Turris Oltul se situează pe locul 5, cu 32 de puncte, iar Rapid e pe 3, cu 35 de puncte.

Foto: Progresul Spartac

Marius ANGHEL 21 Feb. 2020, 23:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă