Octavian Grigore le cere scuze suporterilor petroliști și explică ce a vrut să spună, de fapt, când a specificat de ”condiții mizere” la echipa de care îi este legată întreaga carieră

Marius ANGHEL 20 May. 2020, 16:41 Liga 2
Octavian Grigore le cere scuze suporterilor petroliști și explică ce a vrut să spună, de fapt, când a specificat de ”condiții mizere” la echipa de care îi este legată întreaga carieră

Octavian Grigore (55 de ani), una dintre legendele clubului Petrolul Ploiești, actual vicepreședinte al grupării galben-albastre, a ținut să aducă lămuriri despre afirmațiile făcute în cadrul unei emisiuni de televiune locală, care au stârnit reacții din partea suporterilor echipei.

Peluza I ”Ilie Oană” a cerut demisia lui Tavi Grigore, cât și lui Cristian Vlad și avocatului Dragoș Ferariu, printr-un banner afișat la stadion și printr-un comunicat postat pe Facebook:

”Plecați! Ne-am săturat să faceți rău acestui club. Tavi Grigore, Cristi Vlad și Dragoș Ferariu, despre voi este vorba. Tavi nu are scrupule, se pare că a uitat când primea salariu 2500 de lei, alaturi de bunul său prieten Cristi Vlad. De asemenea mesele gratis luate cu bunul sau camarad cred ca au fost date uitării. Noi nu avem nevoie de nimic, Petrolul e al nostru!
Cât despre Dragoș Ferariu înca nu știm de ce iși mai face veacul în jurul clubului nostru mult iubit, este un fan declarat al echipei FCSB. Concluziile le trageți voi, cei care iubiți Petrolul la fel de mult ca noi!”

Octavian Grigore: ”Nu am folosit cuvintele potrivite și îmi cer scuze față de toți”

Grigore, care în cariera lui de fotbalist, petrecută doar la Petrolul, a jucat peste 500 de meciuri în primele ligi, și-a cerut scuze față de toți suporterii echipei ploieștene care s-au simțit jigniți de cuvintele nepotrivit alese atunci când a vorbit despre ”condiții mizere” din urmă cu câțiva ani, când clubul o lua din Liga a 4-a și era susținut financiar chiar de către fani.

„Îmi asum faptul că m-am exprimat total nefericit atunci când m-am referit la situația pe care o traversa clubul în urmă cu câțiva ani. Am spus > vrând, de fapt, să mă raportez strict la condițiile de performanță și să fac o paralelă între 2013, anul câștigării ultimului trofeu, și situația din 2016-2017.

Ca unul care am jucat, vreme de 20 de ani, numai la Petrolul Ploiești este de la sine înțeles faptul că nu aveam cum să denigrez imaginea clubului de care este legată întreaga mea carieră! Recunosc, încă o dată, că nu am folosit cuvintele potrivite și îmi cer scuze față de toți cei care s-au simțit jigniți!”, a precizat Octavian Grigore prin intermediul site-ului oficial al Petrolului.

Dacă Peluza I ”Ilie Oană” i-a cerut demisia lui Octavian Grigore, în schimb, Uniunea Suporterilor Petroliști (USP), prin Liga Suporterilor Constantin Tabarcea, Asociația Diaspora Galben Albastră și Nodul Petrolist (Peluza Latină), a îndemnat adevărații ”iubitori de Petrolul” la ”strângerea rândurilor în jurul echipei” nu la ”răfuieli personale”, acum, înaintea începerii unui play-off în care echipa ploieșteană poate obține promovarea în Liga 1.

Marius ANGHEL 20 May. 2020, 16:41 Liga 2
Pe aceeași temă