Ce lovitură ar fi! Rapid e în negocieri cu Alexandru Ioniță II! Fotbalistul Astrei și-a dat acordul să revină în Giulești | EXCLUSIV

Autor: Victor VRÎNCEANU Publicat: 20 Dec. 2020, 17:03 Actualizat: 20 Dec. 2020, 16:32 Liga 2
Ce lovitură ar fi! Rapid e în negocieri cu Alexandru Ioniță II! Fotbalistul Astrei și-a dat acordul să revină în Giulești | EXCLUSIV

Rapid este în negocieri avansate cu Alexandru Ioniță II. Încurajați de ultimele rezultate, vișiniii vor să-și betoneze serios lotul în această iarnă pentru a fi siguri de promovare. ”Bijuteria Coroanei” ar putea fi Alexandru Ioniță II, jucător crescut în Giulești, care acum evoluează pentru Astra.

Alexandru Ioniță II, acord verbal să vină la Rapid

Conform surselor ProSport, Ioniță (26 de ani) și-a dat acceptul să revină la echipa sa de suflet, iar acum cluburile Rapid și Astra negociază termenii transferului. Cel mai probabil, acesta va fi împrumutat în Giulești.

Alexandru Ioniță II ar avea motive întemeiate pentru a pleca de la Astra. Acesta a jucat ultimul pentru giurgiuveni pe 26 septembrie 2020, când a evoluat doar 37 de minute în eșecul cu Viitorul, scor 1-4.

  • Șapte goluri în 27 de meciuri a marcat Ioniță II pentru Rapid în primele două ligi

Ioniță, dorit la Rapid și la începutul acestui an

Alexandru Ioniță II a fost dorit și la începutul anului 2020 de Rapid. La momentul respectiv fotbalistul a vorbit cu Daniel Pancu, antrenorul de la acel moment al giuleștenilor.

Numărul 10 va fi, în proporţie foarte mare, Alexandru Ioniţă II, care este împrumutat la Universitatea Craiova. Îl luăm împrumut până la vară. Îşi doreşte foarte mult să se întoarcă acasă, să joace la Rapid din nou. Va renunţa la o parte din salariu”, spunea Pancu la începutul anului.

Rapid ocupă locul 3 în Liga 2, cu 26 de puncte din 14 meciuri, lider fiind U Craiova 1948 SA, la patru lungimi distanță. De partea cealaltă, Astra este într-o situație delicată în Liga 1. Giurgiuvenii sunt pe poziția a 14-a, cu doar 13 puncte din 14 meciuri.

Ioniță și-a făcut junioratul la Rapid, echipă pentru care a jucat și la seniori, iar în 2014 a fost transferat de Astra Giurgiu. Acesta evoluează pe postul de aripă dreapta. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum Universitatea Craiova și CFR Cluj.

 

Autor: Victor VRÎNCEANU Publicat: 20 Dec. 2020, 17:03 Actualizat: 20 Dec. 2020, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă