Ovidiu Herea vede inspirată readucerea lui Alexandru Ioniță la Rapid: ”E o mutare foarte bună.” Golgheterul Metaloglobusului, despre posibilitatea de a face din nou echipă cu Ioniță

Marius ANGHEL 07 Jan. 2021, 12:11 Liga 2

La Rapid s-a întors, din nou, după opt ani, Alexandru Ioniță (31 de ani), jucător care s-a format la clubul din Giulești, în 2010 era vândut pentru aproape 2,5 milioane de euro în Germania, la FC Koln, în 2012 revenea sub formă de împrumut, iar ulterior ajungea în Turcia, în 2013, la Orduspor.

Invitat în studioul ProSport LIVE, Ioniță a spus că printre cei cu care s-a înțeles cel mai bine la clubul din Giulești a fost Ovidiu Herea. Jucătorul ajuns la 35 de ani, actualul golgheter al echipei Metaloglobus, e dorit la rândul său înapoi de Rapid, însă formația sa actuală nu-l lasă să plece liber de contract.

Ovidiu Herea, despre posibilitatea de a fi din nou coechipier la Rapid cu Alexandru Ioniță

Intrat pe parcursul emisiunii prin legătură telefonică, Ovidiu Herea a fost provocat cu o întrebare referitoare la posibilitatea ca Rapid să îl aibă pe el la mijlocul terenului și cu Alexandru Ioniță în atac.

”Mă bucur că el s-a simțit bine cu mine în teren și cred că l-am ajutat atâta timp cât am jucat împreună. Am știut cum să-l joc și să-l pun în valoare. Ne-am aduce aminte de vremurile bune din trecut, dacă am juca din nou împreună, dar, cum am spus, la Metaloglobus, în momentul ăsta, am contract și nu știu dacă se va concretiza ceva în pauza asta”, a spus Ovidiu Herea.

Bucurie rapidistă, cu Cesinha, Costin Lazăr, Alexandru Ioniță, Ovidiu Herea și Darijan Matic. Foto: Sport Pictures

Herea laudă readucerea lui Ioniță la Rapid

Herea este încrezător că Rapid a făcut o mutare bună readucându-l pe Ioniță, despre care spune că este un jucător matur și nu are nevoie de vreun sfat din partea sa.

”Sigur este un jucător matur, care a trecut prin multe în viață, a jucat la un anumit nivel și cred că știe singur ce are de făcut pentru a juca la fel de bine cum a făcut-o în trecut. Îl felicit pentru transfer și îi doresc să facă treabă bună, așa cum a făcut și în trecut la Rapid. E o mutare foarte bună, din punctul meu de vedere. A demonstrat că este un jucător valoros. Rapidul cred că o să facă o treabă foarte bună cu el”, a mai spus Ovidiu Herea.

Ovidiu Herea a jucat pentru Rapid în perioada 2007-2013, când în 165 de meciuri a înscris 42 de goluri. În acest sezon de Liga 2, Ovidiu a înscris 7 goluri în 13 meciuri pentru Metaloglobus.

Ediția ProSport LIVE cu Alexandru Ioniță invitat:

Marius ANGHEL 07 Jan. 2021, 12:11 Liga 2
Pe aceeași temă