„FC U” Craiova continuă să fie invincibilă în amicalele din Antalya. Ultima victimă: Vorskla Poltava U21. Boția – gol frumos, Stoenac – gol de senzație

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 20:33 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova a disputat, miercuri, al cincelea joc de pregătire în Antalya. Alb-albaștrii din Liga 3 au întâlnit echipa Under21 a clubului de primă ligă din Ucraina Vorskla Poltava, pe care au învins-o cu 3-2.

Eugen Trică a trimis pe teren un prim „11” format din jucătorii care au evoluat mai puțin până acum pentru gruparea olteană, iar noua achiziție Alexandru Blidar, 17 ani, a debutat ca titular în tricoul „leilor” care își dispută meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu.

În prima parte a disputei, jocul a fost foarte disputat la mijlocul terenului, iar cei care au marcat singurul gol ale primelor 45 de minute au fost puștii lui Poltava, în minutul 18. Nemulțumit, Eugen Trică și-a muștruluit serios jucătorii la pauză, iar, în mintul 48, Vlad Boția a macat golul egalizator după o execuție frumoasă din interiorul careului de 18 metri. Cravașați în permanență de Trică, jucătorii Craiovei au reușit să preia conducerea. Claudiu Dragu avea să marcheze golul de 2-1 pentru „FC U” după ce a înscris din lovitură de la 11 metri, în minutul 77.

Apoi a urmat cel mai frumos gol al partidei. L-au reușit tot oltenii, prin golgheterul Marian Stoenac, care a înscris spectaculos dintr-o lovitură liberă de la 18 metri.

Rezultatul final a fost, totuși, 3-2, după ce ucrainienii au marcat al doilea lor gol la ultima fază de joc a partidei.

„FC U” Craiova: M. Enache – Negru, Dănănae, Suciu, Rob. Tudor – Zanfir, Blidar – Riza, Zimța, Boția – Cl. Dragu. Au mai jucat: Chindriș, Stoenac și Pop.

Următorul meci de verificare al Craiovei va avea loc pe data de 7 februarie, atunci când elevii lui Trică vor evolua împotriva formației FK Kit Go Pehcevo, din Macedonia.

În Turcia, „FC U” Craiova a remizat cu Ansan Greeners, scor 1-1, a învins Rapid, scor 3-2, a terminat la egalitate cu Ripensia (1-1) și SV Ried (4-4), iar acum a trecut cu 3-2 de Vorskla Poltava U21.

 

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 05 Feb. 2020, 20:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă