„FC U” Craiova își continuă invincibilitatea în amicalele din Turcia și după testul cu Arsenal Tula B. Eugen Trică își va urmări jucătorii și într-un meci cu Rusia U19

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 11:26 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova a intrat în a treia săptămână de cantonament în Antalya, iar echipa antrenată de Eugen Trică și-a mărit numărul meciurilor amicale din Turcia de la nouă la zece. Luni, „leii” din Bănie au disputat un nou test, al șaptelea în acest stagiu și continuă să fie invincibili.

La începutul acestei săptămâni, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3 i-au întâlnit pe rușii de la Arsenal Tula B. Jocul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat pe care oltenii l-au mai înregistrat de două ori până acum în Turcia, cu sud-coreenii de la Ansan Greeners și Ripensia Timișoara.

Golul alb-albaștrilor a fost reușit în minutul 40 de tânărul Ionuț Zanfir, cu un șut spectaculos. După alte mari ocazii de gol ale craiovenilor, pe finalul partidei, în mintul 85, Tănase a gafat la o pasă gândită a fi către propriul portar. Unul dintre adversari a interceptat și Arsenal Tula B a egalat.

În acest joc, Eugen Trică i-a folosit pe: Chindriș – Negru, Dănănae, Avram, Tudor – Pop, Zanfir – Boția, Rogoveanu, Zimța – Cl. Dragu. Au mai jucat: Suciu, Bălan, Riza, Raicea și Tănase.

Șapte amicale și nicio înfrângere. Cel mai tare test va fi cu Rusia U19

În Turcia, „FC U” Craiova a jucat meciuri amicale cu: Ansan Greeners (1-1), Rapid (3-2), Ripensia (1-1), SV Ried (4-4), Vorskla Poltava U21 (3-2), FK Kit-Go Pehchevo (3-2) și Arsenal Tula B (1-1).

Următorul test al echipei oltene se va disputa miercuri, 12 februarie, adversar urmând a fi FC Rukh Brest, ocupanta locului 3 în liga a doua din Belarus.

Dar, cel mai tare meci de verificare al alb-albaștrilor din Antalya se va juca la data de 13 februarie, cu naționala Under 19 a Rusiei.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 11 Feb. 2020, 11:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă