Turris Oltul își „devorează” adversarii în amicale. Ultima victimă: echipa secundă a Universității Craiova

Marius ANGHEL 08 Feb. 2020, 17:05 Pregătiri, amicale
Turris Oltul își

Turris Oltul Turnu Măgurele a mai obținut o victorie în meciurile amicale desfășurate în această iarnă, ajungând la al șaselea succes consecutiv. De această dată, jucătorii lui Erik Lincar s-au impus cu 5-1 în fața echipei U Craiova II, a treia clasată în Seria a 3-a a Ligii 3.

După 2-0 cu Sporting Roșiori pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, Turris Oltul a mai obținut în această săptămână încă o victorie. De această dată, formația teleormăneană s-a deplasat la Craiova, unde, pe stadionul Extensiv, a întâlnit echipa secundă a clubului de Liga 1 Universitatea. Diferența de o ligă între cele două adversare s-a văzut clar, trupa din Turnu Măgurele impunându-se cu 5-1.

Pentru Turris au marcat Cătălin Pîrvulescu (20′), Cristian Ciobanu (22′ – penalty), Tiberiu Serediuc (47′), Paul Pațurcă (foto)(52′ – penalty și 80′). Două dintre reușitele echipei din Liga 2 au fost din lovituri de pedeapsă.

Și în acest test, ca și în cel cu echipa din Roșiori, Erik Lincar i-a testat pe Daniel Vîlsan (19 ani, ex SCM Gloria Buzău) și senegalezul Pape Alassane Gassama (23 de ani).

Turris Oltul: Petrișor – Călințaru, D. Ispas, Ct. Pîrvulescu, Mitrea – Cioinac – Sil. Pană, Vîlsan, Ad. Voicu – Alb. Voinea, Cr. Ciobanu
În repriza secundă au evoluat: Duțu – Buleică, Sălcianu, Bg. Matei, Samson – Pape, Pațurcă, Rob. Neacșu – Tescan, Negruț, Serediuc

Turris a mai desfășurat în această iarnă șase amicale: 0-1 cu Steaua, 3-0 cu SCM Gloria Buzău, 6-0 cu CS Tunari, 2-1 cu CS Mioveni, 4-1 cu Progresul Spartac și 2-0 cu Sporting Roșiori.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Turris Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 08 Feb. 2020, 17:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă