Propunerea lui Gigi Corsicanu, refuzată de Victor Angelescu. Liderul suporterilor Rapidului a cerut schimbări majore la club, două plecări, un nou președinte și alt antrenor | EXCLUSIV

Autor: Daniel VLAD Publicat: 17 Mar. 2021, 13:17 Liga 2
Propunerea lui Gigi Corsicanu, refuzată de Victor Angelescu. Liderul suporterilor Rapidului a cerut schimbări majore la club, două plecări, un nou președinte și alt antrenor | EXCLUSIV

Gigi Corsicanu și fanii Rapidului au primit o lovitură grea din partea lui Victor Angelescu. ProSport a aflat cum principalul finanțator al Rapidului a ignorat propunerea suporterilor ca Daniel Niculae să vină ca președinte, iar Daniel Pancu să revină ca antrenor.

Mihai Iosif iubește Rapidul, e „mantaua de vreme rea”, dar după înfrângerea de la Slobozia nu el a fost principala variantă pentru înlocuirea antrenorului Nicolae Grigore.

ProSport a anunțat în exclusivitate că Daniel Pancu este în cărți pentru o revenire în Giulești, după demisia lui Grigore.

Gigi Corsicanu l-a propus la Rapid pe Daniel Niculae, ca președinte, și Daniel Pancu, ca antrenor

ProSport a aflat amănunte interesante despre discuțiile care au fost înainte ca Mihai Iosif să preia din nou Rapidul ca antrenor principal.

Deși nu se mai afișează de ani buni prin declarații publice, suporterul Gigi Corsicanu este omul din umbră care are un cuvânt greu de spus în viața de zi cu zi a Rapidului. Însă, de această dată, propunerea sa nu a fost acceptată de către Victor Angelescu, chiar dacă în momentul discuțiilor dintre cei doi patronul giuleștenilor nu l-a refuzat categoric pe Corsicanu.

Gigi Corsicanu i-a spus lui Victor Angelescu să treacă peste toate orgoliile și să îi aducă din nou la Rapid pe Daniel Pancu, antrenor principal, dar și pe Daniel Niculae în funcția de președinte al clubului, însă, pentru ca Daniel Niculae să preia postul era clar că Victor Angelescu trebuia să renunțe la Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, personaje alături de care „Nico” nu mai vrea să lucreze.

Cum patronul Rapidului a decis că nu vrea să renunțe la cei doi, automat nu s-a mai concretizat varianta propusă de Corsicanu.

”Eu am vorbit cu cel care ține acest club în viață, în speță Victor Angelescu, cel datorită căruia Rapidul există, și dânsul m-a întrebat dacă vreau să preiau echipa”, a spus Mihai Iosif despre modul în care i s-a propus să revină ca antrenor principal la Rapid.

Daniel Pancu: ”M-am întâlnit cu Victor Angelescu, dar nu mi-a propus să revin antrenor la Rapid”

Contactat de către ProSport, Daniel Pancu a vorbit despre posibilitatea ca el să preia Rapidul din funcția de antrenor principal.

Este adevărat  că m-am întâlnit cu Victor Angelescu, dar vreau să știți că nu mi-a propus funcția de antrenor principal. Am fost doar o întâlnire amicală, nimic mai mult”, s-a rezumat să declare Pancu, liber de contract după ce ultima dată a pregătit Poli Iași, în Liga 1.

Dinu Gheorghe este de părere că Daniel Nicolae ar fi salvarea Rapidului:

Autor: Daniel VLAD Publicat: 17 Mar. 2021, 13:17 Liga 2
Pe aceeași temă