FK Csikszereda a readus un fotbalist înainte de reluarea Ligii 2, iar Valentin Suciu e mulțumit: ”Cred că e un plus pentru echipă”. Ciucanii au mai programat un amical, cu o formație din prima divizie

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2021, 13:37 Liga 2
FK Csikszereda a readus un fotbalist înainte de reluarea Ligii 2, iar Valentin Suciu e mulțumit:  ”Cred că e un plus pentru echipă”. Ciucanii au mai programat un amical, cu o formație din prima divizie

FK Csikszereda, la fel ca celelalte echipe din Liga 2, se pregătește de reluarea campionatului. După organizarea unui stagiu de cantonament în Antalya, echipa lui Valentin Suciu a revenit în țară, unde a reluat antrenamentele până la prima partidă oficială.

Valentin Suciu, încrezător după cantonamentul din Turcia 

Antrenorul ciucanilor a vorbit despre cum a decurs perioada de pregătire din Turcia, dar și despre alte aspecte referitoare la Liga 2, la ultimele etape din sezonul regular. În ceea ce privește cantonamentul, Valentin Suciu a declarat că a încercat să se bazeze foarte mult pe partea fizică. Jucătorii s-au antrenat intens la acest aspect și este convins că totul se va vedea în partidele oficiale.

Băieții au trecut de o perioadă foarte dificilă, au fost două antrenamente pe zi timp de trei săptămâni și jumătate, dar am reușit să jucăm și șapte meciuri de pregătire. Cred că rezultatele și jocurile din Liga 2 vor arăta cât de utilă a fost pregătirea. Simt că pregătirea a fost mai bună, mai utilă în comparație cu anii precedenți, sper că acest lucru se va reflecta și în campionat”, a punctat Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

Casiadi Bako s-a întors la FK Csikszereda, dar s-au făcut schimbări și la nivelul staffului tehnic 

FK Csikszereda a trecut și prin câteva schimbări în această iarnă, dar nu numai la nivelul lotului. Pe lângă o ultimă achiziție, revenirea mijlocașului Casiadi Bako (18 ani), au fost efectuate anumite modificări și la nivelul staffului tehnic. Michele Bon a plecat, iar în locul său a fost adus Robert Panduru, ultima dată la SCM Gloria Buzău.

Nu am adus un jucător nou, dar avem o revenire, Casiadi-Bako Soma, care a fost convins că locul său este pe teren şi este posibil să combine școala cu sportul. El va putea să-şi continue studiile și să facă și fotbal. Cred că este un plus pentru echipă, deoarece este şi un jucător tânăr, născut în 2002. Eder, care a fost o parte importantă a coloanei echipei, a fost luat de Sepsi OSK, dar sper că talentul şi tinerețea lui Casiadi vor suplini lipsa lui Eder la mijlocul terenului. Michele Bon a părăsit stafful, iar banca a fost extinsă cu Robert Panduru, care va fi antrenor secund. El a fost ultima dată preparator fizic la Gloria Buzău”, a adăugat Suciu.

FK Csikzeredat se confruntă cu două accidentări / Valentin Suciu a mai programat un meci amical, cu Gaz Metan 

FK Csikszereda mai mare în plan să organizeze un meci de verificare. Valentin Suciu și stafful său au reușit să programeze un amical cu echipa din Liga 1, Gaz Metan Mediaș. În această confruntare au șanse mici să joace mijlocașul Botond Szondi și fundașul Salvatore Marrone, accidentați.

”Doi dintre jucătorii noștri, Szondy și Marrone, se luptă cu o leziune la genunchi, ceilalți sunt sănătoși, dar vom face un test COVID-19 înainte de începerea campionatului… La sfârșitul săptămânii vrem să jucăm un meci de pregătire pe iarbă naturală împotriva echipei Gaz Metan. Sper că vremea va fi una bună”, a mai precizat Suciu.

Valentin Suciu a abordat și aspecte legate de ultimele meciuri din sezonul regular din Liga 2. Se gândește la play-off și este convins că dacă echipa lui va lua 16 puncte din 18 posibile, va merge în grupa pentru campionat.

Aceste ultime șase meciuri sunt foarte importante pentru toată lumea, fiecare punct va avea o valoare imensă la sfârșitul sezonului regular. Vor fi șase meciuri, șase finale, de care depinde multe: viitorul unui club, al unei echipe, vor fi în mare măsură determinante aceste șase meciuri. Conform calculelor noastre, dacă reușim să adunăm 16 dintre cele 18 puncte posibile, ne putem califica și în play-off.

Dacă nu, va fi foarte dificil, deoarece depindem de celelalte echipe, de celelalte rezultate”, a încheiat Valentin Suciu.

FK Csikszereda este pe primul loc care la finalul sezonului regular nu duce în play-off-ul Ligii 2, 7, cu 22 de puncte în 14 runde. Următoarea clasată, pe 6, este Universitatea Cluj, cu un punct mai mult. Distanța ciucanilor față de liderul campionatului, U Craiova 1948 SA, este de opt puncte.

Foto: Szekely Sport și FK Csíkszereda
Video: FK Csíkszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-se-reia-in-2021-la-data-de-18-februarie-cu-un-meci-la-timisoara-si-cu-o-echipa-in-minus-programul-etapei-a-16-a-19169314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-zi-de-transferuri-a-perioadei-de-iarna-clubul-din-liga-2-care-nu-a-inregistrat-la-frf-nicio-venire-dar-si-nicio-plecare-19168561

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-a-terminat-cu-fruntea-sus-cantonamentul-din-antalya-ciucanii-rezultat-pozitiv-cu-fk-zeta-19168420

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Feb. 2021, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă