SCM Gloria Buzău a jucat un amical cu Aerostar Bacău, în lipsa meciului oficial cu Sportul Snagov. Trupa lui Ilie Stan a urcat în clasament cu victoria la „masa verde”

Marius ANGHEL 22 Feb. 2020, 15:48 Pregătiri, amicale

Știind că nu va juca în acest weekend, din cauza faptului că adversara pe care urma să o întâlnească, Sportul Snagov, nu se prezenta la meciul pe care trebuia să îl organizeze pe teren propriu, SCM Gloria Buzău a mai disputat în această săptămână un amical. Vineri, Ilie Stan și-a testat jucătorii într-un meci cu Aerostar Bacău, câștigat cu 3-2.

Rămasă fără meci oficial în prima etapă din 2020, a 22-a a sezonului, după ce Sportul Snagov și-a întrerupt activitatea, SCM Gloria Buzău n-a putut încheia această săptămână de pregătire fără un meci măcar amical. Astfel, Ilie Stan și-a dus jucătorii la Râmnicu Sărat, acolo unde, pe stadionul Olimpia, i-a urmărit într-un test cu Aerostar Bacău, liderul Seriei 1 a Ligii 3. Partida desfășurată de la ora 15:00 s-a încheiat cu cinci goluri marcate.

A fost 3-1 la pauză pentru buzoieni, după reușitele lui Iulian Roșu (8, 42) și Constantin Stoica (25), și 3-2 la final, după ce băcăuanii au mai punctat o dată în partea secundă.

În acest meci, SCM Gloria Buzău a început în formula: Stoian – Balgiu, M. Ioniță, Nedelea, Gîț, Tucaliuc, Iul. Roșu, C-tin. Stoica, Huiban, Val. Munteanu, Perju. Au mai jucat: Șerban – Catană, Tudose, Stăiculescu, Constantinescu, Chică-Roșă, C. Toma, Pîrcălabu, Ceaușel și Ignat.

În această iarnă, echipa antrenată de Ilie Stan a mai desfășurat amicale cu: Turris Oltul Turnu Măgurele (0-3), Unirea Slobozia (1-0), Vitosha Bistritsa (2-1, L1 Bulgaria), Olimp Khimki (1-0, L3 Rusia), Volgar Astrakhan (2-2, L3 Rusia), BK Fremad Amager (0-3, L2 Danemarca) și FC Samgurali Tskhaltubo (0-2, L2 Georgia).

Victorie la „masa verde” cu Sportul Snagov

Astăzi, sâmbătă, SCM Gloria Buzău s-a deplasat la Ghermănești, la stadionul Voința, pentru a bifa prezența în fața arbitrilor și observatorilor delegați la meciul cu Sportul Snagov. Jocul ce a contat pentru etapa a 22-a a Ligii 2 nu s-a disputat și a fost decis după 15 minute de așteptare, conforma regulamentului. Trupa lui Ilie Stan a câștigat la „masa verde”, cu 3-0, prin neprezentarea adversarului, care, după o a doua astfel de practică, în următorul weekend, va fi exclus din competiție.

Cu cele trei puncte câștigate din oficiu, SCM Gloria Buzău a acumulat 31 de puncte și a urcat pe locul 9 în clasamentul Ligii 2. În etapa următoare, SCM Gloria Buzău joacă pe teren propriu, cu „U” Cluj.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 22 Feb. 2020, 15:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă