CS Mioveni și-a stabilit următorii patru adversari din meciurile amicale. În primele trei teste a înregistrat două victorii și o înfrângere

Marius ANGHEL 04 Feb. 2020, 14:35 Pregătiri, amicale
CS Mioveni și-a stabilit următorii patru adversari din meciurile amicale.** În primele trei teste a înregistrat două victorii și o înfrângere

Revenită pe plan local cu pregătirea, după ce pe 30 ianuarie și-a încheiat stagiul centralizat de la Izvorani, CS Mioveni va începe, de miercuri, o nouă serie de meciuri amicale. A doua clasată din Liga 2 și-a stabilit următorii patru adversari din teste până la reluarea campionatului.

Un prim adversar al Mioveniului va fi U Craiova II. Jocul cu echipa secundă a clubului din Liga 1 are loc miercuri, de la ora 12:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Inclusiv următoarele trei vor avea loc tot cu adversari din Liga 3. Al doilea este programat sâmbătă, 8 februarie, cu CS Afumați, la Curtea de Argeș, al treilea va avea loc miercuri, 12 februarie, cu Vedița Colonești, iar al patrulea se va disputa sâmbătă, 15 februarie, contra echipei CSM Slatina.

În acest an, CS Mioveni a mai desfășurat trei teste, toate disputate în cantonamentul de la Izvorani: 14-1 cu Abatorul Slobozia, 4-0 cu SC Popești Leordeni și 1-2 cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Campionatul Ligii 2 se reia pe 22 februarie cu etapa a 22-a.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2020, 14:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă