Poli Iași a început stagiul de la Buftea. Veste bună pentru Costel Enache

Narcis POHOAȚĂ 14 Feb. 2022, 16:21 Liga 2
Poli Iași a început stagiul de la Buftea. Veste bună pentru Costel Enache

Delegația Politehnicii Iași a ajuns duminică seară la Buftea, localitatea ilfoveană în care echipa pregătită de Costel Enache va avea cartierul general până vineri.

Luni dimineață, ieșenii au avut un prim antrenament la baza de pregătire a echipei naționale, la care a fost prezent și francezul Jeremy Mawatu. Mijlocașul lateral în vârstă de 24 de ani a făcut duminică joncțiunea cu lotul Politehnicii, urmând să fie testat de antrenorul Costel Enache în următoarele meciuri amicale.

Sekou Camara se pregătește normal, Pușcaș va fi supus unui nou consult

Vestea bună pentru ieșeni este că atacantul Sekou Camara, golgheterul echipei în prima parte a campionatului, s-a refăcut după accidentarea suferită în amicalul cu CSM Pașcani. Atacantul împrumutat de la FC Botoșani a stat aproape două săptămâni după microruptura fibrilară suferită la sfârșitul lunii ianuarie și acum se pregătește normal cu echipa.

În ceea ce-l privește pe Cristian Pușcaș, acesta va face marți un control medical final după tratamentul efectuat în ultima perioadă pentru durerile la tendonul lui Ahile. În urma consultului, oficialii din Copou vor afla dacă tratamentul a avut efect și dacă Poli va conta sau nu pe mijlocașul defensiv de 28 de ani în partea a doua a campionatului.

Primul amical la Buftea al Politehnicii Iași, cu naționala Under 19 a României

Echipa lui Costel Enache va disputa primul meci amical marți, 15 februarie, cu naționala Under 19 a României, la Buftea, urmând ca partidele cu FC Buzău (miercuri) și Petrolul Ploiești (vineri) să aibă loc pe terenurile adversarilor ieșenilor. Toate meciurile încep la ora 12:00.

Antrenorul Costel Enache a explicat că va încerca să le ofere câte 75 de minute tuturor jucătorilor în meciurile de marți și miercuri, urmând ca partida cu Petrolul să fie abordată cu o formulă cât mai apropiată de cea pe care o va utiliza în campionat.

În funcție de programarea meciului din prima etapă, cu FC Brașov, ieșenii ar putea să mai dispute un amical, săptămâna viitoare. Varianta este valabilă doar dacă Poli va juca cu Brașovul duminică sau luni.

  • Rezultatele obținute de Poli Iași în amicalele din această iarnă: 8-0 cu Poli Iași U19, 5-0 cu CSM Pașcani, 4-1 cu Știința Miroslava, 2-0 cu Bucovina Rădăuți și 0-1 cu Foresta Suceava.

Foto: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-a-stabilit-lotul-politehnicii-iasi-pentru-stagiul-de-pregatire-de-la-buftea-ultimul-jucator-la-care-a-renuntat-si-juniorul-care-l-a-impresionat-19219344

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-esec-in-amicale-pentru-poli-iasi-a-pierdut-pe-emil-alexandrescu-cu-foresta-suceava-costele-enache-va-primi-in-probe-un-mijlocas-francez-19219192

Narcis POHOAȚĂ 14 Feb. 2022, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă