Dinamo rămâne în formă și va disputa un amical puternic înaintea meciului cu Unirea Dej. Test cu o echipă din SuperLigă

Răzvan STÎNGĂ 22 Mar. 2023, 14:36 Liga 2
Dinamo rămâne în formă și va disputa un amical puternic înaintea meciului cu Unirea Dej. Test cu o echipă din SuperLigă

Dinamo a reușit să programeze un meci amical în pauza competițională, chiar unul puternic, cu o formație din SuperLiga României. Va întâlni Petrolul, echipă care a urcat în prima divizie la finalul stagiunii trecute din Liga 2. Duelul va avea loc sâmbătă, 25 martie.

Dinamo nu va permite accesul spectatorilor la confruntarea care va avea loc pe terenul central al Bazei Săftica, însă e posibil ca amicalul să fie transmis, așa cum s-a întâmplat și cu testele disputate înainte de reluarea Ligii 2, în iarnă.

Dinamo, amical cu Petrolul!

Partida de verificare e posibilă pentru că SuperLiga și Liga 2 sunt oprite pentru meciurile echipelor naționale, Petrolul acceptând să rămână într-un anumit ritm pentru play-out, acolo unde evoluează după terminarea sezonului regular din prima divizie.

Programat sâmbătă, 25 martie, la ora 12:00, meciul amical Dinamo București vs Petrolul Ploiești se va disputa, fără spectatori, pe terenul central al Bazei Săftica.

Accesul reprezentanților mass-media, pentru imagini și interviuri, este permis la Săftica”, a anunțat Dinamo pe pagina de Facebook.

Dinamo pregătește, astfel, meciul cu Unirea Dej, din etapa a 2-a a play-off-ului

După ce a debutat cu Gloria Buzău, pe teren propriu, scor 1-1, Dinamo va întâlni, până la finalul turului play-off-ului, Unirea Dej, în deplasare, SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Până la duelul din județul Cluj, Dinamo a programat, iată, o confruntare de verificare puternică.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/raspunsul-oferit-de-milionarii-doriti-la-dinamo-19264269

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ahmed-bani-incepe-sa-se-gandeasca-la-derbyul-steaua-dinamo-19264224

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-cheltuiala-pe-care-si-a-asumat-o-redwhite-la-dinamo-19264130

https://liga2.prosport.ro/seria-1/crainicul-de-la-meciul-dinamo-gloria-buzau-cerere-inedita-catre-spectatori-tinand-cont-de-situatia-materiala-destul-de-grea-a-echipei-19264088

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-egal-cu-gloria-buzau-19264047

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Mar. 2023, 14:36 Liga 2
Pe aceeași temă