Patrick Pașcalău s-a despărțit de CSC Dumbrăvița, dar poate continua în Liga 2. Atacantul de 17 ani participă la reunirea altei divizionare secunde și are încă o ofertă pe masă

Călin MNERIE 08 Jan. 2023, 22:22 Liga 2
Patrick Pașcalău s-a despărțit de CSC Dumbrăvița, dar poate continua în Liga 2. Atacantul de 17 ani participă la reunirea altei divizionare secunde și are încă o ofertă pe masă

Dintre cei trei atacanți la care a renunțat CSC Dumbrăvița în această iarnă, doi au sosit în vară de la echipe arădene din Liga 3.

David Popa (25 de ani) s-a întors deja în Seria a 8-a a Ligii 2, dar nu la echipa de care aparținea, Gloria Lunca Teuz Cermei, ci la Crișul Chișineu Criș, formația lui Dan Stupar care e foarte aproape de calificarea matematică în play-off.

Celălalt, Patrick Pașcalău (17 ani), are șanse mari să continue să joace în Liga 2 și tot pentru o formație din județul vecin Aradului.

Patrick Pașcalău s-a despărțit de Dumbrăvița și participă la reunirea Politehnicii Timișoara

”Vârful” crescut de Atletico Arad și UTA va demara pregătirile cu Poli Timișoara. Antrenorul Octavian Benga sună luni, 9 ianuarie, reunirea pe Bega, iar Pașcalău este printre convocați.

Nu e bătută rămânerea în ”alb-violet” a arădeanului, mai ales că Poli are interdicție la transferuri în acest moment. Pașcalău nu duce însă lipsă de oferte, fiind curtat insistent și de Ripensia, cea de-a treia divizionară secundă timișeană, care a anunțat deja că va merge pe mâna multor fotbaliști tineri în partea a doua a sezonului.

După eșecul cu Slobozia, Pașcalău era dat ca exemplu pozitiv de antrenorul său

La Dumbrăvița, Patrick Pașcalău a evoluat în 8 partide de Liga 2 (500 de minute) și a reușit un gol, în victoria cu 4-3 de la Baia Mare, dar a obținut și două lovituri de pedeapsă în eșecul, 2-4, cu Slobozia. A înscris o dată și în Cupa României, în 1-0 cu Avântul Periam.

Lăudat la un moment dat de Cosmin Stan, tânărul atacant născut la Lipova nu a mai fost luat în calcule de antrenorul ”alb-verzilor” după confruntarea de Cupă cu CFR Cluj.

”Cred că astăzi, pe lângă toate lucrurile negative pe care le-am scos în evidență, un lucru pozitiv e faptul că am câștigat un jucător de 16 ani, primul lui meci ca titular: Patrick Pașcalău. Un meci foarte bun. Când voi merge în vestiar o să merg să-l felicit și o să le spun celorlalți că un copil de 16 ani a jucat astăzi fotbal și a avut atitudinea necesară la un meci de Liga 2 și mulți nu au făcut lucrul acesta: nu au jucat fotbal astăzi și nici nu au avut atitudinea necesară pentru un meci de Liga 2. Bravo, Patrick Pașcalău”, spunea Cosmin Stan despre tânărul său jucător după meciul pierdut pe teren propriu cu Unirea Slobozia (scor 2-4).

Foto: Kozma Attila Photographer (CSC Dumbrăvița)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-popa-continua-in-liga-3-dupa-despartirea-de-csc-dumbravita-a-ajuns-la-o-echipa-cu-pretentii-din-seria-8-19257261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-csc-dumbravita-intentioneaza-sa-renunte-la-cel-putin-sase-jucatori-dar-si-sa-ia-unul-de-la-o-vecina-din-timisoara-19256748

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/emeric-dembroschi-a-devenit-pentru-a-cincea-oara-cetatean-de-onoare-al-unei-localitati-la-dumbravita-cand-spune-ca-romania-va-marca-din-nou-contra-braziliei-19256963

Călin MNERIE 08 Jan. 2023, 22:22 Liga 2
Pe aceeași temă