Turris Oltul și-a încheiat campania de achiziții cu doi tineri jucători, încă un portar și un mijlocaș

Turris Oltul Turnu Măgurele și-a încheiat campania de achiziții din această iarnă cu două transferuri efectuate pe ultima sută de metri, noi tineri jucători. Echipa lui Erik Lincar are șapte veniri înregistrate pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, una în care țintește promovarea în prima ligă.

După Tiberiu Serediuc, Ionuț Cioinac, Samson Nwabueze, Albert Voinea și Dragoș Petrișor, Turris Oltul a legitimat la Departamentul Competiții al FRF încă doi jucători în ultima zi de transferuri din această iarnă. E vorba despre Cezar Constantin Grăjdan, un portar de 20 de ani, și Daniel Petronel Vîlsan, un mijlocaș de 19 ani.

Constantin Grăjdan și Daniel Vîlsan, ultimele achiziții ale echipei lui Lincar

Chiar dacă l-a adus de la Dinamo pe Dragoș Petrișor, un portar de 20 de ani, Erik Lincar și-a mai dorit încă un goalkeeper în lot. Astfel a ajuns la Turris Oltul Cezar Constantin Grăjdan, un jucător româno-belgian care are tot 20 de ani și care a mai evoluat la Leopold FC, din Belgia.

În plus, trupa din Turnu Măgurele a semnat un contract și cu Daniel Vîlsan, jucător pe care Lincar l-a testat în ultimele amicale. Mijlocașul vine de la Academia Sport Team București, însă în prima parte a actualului sezon a evoluat la SCM Gloria Buzău în 13 meciuri, în nouă ca titular, fără să înscrie.

” 🤝📝AFC Turris anunță că a semnat un contract cu jucătorul romano-belgian Grajdan Constantin Cezar.
⚽️ Grajdan Constantin este un portar în vârstă de 20 de ani care a mai evoluat în cariera la echipa belgiana Leopold FC.
🏟 Clubul nostru îi urează ” Bun venit!” și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC Turris!

🤝📝AFC Turris anunță că a semnat un contract de imprumut cu jucătorul Vilsan Petronel Daniel.
âš½ Vilsan Petronel Daniel este un jucator din Romania, nascut pe 28.08.2000 si evolueaza pe pozitia de mijlocas. Acesta si Florin Haita, juniori crescuti la Academia Sport Team Bucuresti, astazi fac parte din lotul echipei din esalonul secund, AFC Turris Oltul Turnu Magurele.
A evoluat in cariera sa pentru echipa SCM Gloria Buzau.
🏟 Clubul nostru îi urează „Bun venit!” și îi dorește să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC Turris!
, a anunțat Turris Oltul.

Turris Oltul joacă primul meci oficial din 2020 cu Rapid, marți, 25 februarie, de la ora 19:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari, în etapa a 22-a a Ligii 2.

Pe aceeași temă