FK Csikszereda se va pregăti în cele mai bune condiții pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2. Va efectua cantonament în Antalya și va juca opt meciuri amicale

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2021, 09:32 Liga 2
FK Csikszereda se va pregăti în cele mai bune condiții pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2. Va efectua cantonament în Antalya și va juca opt meciuri amicale

FK Csikszereda va începe pregătirile în vederea reluării Ligii a 2-a abia la jumătatea lunii ianuarie. Formația din Miercurea Ciuc este printre ultimele care vor da drumul antrenamentelor, dar în această perioadă și-a făcut anumite strategii. A stabilit perioada de cantonament, dar și câteva meciuri amicale.

FK Csikszereda va juca două partide de verificare în România

Antrenorul Valentin Suciu a declarat pentru Liga2.ro că după data reunirii, 14 ianuarie, FK Csikszereda va disputa două meciuri amicale. Un prim test a fost programat pe 20 ianuarie, cu Șomuz Fălticeni, din Liga 3, iar zilele următoare va fi decis și al doilea adversar.

Partida respectivă se va disputa pe 22 ianuarie, dar în acest moment nu se cunoaște numele echipei. Acum, e vorba de două variante, tot din Liga 3, AFC Odorheiu Secuiesc sau Corona Brașov.

FK Csikszereda, cantonament în Antalya și șase meciuri amicale 

A doua parte a pregătirilor se va realiza în Turcia, în Antalya, sub forma unui cantonament. Stagiul se va efectua pe durata a 14 zile, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie, unde vor avea loc alte șase meciuri amicale. Până în acest moment, s-a stabilit un singur adversar, Backa Topola din Serbia.

”Pe data de 14 ianuarie avem programată vizita medicală, după care începem pregătirile. Vom avea un cantonament în Antalya de 14 zile, în perioada 24 ianuarie – 6 februarie. Acolo sunt perfectate șase meciuri amicale. Verbal totul este perfectat, mai trebuie să semnăm contractele.

Înainte să plecăm, ne dorim două meciuri amicale în România. Am găsit deja un adversar, Fălticeni, și mai așteptăm o confirmare. Ar putea să fie Odorhei, Corona Brașov, vom vedea. Au și ei luate alte meciuri, să vedem cum ne înțelegem cu programul. Noi am vrea pe 22 ianuarie să jucăm amicalul doi.

În Antalya vom juca cu echipe din Rusia, din Serbia. E sigur că pe 27 vom juca împotriva celor de la Backa Topola”, a declarat Valentin Suciu pentru Liga2.ro.

FK Csikszereda, șase ”finale” pentru calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a

FK Csikszereda e pe locul 8 acum în Liga 2, cu 12 puncte în 14 meciuri disputate în 15 etape. Ciucanii sunt la numai un punct de locul 6 ocupat de Universitatea Cluj, care la finalul sezonului regular e ultimul care asigură prezența în play-off-ul de promovare în Liga 1.

Formația lui Valentin Suciu a obținut în ultimele cinci dueluri din Liga 2, trei victorii (2-0 cu Farul, 2-1 cu ”U” Cluj și 1-0 cu Concordia Chiajna) și două rezultate de egalitate (1-1 cu Pandurii și 1-1 cu CS Mioveni).

În 2021, după revenirea în România din cantonament, FK Csikszereda mai are de jucat în sezonul regular șase partide cu: CSM Reșița (acasă), Ripensia (deplasare), Rapid (deplasare), Dunărea Călărași (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și CSM Slatina (acasă).

Foto: George Ilinca / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-fk-csikszereda-pierde-un-fotbalist-important-spaniolul-eder-gonzalez-va-semna-cu-sepsi-osk-ciucanii-pregatest-doua-veniri-un-jucator-din-liga-1-si-unul-din-afara-romaniei-19163544

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noul-ministru-al-tineretului-si-sportului-eduard-novak-e-suporterul-echipei-fk-csikszerda-primul-medaliat-al-romaniei-la-jocurilor-paralimpice-e-de-parere-ca-ungaria-poate-fi-un-model-pentru-tara-n-19163191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-barbu-primul-transfer-efectuat-de-rapid-in-2021-mijlocasul-recent-despartit-de-u-cluj-se-declara-fan-al-noii-sale-echipe-am-mers-prima-data-pe-giulesti-cand-aveam-19163536

Răzvan STÎNGĂ 05 Jan. 2021, 09:32 Liga 2
Pe aceeași temă