Obiectiv îndeplinit pentru ”interimarul” Octavian Grigore: victorie cu CSM Reșița. ”Mă bucur că am obținut cele trei puncte. Brandul Petrolul impune respect”

Răzvan STÎNGĂ 03 Apr. 2021, 18:31 Liga 2

Petrolul a început cu dreptul play-out-ul Ligii 2. În prima etapă, ”lupii galbeni” au luat cele trei puncte în meciul din Valea Domanului, cu CSM Reșița (scor 1-0). Au învins grație reușitei din minutul 79, a lui Armando Vajushi.

Octavian Grigore, antrenorul interimar al Petrolului, a vorbit la final despre debutul în play-out și a recunoscut că nu a fost deloc ușor. A văzut că Reșița a fost o echipă care s-a prezentat bine, în ciuda faptului că anterior nu a avut cele mai reușite rezultate. Opoziția gazdelor a fost pricinuită, în opinia lui Grigore, și de schimbarea recentă a antrenorului.

Octavian Grigore: ”Pot spune că Reșița a fost o echipă agresivă” 

Octavian Grigore a fost fair-play, recunoscând că faza din minutul 59, când Robert Boboc a luat al doilea cartonaș galben pentru o simulare, a facilitat victoria echipei sale. Dacă Petrolul nu ar fi avut om în plus pentru mai bine de 30 de minute din meci, succesul ar fi fost mai greu de obținut, în opinia sa.

Cartonașul roșu văzut de Boboc a fost contestat de Adrian Falub, care a considerat că decizia arbitrului a fost una eronată și că echipa lui a rămas în inferioritate numerică pe nedrept.

”A fost un meci greu, ne așteptam să fie așa pentru că am întâlnit o echipă motivată, o echipă care și-a vândut foarte greu pielea. Știam că prin venirea noului antrenor se vor descătușa anumite energii și știam că întâlnim o echipă care are mare nevoie de puncte.

Nu pot să discut acea eliminare, deoarece arbitrul de margine era foarte aproape de fază, plus centralul care a luat decizia. În general nu comentez deciziile arbitrilor. După eliminare am făcut trei schimbări, deoarece trebuia să venim cu un atacant în plus și trebuia să forțăm victoria. Reșița s-a pus pe două linii, a sperat la un rezultat de egalitate și ne-a fost greu să desfacem o apărare care a stat compactă. Pot spune că Reșița a fost o echipă agresivă.

Mă bucur că am obținut cele trei puncte pentru că brandul Petrolul impune respect. Este o dezamăgire la club că nu suntem în play-off, s-au făcut eforturi, dar foarte multe echipe își propun acest lucru și puține reușesc”, a declarat Octavian Grigore la finalul meciului.

Pentru Petrolul urmează meciul cu Concordia Chiajna, pe teren propriu 

Cele trei puncte luate de Petrolul cu CSM Reșița au dus-o pe primul loc în Grupa B a play-out-ului. A devansat Viitorul Pandurii cu două puncte (ploieștenii au 34 de puncte, gorjenii 32).

Etapa următoare va avea loc prima partidă pe teren propriu din grupa de retrogradare pentru Petrolul. Pe ”Ilie Oană” va veni Concordia Chiajna.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto și Sport Pictures

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Apr. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă