Viorel Lică a lăsat Farul pentru Petrolul! Fundașul a fost golgheterul și cel mai bun jucător al ”marinarilor” în sezonul trecut

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 18:31 Liga 2
Viorel Lică a lăsat Farul pentru Petrolul! Fundașul a fost golgheterul și cel mai bun jucător al ”marinarilor” în sezonul trecut

Pe lângă atacantul Sergiu Arnăutu (30 de ani), readus de la Concordia Chiajna, Petrolul a mai perfectat o achiziție astăzi, 12 ianuarie 2021. Ploieștenii au mutat și în defensivă, cu fundașul central Viorel Lică (25 de ani), de la Farul Constanța.

La fel ca Arnăutu, care ieri a fost prezent la reunirea Concordiei, și Lică s-a antrenat luni cu Farul, când a avut loc reunirea constănțenilor, ba chiar a fost și la vizita medicală, semn că mutarea la Petrolul este una de ultim moment. Amândoi jucătorii sunt impresariați de Bogdan Apostu.

Viorel Lică s-a despărțit de Farul și a semnat cu Petrolul

În actualul sezon, Viorel Lică a apucat să joace pentru Farul în 10 meciuri, 9 ca titular, totalizând 811 minute. Fundașul originar din București a fost sub media sa din ultimele sezoane, deoarece a fost accidentat sau infectat cu COVID-19.

De exemplu, în sezonul trecut a avut 22 de apariții în tricoul constănțenilor, toate ca titular și doar o dată fiind înlocuit, ba chiar înscriind 5 goluri și fiind golgheterul echipei, deși este fundaș. A fost și căpitanul Farului și jucătorul cel mai bun din lot, în opinia suporterilor.

În edițiile 2017/2018 și 2018/2019 a evoluat în câte 34 de meciuri, în toate ca titular, pentru Sportul Snagov, pentru care a înscris și 3 goluri.

În cariera sa a mai evoluat pentru Dinamo II, ACS Berceni și Oțelul.

Petrolul: ”Viorel Lică a semnat pentru următorul sezon și jumătate”

Viorel Lică a semnat cu Petrolul pe un sezon și jumătate.

”FC Petrolul Ploiești a mutat, astăzi, și în compartimentul defensiv, ajungând la un acord, pentru următorul sezon și jumătate, cu fundașul central Viorel Lică.

În vârstă de 25 de ani, Lică (1.91 m) a evoluat în ultimele două stagiuni la Farul Constanța, formație pentru care a bifat 33 de prezențe și cinci goluri marcate. Anterior, masivul apărător jucase pentru Dinamo II București, Oțelul Galați și Sportul Snagov.

Bun venit, Viorel Lică!”, a anunțat Petrolul pe site-ul oficial.

În această iarnă, Petrolul i-a mai adus până acum pe Silviu Pană (mijlocaș, 29 de ani), Ștefan Bărboianu (fundaș, 33 de ani), ambii foști la Turris Oltul Turnu Măgurele, Vlad Mitrea (mijlocaș, 19 ani), împrumutat de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, și Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani), fost la Concordia Chiajna.

Marius ANGHEL 12 Jan. 2021, 18:31 Liga 2
Pe aceeași temă