Dani Coman știe cum își poate reveni Alex Ioniță, după ce va scăpa de suspendare de dopaj: ”Rapidul îl poate ajuta, așa cum și el a ajutat”

Andreea VISU 11 May. 2021, 18:22 Diverse
Dani Coman știe cum își poate reveni Alex Ioniță, după ce va scăpa de suspendare de dopaj: ”Rapidul îl poate ajuta, așa cum și el a ajutat”

Alexandru Ioniță, extrema dreapta în vârstă de 26 de ani a Astrei, ar putea ajunge la Rapid în vară, după despărțirea de echipa patronată de către Ioan Niculae.

Dani Coman, președintele clubului Astra, a anunțat că lui Alex Ioniță îi expiră împrumutul în vară și se va întoarce la clubul-mamă, CFR Cluj.

Fotbalistul este însă în continuare suspendat de către Agenția Națională Anti Doping din cauza scandalului de dopaj în care a fost implicat alături de Kehinde Fatai și Takayuki Seto.

Dani Coman, despre situația lui Alex Ioniță care ar putea ajunge la Rapid

Dani Coman le-a bătut un apropo celor din conducerea Rapidului, în ideea ca aceștia să îi întindă o mână de ajutor fotbalistului care este rapidist declarat.

”E greu de spus când va mai juca, după această perioadă de inactivitate pe care încă o are. Va fi complictat să își revină la valoarea pe care o avea, dar e un jucător tânăr, care s-a antrenat și în această perioadă, separat.

Sunt convins că nu și-a spus ultimul cuvânt. Rapidul îl poate ajuta pe Alex Ioniță, așa cum Alex Ioniță a ajutat Rapidul. El e jucătorul Astrei până la vară, din vară va fi jucătorul CFR-ului”, a spus Dani Coman, la DigiSport.

Rapid, pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2

Rapid luptă pentru promovarea în Liga 1. Giuleștenii se află pe locul secund în play-off-ul Ligii 2, cu 46 de puncte, la trei puncte distanță de liderul ”FC U” Craiova, cu trei etape înainte de finalul campionatului.

Alexandru Ioniță a primit o suspendare de un an, după ce s-a aflat că acesta a urmat un tratament intravenos cu administrarea unei cantități mai mari de substanță decât este permis de regulamentele WADA.

Fotbalistul s-a antrenat în ultima perioadă pe cont propriu, dar a primit o mână de ajutor și de la Marius Niculae, fostul jucător al lui Dinamo, cu care s-a pregătit în „Ștefan cel Mare”.

  • La Rapid joacă acum celălalt Alexandru Ioniță (31), I, care la începutul carierei era vândut în Germania, la Koln. Acesta n-a reușit să se impună în primul ”11” al giuleștenilor, după ce în iarnă a fost adus de la UTA. În 2021 a prins 12 meciuri pentru Rapid, în patru a intrat ca titular și nu a înscris niciun gol.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/avertisment-pentru-rapid-din-partea-lui-marius-sumudica-daca-te-bat-jucatorii-de-la-calarasi-care-saracii-nu-si-au-mai-luat-banii-de-sapte-luni-va-dati-seama-schimbarile-suger-19184054

https://liga2.prosport.ro/special/imagini-dezolante-cum-arata-baza-pro-rapid-la-5-ani-dupa-ce-a-fost-pusa-sub-sechestru-serpi-caini-maidanezi-si-boscheti-peste-locul-unde-lucescu-scria-istorie-video-si-foto-19183906

Andreea VISU 11 May. 2021, 18:22 Diverse
Pe aceeași temă