„FC U” Craiova a remizat în primul amical din Antalya. Claudiu Dragu a marcat pentru echipa lui Trică

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 10:16 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova se află de sâmbăta trecută în cantonament în Antalya, iar, marți, „leii” din Bănie au disputat primul joc amical din acest stagiu de pregătire. Elevii lui Eugen Trică au jucat împotriva sud-coreenilor de la Ansan Greeners, formație de ligă secundă, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru olteni a marcat Claudiu Dragu, în minutul 87, după o acțiune personală de toată frumusețea, în care a driblat mai mulți adversari și a finalizat cu un șut spectaculos. Însă coreenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 73, după ce portarul de 16 ani al lui „FC U”, Mario Enache, a fost învins din lovitură liberă de la 18 metri.

Eugen Trică a decis să le acorde șansa tuturor jucătorilor săi apți din punct de vedere medical să joace în acest meci. Singurii din lot care nu au evoluat deloc au fost Răducanu și Trabalka, aceștia lâund loc în tribună, din cauza unor accidentări.

U Craiova 1948 SA, prima repriză: Chindriș – Negru, Dănănae, Gugu, Tudor – Pop, Tănase – Raicea, Stoenac, Boția – Bălan
U Craiova 1948 SA, repriza a doua: M. Enache – Negru, Suciu, Avram, Cristiu – Zanfir, Tănase (Blidar) – Riza, Rogoveanu, Zimța – Dragu

Echipa craioveană care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Târgu Jiu dispută următorul amical din Turcia pe data de 30 ianuarie, cu Rapid.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 29 Jan. 2020, 10:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă