Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru Daniel Niculae, după revenirea la Rapid: ”Dacă are ceva cu mine, îl aștept să discutăm!” În ce condiții ar pleca din club

Andreea VISU, Daniel VLAD 04 Apr. 2021, 00:17 Liga 2
Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru Daniel Niculae, după revenirea la Rapid: ”Dacă are ceva cu mine, îl aștept să discutăm!” În ce condiții ar pleca din club

Ovidiu Burcă, fost președinte al clubului Rapid, acum antrenorul echipei secunde a giuleștenilor, a vorbit, pentru ProSport, despre o posibilă plecare a sa după revenirea lui Daniel Niculae.

Daniel Niculae a preluat funcția de președinte la Rapid și a fost prezentat oficial sâmbătă, 3 aprilie 2021, de către finanțatorul Victor Angelescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Odată cu revenirea lui Niculae, doi oameni din cadrul clubului ar putea fi îndepărtați: Ovidiu Burcă și vicepreședintele Andrei Nicolescu. A spus-o chiar Daniel Niculae, în cadrul conferinței de presă de prezentare.

Ovidiu Burcă, mesaj clar pentru Daniel Niculae, după revenirea la Rapid

De asemenea, în urmă cu două săptămâni, ProSport a oferit în exclusivitate detalii despre discuțiile dintre Victor Angelescu și Gigi Corsicanu, reprezentantul suporterilor, care i-a cerut să îi aducă înapoi la Rapid pe Daniel Pancu și Daniel Niculae, însă pentru ca ”Nico” să preia postul era clar că Victor Angelescu trebuia să renunțe la Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, oameni alături de care fostul fotbalist nu mai vrea să lucreze.

”Față de mine lucrurile sunt foarte clare. Dacă Nico are ceva cu mine îl aștept săptămâna viitoare să vorbim fată în față, iar dacă el consideră că eu trebuie să plec, voi pleca. E foarte simplu.

Însă am început o muncă aici la Rapid cu acești copii și ar fi păcat să nu o duc la final. Dar să mi se spună frumos în față săptămâna viitoare. Eu nu am avut nicio divergență cu Nico, dar dacă el are ceva cu mine vă repet: îl aștept săptămâna viitoare să discutăm”, a spus Ovidiu Burcă pentru ProSport.

Daniel Niculae a părăsit-o pe Rapid în anul 2018, după ce echipa a promovat în Liga 3. A existat atunci un conflict între el și o altă „legendă” a giuleștenilor, Daniel Pancu. La acea vreme, cei doi încă activau ca jucători și puneau umărul la revenirea Rapidului în eșaloanele superioare. De asemenea, fostul fotbalist nu a rezonat nici cu cei din conducerea: Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă, care era atunci președinte.

”Știți foarte bine care a fost decizia mea și din ce cauză am luat acea decizie de a pleca. Înseamnă că s-au schimbat lucrurile, înseamnă că persoanele din cauza cărora eu am plecat, cu care nu am putut lucra probabil vor pleca săptămâna viitoare”, a spus Daniel Niculae, în cadrul conferinței de presă.

Ovidiu Burcă, un egal, o victorie și trei înfrângeri ca antrenor la Rapid 2

Ovidiu Burcă a fost numit antrenor la Rapid 2 în această iarnă, iar în cele patru meciuri desfășurate în Liga 3 în 2021 a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Metalul Buzău (acasă), 4-0 cu CS Balotești (deplasare), 0-3 cu FCSB 2 (acasă) și 1-3 cu Progresul Spartac (deplasare), acesta din urmă disputat chiar în ziua în care Niculae a fost prezentat oficial ca președinte al clubului.

După 14 etape, cu patru etape înainte de finalul sezonului regular, Rapid 2 ocupă locul 8 din 10 în Seria a 4-a a Ligii 3, cu 14 puncte acumulate. Lider este Steaua, cu 36 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-daniel-niculae-noul-presedinte-al-rapidului-speram-sa-ducem-clubul-unde-ii-e-locul-totul-se-va-face-cu-multa-dragoste-mutarea-duce-la-indepartarea-lui-andrei-nicolescu-19177287

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pleaca-andrei-nicolescu-de-la-rapid-prima-reactie-dupa-revenirea-lui-daniel-niculae-eu-am-avut-o-discutie-cu-victor-angelescu-19177573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-se-intoarce-la-rapid-ca-presedinte-giulestenii-anunta-nico-a-revenit-acasa-cand-va-fi-prezentat-oficial-si-prima-reactie-dupa-anunt-19177232

Andreea VISU, Daniel VLAD 04 Apr. 2021, 00:17 Liga 2
Pe aceeași temă