Daniel Niculae și Victor Angelescu, explicații pentru suporteri, după ce Rapid n-a onorat invitația la stadion, pentru a sărbători promovarea alături de fani. Momentul în care liderul galeriei i-a anunțat pe jucători că se vor întâlni în Giulești | VIDEO

Andreea VISU, Carmen MANDIȘ 19 May. 2021, 11:52 Liga 2

Daniel Niculae le-a oferit explicații suporterilor Rapidului, după ce aceștia le-au dat întâlnire jucătorilor la stadionul din Giulești, la finalul meciului cu ”FC U” Craiova (scor 1-3), pentru a sărbători împreună promovarea, însă echipa a preferat să meargă direct la localul unde s-a petrecut.

Rapid a obținut promovarea în Liga 1, iar la meciul cu ”FC U” Craiova, disputat la Buftea și pierdut cu 1-3, au fost prezenți foarte mulți suporteri care și-au încurajat echipa favorită din spatele porților, după gard.

La finalul acestei partide, rapidiștii au mers la un local din apropierea Bucureștiului și au sărbătorit revenirea echipei giuleștene pe prima scenă a fotbalului românesc.

Daniel Niculae și Victor Angelescu, explicații pentru suporterii Rapidului

Daniel Niculae și Victor Angelescu au explicat de ce echipa nu a mers la stadionul din Giulești să se bucure alături de suporteri și le-au promis acestora că vor sărbători ca la carte după ultimul meci din campionat.

”A fost o neînțelegere între noi și suporteri. Noi organizaserăm de câteva zile această masă. Nu le puteam să le transmitem jucătorilor că vom avea o masă pentru că era foarte important rezultatul de la Timișoara. Bocciu i-a îndemnat pe suporteri să meargă la Giulești, ne-am fi dorit să mergem să petrecem alături de ei. Cu regret, n-am putut merge. Sperăm să facem în această săptămână ceva. Vom avea o alergare pe stradă pentru că ne dorim să ne întoarcem la origini. Am luat-o de la Liga 4 și am ajuns acolo unde ne e locul. Încă o dată îmi prezint eu scuze că a existat această neînțelegere, dar lucrurile vor fi reglate pe viitor”, a spus Daniel Niculae, legendă a Rapidului, acum consilier al finanțatorului, dar viitor președinte.

”Nu ne-am înțeles, ne pare rău, dar restaurantul era la 5 minute de stadionul din Buftea. Până în oraș și înapoi la restaurant făceam o oră dus, una la întors. Nu ne puteam întoarce la 3 noaptea aici. O să petrecem special cu ei după ultimul meci, o să stăm până la 7 dimineața la stadion”, a spus și Victor Angelescu, reprezentantul principalului finanțator al clubului giuleștean.

VIDEO: Momentul în care „Bocciu” îi anunță pe jucători că suporterii vor merge în Giulești

”Opriți trei minute, după care fiecare merge la casa lui! Toată lumea de aici și toți rapidiștii de acasă vă așteaptă la Giulești!”, a fost mesajul transmis de către ”Bocciu”, Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, la Buftea, la finalul partidei, când jucătorii au mers să salute suporterii.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-refuz-fata-de-galeria-rapidului-dupa-obtinerea-promovarii-suporterii-au-mers-degeaba-in-giulesti-videofoto-exclusiv-19185682

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-traieste-clipa-si-nu-se-gandeste-momentan-la-ce-o-sa-faca-in-liga-1-victor-angelescu-toti-ma-intreaba-cum-o-sa-fie-acolo-nu-stiu-ce-o-sa-facem-vreau-sa-ma-bucur-mesaj-spec-19185704

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-a-inceput-sarbatoarea-alb-visinie-fanii-si-jucatorii-rapidului-au-celebrat-promovarea-in-liga-1-inaintea-partidei-cu-fc-u-craiova-daniel-niculae-emotionat-nu-cre-19185534

Andreea VISU, Carmen MANDIȘ 19 May. 2021, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă