Liderii galeriei Rapid, acuzații șocante pentru Daniel Niculae! Președintele l-ar fi înjurat pe «Bocciu»: ”Băi, Nico, aici ai stricat-o definitiv și iremediabil”

Autor: Alin GRIGORE Publicat: 19 May. 2021, 16:35 Liga 2
Liderii galeriei Rapid, acuzații șocante pentru Daniel Niculae! Președintele l-ar fi înjurat pe «Bocciu»: ”Băi, Nico, aici ai stricat-o definitiv și iremediabil”

Vlad Baltazar, unul dintre liderii galeriei Rapidului, cu ștate vechi printre ultrașii giuleștenilor, a făcut mai multe acuzații șocante într-un live realizat pe contul personal de Facebook.

A criticat jocul echipei din ultima vreme, apoi a povestit cum s-a petrecut incidentul dintre Daniel Niculae și Liviu Ungureanu, zis ”Bocciu”, liderul galeriei Rapidului.

Schimb de înjurături între Daniel Niculae și Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”

ProSport a anunțat imediat după promovarea giuleștenilor că Daniel Niculae a purtat o discuție cu ”Bocciu” căruia i-a transmis că echipa nu va merge în Giulești pentru a petrece după accederea în primul eșalon.

Acest lucru i-a supărat pe rapidiști și, conform lui Vlad Baltazar, a existat un schimb dur de replici între ”Bocciu” și Daniel Niculae.

”Toată galeria era vorbită că dacă promovează în Divizia A îi așteaptă pe jucători în Giulești. Urma să fie vreo 3-4.000 de oameni în Giulești. Dar echipa n-a mai ajuns acolo. «Bocciu» a pus mâna pe telefon și a vorbit cu Daniel Niculae al nostru. L-a sunat pe Nico și i-a zis că-i așteaptă în Giulești. Nico a zis că nu vin! Că ei merg la restaurant. «Păi stai, bă, Nico, vino și tu 20 de minute». Nu, că ei au rezervare. Vreo 15 minute mi-a zis finul meu «Bocciu» că s-a rugat de Daniel Niculae să vină cu echipa în Giulești. Era o minimă considerație față de suporteri acest lucru. Rapid București e echipa fanilor, noi suntem Rapidul. Jucătorii, antrenorii, conducătorii vin și pleacă.

Pe finalul conversației, «Bocciu» a început să se milogească, e urât să spun asta, dar așa mi-a spus, că s-a milogit de Nico. După un sfert de oră în care s-a milogit, a început și i-a zis: «Vino, bă, băga-mi-aș p**a în morții tăi și în copiii tăi de jigodie». Și Daniel Niculae i-a răspuns: «Băga-mi-aș și eu în morții tăi și în copiii tăi».

Toate bune și frumoase. Suntem bărbați, ne mai înjurăm. A doua înjurătură în schimbul ăsta de croșeuri îi zice Nico: «Băga-mi-aș p**a în mă-ta de cioară». Ce? Cioară? Băi, Nico, aici ai stricat-o definitiv și iremediabil. Din păcate sau din fericire ți-ai dat arama pe față. Dacă erați față în față poate îți dădea și una în barbă sau îi dădeai tu. Când ai zis înjurătura aia ai arătat că ești nasol.

L-ai făcut pe șeful galeriei «cioară». Băi, Daniel Niculae, dar când i-ai zis așa ne-ai jignit pe toți. În primul rând, omul nu e țigan ca să-i zici cioară. Toți țiganii sunt mândri. Dacă îi zici cioară îl deranjează. Ne doare pe toți că l-ai făcut cioară pe «Bocciu». Părinții lui sunt români, nici eu nu sunt țigan. Suntem români! Ne-ai jignit pe toți! Ai redeschis o rană veche din istoria recentă a Rapidului când eram împărțiți în două în galerie. Tu nu aveai voie să ai poziția asta în calitate de președinte. Tu nevenind ai arătat că ești o zdreanță. Să vedem cum facem, Nico, de acum încolo. Cum o spălăm pe asta?, a spus Vlad Baltazar.

Suporterii Rapidului au mers degeaba la miezul nopții la noul stadion Giulești

”Conducătorii și echipa Rapid au plecat toți beți”

Dezvăluirile lui Vlad Baltazar au continuat. Acesta susține că toți cei care au petrecut la Palatul Știrbei după promovarea în Liga 1 au plecat spre ziuă din localul cu pricina.

„Eu știu bine Palatul Știrbei. E într-o pădure. Nu-i deranjează nimeni. Echipa Rapid și conducătorii au stat până la 5 – 6 dimineața când au plecat toți beți. Nu-i condamnăm pentru asta. Era normal să bea, să petreacă, să se distreze. Nu asta e problema, problema e că de ce n-au venit la stadion? Aici nu e vinovat numai Nico, trebuia să facă front comun echipa și cu Miță. La vară vei zbura, să-l aducă pe Mourinho, Guardiola… Te vor da afară la vară. Tu trebuia să iei echipa și să vii la stadion.

Angelescule, pariorule… Angelescu avea o față de înmormântare. Dacă era Pancu președinte venea la stadion. Nu era cel mai bun prieten al meu, dar venea la stadion, apoi se întorcea la Palatul Știrbei și petrecea 3 zile”, a adăugat Vlad Baltazar.

„Ai vândut meciuri, Nico?”

Vlad Baltazar spune că are dubii în privința lui Daniel Niculae și chiar îl întreabă pe acesta dacă a vândut meciuri.

”Domnule Daniel Niculae, la ultimele meciuri am văzut pe lângă tine pe o sărăcie de om, care stă prin Băneasa, e fan dinamovist, mare parior. Stătea la fiecare meci lângă tine și vă șopteați la ureche. Ai vândut și meciuri, Nico? I-ai dat ponturi dinamovistului ăsta din Băneasa? Dacă faci blaturi și vinzi meciuri, nu e nimic întemeiat, dar dacă vinzi meciuri trebuie să știm și noi rapidiștii, tu le vinzi cu dinamoviștii?

Mi-aș dori ca Drăghia și Voicu să se ducă la alte echipe în campionatul viitor pentru că sunt multe semne de întrebare privind corectitudinea cu care și-au apărat șansele acești jucători. Drăghia a avut multe mingi scăpate, bâlbâite. Voicu, prin poziționarea greșită, a permis să se înscrie alte goluri. Toți beți șprițuri prin Băneasa”, a mai spus Vlad Baltazar.

Vlad Baltazar e fiul lui Bogdan Baltazar, cel care a fost preşedinte de bancă, poziție ocupată în perioada mai 1998 – octombrie 2004, director în cadrul Ministerului Afacerilor Externe înainte de 1989 sau purtător de cuvânt al Guvernului Petre Roman. Spre sfârşitul carierei, el devenise consultant financiar independent.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Autor: Alin GRIGORE Publicat: 19 May. 2021, 16:35 Liga 2
Pe aceeași temă