Nicolae Constantin și Claudiu Tudor, prezentați oficial de Petrolul! Președintele Costel Lazăr, despre noul trio: ”Suntem legați de glie, de rezultate, de trecutul nostru la acest club”

Marius ANGHEL 14 Jun. 2021, 17:05 Liga 2

Petrolul este prima echipă din Liga 2 care începe antrenamentele pentru pregătirea noului sezon, ediția 2021/2022, iar în ziua în care are adunarea a organizat conferința de presă în care și-a prezentat în mod oficial noul antrenor principal, pe Nicolae Constantin, cât și directorul sportiv, pe Claudiu Tudor. Aceștia au stat în stânga, respectiv în dreapta președintelui Costel Lazăr, care va continua la conducerea clubului.

Costel Lazăr e tranșant privind obiectivul Petrolului: promovarea

Costel Lazăr a vorbit despre numirea unui nou staff tehnic la Petrolul, dar și completate staffului administrativ, cât și despre obiectiv: promovarea în Liga 1.

Clubul ploieștean trece prin momente de instabilitate financiară, însă își respectă numele și nu se ferește să spună sau nu aplică tactica de adormire, aceea de a câștiga meci cu meci și a vedea la final ce se întâmplă, așa cum multe alte echipe procedează, neavând ”puterea” să comunice clar și răspicat ceea ce își doresc cu adevărat.

”Pe perioada acestei vacanțe am înlocuit stafful tehnic. A fost instalat antrenor principal domnul Nicolae Constantatin, care va fi ajutat de Vali Bădoi, antrenor secund, Bebe Bărbulescu Carmel, preparator fizic, și Cătălin Grigore, antrenor pentru pregătirea portarilor. De asemenea, am completat stafful administrativ prin aducerea lui Claudiu Tudor, pentru funcția de director sportiv, acesta fiind unul dintre petroliștii devotați trup și suflet și care sunt convins că va participa și va contribui foarte mult la obținerea de rezultate pozitive.

Ne aflăm în fața unui nou început, am remaniat într-o oarecare măsură lotul de jucători. Sunt sigur că unele dintre noutățile lotului le cunoașteți, altele le veți cunoaște pe parcurs, în următoarele zile, astfel încât să asigurăm staffului tehnic toate condițiile și un lot de jucători valoros, cu care să poată fi abordată calificarea în play-off, dacă se va juca în același sistem, și implicit promovarea în prima ligă a țării. Personal îmi doresc foarte mult aceste lucruri. Sper să nu se mai repete ghinioanele din campionatul trecut. Sper că toată lumea a avut de învățat și printr-o colaborare foarte stânsă între staff tehnic, conducere admininstrativă, lot jucători sunt convins că vom reuși să ne atingem obiectivele”, a spus Costel Lazăr în deschiderea conferinței de presă susținută la stadionul ”Ilie Oană”, cu câteva ore înainte de primul antrenament al echipei sub conducerea lui Nae Constantin.

Lazăr: ”Toți cunoaștem spiritul Petrolului și știm ce se cere la Petrolul”

La întrebarea dacă suporterii vor oferi necondiționat susținere datorită faptului că la conducerea clubului se află acum trei petroliști din generații diferite, Lazăr a vrut să ofere el răspunsul.

”Ar trebui să fie un avantaj, și sunt convins că va fi un avantaj, pentru că noi toți cunoaștem spiritul Petrolului și știm ce se cere la Petrolul. Suntem legați de glie, suntem legați de rezultate, suntem legați de trecutul nostru la acest club. Orice antrenor profesionist suferă în momentul în care nu are rezultate, dar cred că unul care a trăit și a mâncat o pâine la Petrolul cred că suferă de trei ori mai mult”, a spus președintele Petrolului.

Claudiu Tudor a intervenit: ”Pot să mai adaug și eu ceva aici. Faptul că am și discutat cu mare parte din jucătorii rămași și ei mi-au confirmat ceea ce și noi bănuiam, că, din păcate, nu au reușit să creeze acel liant, să fie atât de uniți în vestiar și atunci prin prezența mea și a lui Nae, știind ce înseamnă acest club, sunt convins că vom face o familie și vom reuși să promovăm.”

Claudiu Tudor: ”Sunt convins că prin venirea mea și a lui Nae vom aduce plusul necesar pentru a promova și a ne îndeplini obiectivele”

Director sportiv al echipei ploieștene e încrezător că în urma venirii sale și a antrenorului Nae Constantin se va crea plusul prin care să se poată obține promovarea.

”Sunt foarte bucuros pentru această reîntoarcere. Cel mai important lucru pentru mine este faptul că pot să ajut Petrolul. Sunt convins că prin venirea mea și a lui Nae, practic suntem doi băieți crescuți aici, vom aduce plusul necesar pentru a promova și a ne îndeplini obiectivele”, a spus Claudiu Tudor, care a vorbit și despre modul în care sunt convinși jucătorii să semneze cu echipa prahoveană: ”Ceea ce trebuie să-i convingă pe jucători să vină la Petrolul este în primul rând acest brand. Este clar că Petrolul este un nume, aici lucrurile, în anii precedenți, au fost foarte clare și corecte și asta reprezintă o garanție pentru ei. Nu au plecat jucătorii păcăliți, mințiți. Din păcate, cei care sunt datori sunt jucătorii, nu clubul.”

Nicolae Constantin: ”Ne-am și grăbit un pic, tocmai pentru a putea să le pune la punct până la startul campionatului”

Antrenorul Nicolae Constantin a explicat din nou că numirea sa a fost posibilă în primul rând dorinței suporterilor. Recunoaște că situația financiară a clubului nu este una tocmai bună în acest moment, însă e încrezător că se vor rezolva problemele.

”Vreau să încep prin a mulțumi conducerii, suporterilor, că au avut încredere în mine și mi-au încredințat această onoare de a conduce Petrolul în noul sezon. Îmi doresc din tot sufletul ca la finalul campionatului să ne bucurăm, să ne îndeplinim obiectivele. Pentru mine, obiectivul este promovarea și doar atât. Nu e o perioadă prea bună pentru Petrolul. Încercăm să punem, să așezăm lucrurile și să dăm drumul la treabă. Ne-am și grăbit un pic, tocmai pentru a putea să le pune la punct până la startul campionatului”, a spus, la prezentarea sa ca antrenor la Petrolul, Nicolae Constantin.

Conferința de presă de prezentarea a lui Nicolae Constantin și Claudiu Tudor la Petrolul:

Video: Petrolul Ploiești
Foto: Cristi Stavri / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-a-completat-stafful-tehnic-ultimii-doi-sositi-in-echipa-lui-nicolae-constantin-19188648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/buhaescu-s-a-razgandit-barboianu-nu-mai-e-dorit-nicolae-constantin-detalii-despre-lotul-petrolului-nucleul-de-baza-il-avem-format-unde-crede-ca-s-a-gresit-in-sezoanele-trecute-19188595

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-impresionat-la-buzau-dar-si-pe-petrolul-jucatorul-care-a-fost-cu-nationala-u18-a-romaniei-la-actiunea-din-serbia-si-care-e-dorit-la-ploiesti-19188744

Marius ANGHEL 14 Jun. 2021, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă