Unirea Dej a mai oficializat un transfer. Atacantul Mircea Manole, prezentat oficial: ”Aștept cu nerăbdare să înceapă campionatul”

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 16:58 Liga 2
Unirea Dej a mai oficializat un transfer. Atacantul Mircea Manole, prezentat oficial: ”Aștept cu nerăbdare să înceapă campionatul”

Mircea Manole (22 de ani) este noul atacant al nou-promovatei Unirea Dej. Vârful a jucat sezonul trecut la Aerostar Bacău, iar vineri, 16 iulie, a fost prezentat oficial de formația din Dej.

Mircea Manole a semnat cu Unirea Dej! 

Campionatul trecut, pentru formația din Bacău, Mircea Manole a prins 10 meciuri (388 de minute), dar nu a reușit să marcheze mai mult de un gol. Înaintea experienței de la echipa din Moldova, atacantul a mai fost legitimat, la nivel de profesioniști, la echipele Viitorul Constanța, CS Afumați, Rapid și Luceafărul Oradea.

MIRCEA MANOLE la FC Unirea Dej

Noul atacant al Unirii Dej a jucat ultima dată la Aerostar Bacău. În vârstă de 22 de ani, Manole a mai evoluat la Academia Hagi, FC Viitorul II, CS Afumați, FC Rapid, FC Viitorul și Luceafărul Oradea.

Bine ai venit, Mircea!”, a anunțat nou-promovata în Liga 2, pe FC Unirea Dej Oficial.

Mircea Manole: ”Aștept cu nerăbdare să înceapă campionatul” 

Mircea Manole a făcut și o scurtă declarație după ce a semnat contractul. Speră să ajute echipa să câștige cât mai multe meciuri și să își îndeplinească obiectivul la finalul campionatului. Când a venit vorba de transferul la Unirea Dej, vârful a recunoscut că a fost convins de antrenorul Dragoș Militaru.

Despre club mi-a vorbit antrenorul (n.r. – Dragoș Militaru), cu care am lucrat la Luceafărul Oradea. Un antrenor foarte bun, care știe să motiveze jucătorii și acesta a fost principalul motiv pentru care am venit aici. M-am acomodat extrem de repede, chiar din prima zi. Cu mulți dintre jucători mă știam de mai mult timp. E un grup foarte unit aici.

Aștept cu nerăbdare să înceapă campionatul. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult și să câștigăm cât mai multe meciuri. Suntem destui atacanți, concurența e benefică, dar trebuie să ne facem treaba cât mai bine. Nu contează cine înscrie, doar să câștigăm.

(N.r. – Mesaj pentru fani) Vă aștept la jocurile echipei, să fie spectacol în tribună cât și pe teren, și hai Unirea!”, a declarat atacantul după semnarea contractului cu Unirea Dej.

Unirea Dej, opt mutări după promovarea în Liga 2

Până acum, după promovarea în Liga 2, Unirea Dej i-a achiziționat pe fundașul Alin Burdeț, portarul Dorian Răilean, amândoi foști la Fotbal Comuna Recea, și Claudiu Chindriș, fost la Șomuz Fănticeni.

În plus, trupa ardeleană a obținut prelungirea împrumuturilor de la CFR Cluj a jucătorilor Ionuț Rus și Cristian Chira. Tot de la campioana României l-a împrumutat și pe Alexandru Militaru. Sub aceeași formă de transfer, Unirea Dej i-a adus pe Vlad Bogdan, de la Petrolul, și pe Alexandru Pop, de la Farul.

Foto: FC Unirea Dej oficial

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incep-emotiile-pentru-echipele-din-liga-2-cele-20-de-cluburi-isi-vor-afla-programul-pentru-sezonul-2021-2022-19192142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorii-pe-linie-in-meciurile-amicale-nou-promovata-arata-bine-inaintea-debutului-in-liga-2-a-castigat-si-al-cincilea-test-al-verii-19192074

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cantonament-finalizat-cu-victorie-la-scor-pentru-u-cluj-a-invins-clar-scm-zalau-intr-o-partida-in-care-erik-lincar-a-rulat-tot-lotul-19192227

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 16 Jul. 2021, 16:58 Liga 2
Pe aceeași temă