„FC U” Craiova a remizat în cel mai important test din Antalya, cu Rusia U19. Dănănae s-a fotografiat cu Kerzhakov, Stoenac continuă să înscrie pe bandă rulantă

Marius ANGHEL 14 Feb. 2020, 13:38 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova continuă să fie invincibilă în cantonamentul din Turcia și după cel mai important test disputat de olteni în Antalya. Joi seară, echipa antrenată de Eugen Trică a remizat, scor 2-2, cu naționala Under 19 a Rusiei, cea care este condusă de Aleksandr Kerzhakov (37 de ani), fost jucător la Zenit, Sevilla și Dinamo Moscova, cu 90 de meciuri la naționala Rusiei și 30 de goluri marcate.

„Leii din Bănie” le-au făcut față cu brio celor mai buni jucători din Rusia la categoria U19, deși au fost nevoiți să revină pe tabelă de două ori. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Claudiu Bălan, în minutul 26, dintr-o lovitură de la 11 metri, și de Marian Stoenac, în minutul 74. Acesta din urmă se află la a șasea sa reușită în stagiul de pregătire al oltenilor din Turcia.

La acest joc a asistat și fostul mare internațional al Rusiei Andrey Arshavin (38 de ani), fost jucător la Zenit, Arsenal și Kuban.

Înainte de meci, căpitanul Craiovei, Ovidiu Dănănae (34 de ani), s-a fotografiat alături de Aleksandr Kerzhakov, cei doi fiind adversari în urmă cu mulți ani în campionatul Rusiei, când fundașul oltean a evoluat la Tom Tomsk.

„FC U” Craiova: Mogoșanu – Negru, Avram, Suciu, Tudor – Pop, Tănase – Raicea, Stoenac, Boția – Bălan. În repriza a doua au intrat și Dănănae, Rogoveanu și Criștiu.

8 amicale și nicio înfrângere pentru „FC U” Craiova

Ultimul joc de verificare al alb-albaștrilor în Antalya va avea loc pe data de 15 februarie, atunci când „FC U” Craiova va întâlni formația Dinamo Kiev II.

Oltenii au disputat până în prezent opt partide amicale în Turcia și nu au pierdut niciuna, adversarii fiindu-i: Ansan Greeners (1-1), Rapid (3-2), Ripensia (1-1), SV Ried (4-4), Vorskla Poltava U21 (3-2), FK Kit-Go Pehchevo (3-2), Arsenal Tula B (1-1) și Rusia U19 (2-2).

Delegația Craiovei va sosi în România în cursul serii de 16 februarie, după un stagiu de pregătire de trei săptămâni efectuat în Turcia, în regiunea Antalya.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 14 Feb. 2020, 13:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă