Petrolul a stabilit ultimele două adversare ale cantonamentului din Antalya. ”Lupii galbeni”, încă trei teste până la revenirea în România

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 07 Feb. 2022, 15:27 Liga 2
Petrolul a stabilit ultimele două adversare ale cantonamentului din Antalya. ”Lupii galbeni”, încă trei teste până la revenirea în România

Petrolul și-a stabilit adversarele din ultimele două amicale, din cadrul cantonamentului din Turcia. Vor urma trei zile consecutive cu partide de verificare pentru liderul Ligii 2, dar până luni era cunoscut unul singur, Metalist Harkov, echipă din prima ligă din Ucraina. La 9 și 10 februarie nu fuseseră deciși adversarii.

MFK Vyskov și Spartak Moscova 2, ultimele adversare din Turcia pentru Petrolul

În prima zi din această săptămână, Petrolul a făcut publice și numele celorlalte formații cu care a căzut la acord, pentru meciuri test. Astfel, după ce marți vor juca împotriva lui Metalist Harkov, miercuri și joi ”lupii galbeni” vor întâlni MFK Vyskov (liga secundă din Cehia) și Spartak Moscova 2 (liga secundă din Rusia).

Am intrat în cea de-a doua săptămână a cantonamentului din Antalya

Încă trei teste până la revenirea acasă:

Marți vs. Metalist Harkov (Ucraina, L1)
Miercuri vs. MFK Vyskov (Cehia, L2)
Joi vs. Spartak Moscova-2 (Rusia, L2)”, se arată pe pagina de Facebook a Petrolului.

Petrolul, fără eșec în amicalele din această iarnă 

Astfel, până la încheierea stagiului de pregătire centralizat din Antalya, Petrolul va ajunge la patru meciuri amicale. În prima și singura partidă de până acum a trecut cu 5-1 de formația rusă SKA Rostov.

În România, Petrolul a mai disputat alte două meciuri în această perioadă de pregătire de iarnă, cu Astra, la Câmpina, pe care l-a terminat la egalitate, scor 1-1, și cu Unirea Slobozia, la Blejoi, scor 0-0.

Ne-am antrenat foarte bine și sper să o facem și de acum înainte așa, indiferent de vreme. Sper să jucăm meciuri, pentru că e nevoie, dar în rest ne-am făcut programul așa cum ne-am dorit și ne bucurăm de cantonametul acesta”, a spus antrenorul Petrolului, Nicolae Contantin, în privința stagiului de pregătire din Turcia.

Foto: Petrolul 

 

 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 07 Feb. 2022, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă