Daniel Niculae se întoarce la Rapid, ca președinte! Giuleștenii anunță: ”Nico a revenit acasă.” Când va fi prezentat oficial și prima reacție după anunț

Marius ANGHEL, Andreea VISU 02 Apr. 2021, 20:23 Liga 2
Daniel Niculae se întoarce la Rapid, ca președinte! Giuleștenii anunță: ”Nico a revenit acasă.” Când va fi prezentat oficial și prima reacție după anunț

Rapid dă o lovitură de imagine chiar înaintea debutului în play-off-ul de promovare al Ligii 2, turneu în care a acces cu mari emoții, după ce în ultimele două etape din sezonul regular a învins contracandidate, 4-0 cu Dunărea Călărași și 4-2 cu Metaloglobus.

Conducerea clubului giuleștean a reușit să-l convingă pe Daniel Niculae (38 de ani) să revină la echipă, ca președinte. Prezentarea sa oficială va fi făcută de patronul Victor Angelescu, sâmbătă, de la ora 11:00, la foyerul Sălii Giulești.

Daniel Niculae revine ca președinte la Rapid

Fostul fotbalist Daniel Niculae revine la echipa care l-a lansat în fotbalul mare după ce a părăsit-o cu scandal, în anul 2018, după ce echipa a promovat în Liga 3. Acum o va face doar ca președinte, după ce ultima dată, când clubul repornea de la zero din Liga a 4-a, activa atât ca jucător, cât și ca președinte.

”NICO A REVENIT ACASĂ”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

Niculae părărea Rapidul, după promovarea în Liga 3, în urma unui conflict cu un alt jucător legendar al Rapidului, Daniel Pancu, dar și din cauza conducerii.

Ca fotbalist, Daniel Nicolae a evoluat pentru Rapid (de două ori clubul cel falimentar și o dată pentru cel actual), Auxerre, Monaco, Nancy (toate trei din Franța), Kuban Krasnodar (Rusia) și Astra. S-a retras în 2018, la actualul Rapid, care atunci se numea Academia Rapid.

De la stânga la dreapta: antrenorul Academiei Rapid București, Constantin Schumacher, primarul sectorului 1, Dan Tudorache, Daniel Pancu, Daniel Niculae și Ovidiu Burcă participau la o conferință de presă, în Bucuresti, miercuri, 23 august 2017. Proiectul Academia Rapid, echipa susținută de Primaria Sectorului 1, a demara oficial, iar Daniel Niculae (președinte), Daniel Pancu (director tehnic), Ovidiu Burcă (manager de proiect) și Constantin Schumacher (antrenor) țineau o conferință de presă în care își anunțau planurile. Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto

Pleacă Andrei Nicolescu de la Rapid?

Potrivit surselor ProSport, Andrei Nicolescu, actualul vicepreședinte al clubului, ar putea părăsi gruparea giuleșteană. Este și una dintre condițiile de revenire a lui Daniel Niculae la Rapid.

”Nu s-au schimbat prea multe lucruri de când am plecat la Rapid. Nu voi lucra niciodată cu anumite persoane. Unii fac pași în spate, unii în față… Voi veni acolo doar dacă vor pleca două persoane. E clar că sezonul trecut nu s-a gestionat bine.
O să vină și timpul meu să conduc Rapidul! Eu l-am prezentat pe Angelescu la Rapid, e mult spus că eu l-am adus la club. E un băiat deștept, n-am ce zice”, a spus Daniel Niculae, în septembrie 2020, la ProSport LIVE.

Dinu Gheorghe, despre revenirea lui Daniel Niculae la Rapid: ”Face un compromis, iar când faci compromisuri nu se ajunge la nimic bun”

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, a vorbit despre revenirea lui Daniel Niculae la echipa din Giulești.

”Îl cunosc pe Nico foarte bine. Dacă el a pus această condiție ca anumite persoane să nu mai fie implicate în club, cred că va accepta greu sau dacă merge acolo, face un compromis, iar când faci compromisuri nu se ajunge la nimic bun. Deocamdată, acolo este o echipă care este sudată într-un fel, au plecat la drum împreună, Angelescu, Nicolescu, Burcă… Probabil că ei formează așa un tot unitar și vor avea mereu un cuvânt de spus.

Cu Nico e foarte greu, pentru că nu are nici el răbdare, e tânăr, e înverșunat să facă treabă și atunci vor fi scântei multe, dar dacă Rapidul merge bine, e foarte bine”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport LIVE.

Rapid joacă tocmai marți în prima etapă a play-off-ului Ligii 2

Rapid debutează marți, 6 aprilie, de la ora 19:00, în play-off-ul Ligii 2, în deplasare la FK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Primul meci al primei etape a play-off-ului a avut loc ieri, iar CS Mioveni și ”FC U” Craiova au remizat la scorul de 0-0. A doua partidă din această rundă are loc la Călărași, sâmbătă, de la ora 21:30, între Dunărea și ASU Poli.

”FC U” Craiova are 36 de puncte, Dunărea Călărași are 34 de puncte, la fel și CS Mioveni, Rapid are 33 de puncte, în timp ce FK Csikszereda și ASU Politehnica Timișoara pornesc play-off-ul cu 32 de puncte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fii-alaturi-de-baieti-si-de-mita-rapid-a-scos-la-vanzare-abonamente-virtuale-pentru-meciurile-din-play-off-cat-costa-si-bonusul-cu-care-sunt-atrasi-suporterii-19176963

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-meciurilor-din-prima-etapa-a-play-off-ului-si-play-out-ului-ligii-2-runda-incepe-de-ziua-pacalelilor-ofera-un-meci-la-ora-aproape-de-champions-league-si-se-incheie-dupa-c-19176857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-isi-afla-astazi-programul-din-play-off-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-1100-19176565

Marius ANGHEL, Andreea VISU 02 Apr. 2021, 20:23 Liga 2
Pe aceeași temă