Pleacă Andrei Nicolescu de la Rapid? Prima reacție după revenirea lui Daniel Niculae: ”Eu am avut o discuție cu Victor Angelescu”

Andreea VISU, Daniel VLAD 03 Apr. 2021, 22:53 Liga 2
Pleacă Andrei Nicolescu de la Rapid? Prima reacție după revenirea lui Daniel Niculae: ”Eu am avut o discuție cu Victor Angelescu”

Andrei Nicolescu, vicepreședintele clubului Rapid, a vorbit pentru ProSport despre posibila sa demitere de la gruparea giuleșteană.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate în urmă cu o zi, Daniel Niculae a preluat funcția de președinte la Rapid și a fost prezentat oficial de către finanțatorul Victor Angelescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Odată cu revenirea lui Daniel Niculae, a apărut informația conform căreia Andrei Nicolescu (foto, alături de antrenorul Mihai Iosif) ar putea părăsi clubul.

Andrei Nicolescu, prima reacție după revenirea lui Daniel Niculae la Rapid

Contactat de către ProSport, Andrei Nicolescu a declarat că nu a fost încă înștiințat despre o posibilă plecare de la Rapid și a explicat că, dacă se va pune problema așa, se va supune deciziei conducerii clubului.

”Momentan nu am fost informat de Victor Angelescu sau de Daniel Niculae că nu vor să mai lucreze cu mine. Eu am avut o discuție cu Victor în care am fost informat doar de venirea lui Daniel Niculae în funcția de președinte. Dar dacă săptămâna viitoare se va decide schimbarea unor oameni din Consiliul de Administrație, iar eu voi fi unul dintre ei, atunci eu nu am ce să mai fac. Dacă se considera că acest lucru este bine pentru Rapid eu mă voi supune deciziei.

De Ovidiu Barcă nu știu nimic. Eu știu doar că Ovidiu are un contract clar cu Rapid. Eu m-am referit doar la situația mea. Aștept săptămâna viitoare să văd ce se va decide pe mai departe”, a spus Andrei Nicolescu, în exclusivitate pentru ProSport.

Daniel Niculae: ”Trebuie să îmi fac o echipă pe care mă pot baza”

În cadrul conferinței de presă de prezentare, Daniel Niculae i-a asigurat pe suporteri că alături de el vor mai veni oameni care să pună umărul la promovarea Rapidului în Liga 1.

”Vor mai fi aduși oameni în club. Trebuie să îmi fac o echipă pe care mă pot baza, alături de oamenii care sunt deja în club. Sperăm ca împreună, fiecare pe partea sa, să tragem să ducem Rapid unde îi e locul. Importantă e echipa. Totul se învârte în jurul echipei”, a spus Daniel Niculae, printre altele, la conferința de presă.

Rapid joacă marți, 6 aprilie, de la ora 19:00, în prima etapă a play-off-ului Ligii 2. Are meci în deplasare la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda. Rapid are 33 de puncte și este sub U Craiova 1948 SA (36), CS Mioveni (34) și Dunărea Călărași (34).

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-se-intoarce-la-rapid-ca-presedinte-giulestenii-anunta-nico-a-revenit-acasa-cand-va-fi-prezentat-oficial-si-prima-reactie-dupa-anunt-19177232

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-daniel-niculae-noul-presedinte-al-rapidului-speram-sa-ducem-clubul-unde-ii-e-locul-totul-se-va-face-cu-multa-dragoste-mutarea-duce-la-indepartarea-lui-andrei-nicolescu-19177287

Andreea VISU, Daniel VLAD 03 Apr. 2021, 22:53 Liga 2
Pe aceeași temă