EXCLUSIV | Petrolul are un nou vicepreședinte, după îndepărtarea conducătorului implicat într-un flagrant de dare de mită! Noul șef fusese propus în trecut pentru funcția de președinte, însă suporterii s-au revoltat

Marius ANGHEL 09 Apr. 2021, 13:23 Liga 2
EXCLUSIV | Petrolul are un nou vicepreședinte, după îndepărtarea conducătorului implicat într-un flagrant de dare de mită! Noul șef fusese propus în trecut pentru funcția de președinte, însă suporterii s-au revoltat

Până la numirea unui nou antrenor principal care să pregătească echipa pentru noul sezon de Liga 2, Petrolul își rezolvă mai întâi problemele din conducerea administrativă.

Mihai Dogaru, implicat într-un flagrant de dare de mită înaintea ultimei etape a campionatului regular și aflat sub control judiciar, a fost demis din funcția de vicepreședinte și înlocuit cu Dragoș Ferariu, tot un apropiat al partenerului finanțator, Veolia, reprezentantă de Mădălin Mihailovici.

Dragoș Ferariu e noul vicepreședinte al clubului Petrolul, înlocuidu-l pe Mihai Dogaru

Ieri seară, 8 aprilie 2021, a avut loc Adunarea Generală a Asociaților clubului Petrolul, unde s-a supus la vot înlocuirea lui Mihai Dogaru, vicepreședintele numit la începutul sezonului aflat în curs de desfășurare, ajuns în fața play-off-ului, respectiv play-out-ului.

S-a decis, potrivit surselor Liga2.ro, ca înlocuitorul să fie ales avocatul Dragoș Ferariu, un apropiat al clubului încă de când era în Liga a 4-a, de când Petrolul e partener cu Veolia.

În trecut, Ferariu a fost propus de Mădălin Mihailovici să preia funcția de președinte în locul lui Cristian Vlad, însă fanii s-au revoltat în mediul online după ce au aflat că avocatul este fan al Stelei, unul dintre cluburile detestate de suporterii ”găzarilor”.

  • Președintele Petrolului este Costel Lazăr.

Lui Ferariu i se cerea plecarea de la club, de către Peluza I ”Ilie Oană”

Un alt episod în care a fost implicat inclusiv Ferariu și suporterii Petrolului s-a consumat în luna mai a anului 2020. Atunci, Peluza I ”Ilie Oană” a cerut demisia lui Octavian Grigore, Cristian Vlad și Dragoș Ferariu, printr-un banner afișat la stadion și printr-un comunicat postat pe Facebook.

”Plecați! Ne-am săturat să faceți rău acestui club. Tavi Grigore, Cristi Vlad și Dragoș Ferariu, despre voi este vorba. Tavi nu are scrupule, se pare că a uitat când primea salariu 2500 de lei, alaturi de bunul său prieten Cristi Vlad. De asemenea mesele gratis luate cu bunul sau camarad cred ca au fost date uitării. Noi nu avem nevoie de nimic, Petrolul e al nostru!
Cât despre Dragoș Ferariu încă nu știm de ce își mai face veacul în jurul clubului nostru mult iubit, este un fan declarat al echipei FCSB. Concluziile le trageți voi, cei care iubiți Petrolul la fel de mult ca noi!”, scriau suporterii din Peluza I ”Ilie Oană”.

În 2017, Dragoș Ferariu (avocatul Veoliei) era prezentat la Petrolul de către Mădălin Mihailovici drept juristul care se ocupă de probleme de profil ale clubului.

Octavian Grigore rămâne în continuare antrenorul Petrolului

În ceea ce privește situația antrenorului, viitorul conducător al băncii tehnice a Petrolului încă nu a fost ales în ședința AGA de ieri. Octavian Grigore va conduce, astfel, din postura de interimar, al treilea meci după demisia lui Viorel Moldovan.

Petrolul, liderul Grupei B a play-out-ului, joacă duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, în etapa a 2-a. În prima rundă, Petrolul a trecut cu 1-0, în deplasare, de CSM Reșița, în timp ce Concordia a remizat pe teren propriu cu Unirea Slobozia (scor 1-1).

Octavian Grigore va fi la al treilea meci consecutiv pe banca tehnică a Petrolului ca antrenor principal, în acest sezon, după 2-1 la Cluj Napoca cu ”U” Cluj, în ultima rundă a campionatului regular, și 1-0 la CSM Reșița, în play-out.

Marius ANGHEL 09 Apr. 2021, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă