”Bocciu” îngroapă securea războiului: ”Eu și Nico ne-am înjurat ca bărbații, dar nu e un război între noi! Trebuie să fim cu toții uniți pentru că suntem rapidiști!” | EXCLUSIV

Autor: Victor VRÎNCEANU Publicat: 19 May. 2021, 19:53 Liga 2
”Bocciu” îngroapă securea războiului: ”Eu și Nico ne-am înjurat ca bărbații, dar nu e un război între noi! Trebuie să fim cu toții uniți pentru că suntem rapidiști!” | EXCLUSIV

Scandalul dintre șeful galeriei rapidiste, Liviu Ungurean, și președintele Rapidului, Daniel Niculae, a ajuns la final. ”Bocciu” recunoaște dezvăluirile ProSport despre schimbul de înjurături avut la telefon cu Nico, dar liderul fanilor spune că a fost doar o răfuială bărbătească și nimic mai mult. Acesta face un apel la unitate între suporteri, conducători și jucătorii Rapidului.

Rapid a promovat în prima ligă și este deja cap de afiș în toate publicațiile de sport din România. Aproximativ 2.000 de suporteri rapidiști au susținut echipa la meciul cu Craiova jucat la Buftea, iar la final aceștia au vrut să continue fiesta la noul stadion Giulești. Liderii Peluzei le-au cerut jucătorilor zece minute de sărbătoare la Rapid Arena.

Ultrașii au fost refuzați însă de conducerea giuleșteană care pregătise deja o petrecere pentru jucători și staff la Palatul Știrbei. Informația a fost prezentată în exclusivitate de ProSport chiar în noaptea petrecerii giuleștene.

”Nico e o glorie a clubului! Trebuie să fim uniți pentru că suntem singuri împotriva tuturor!”

O postare pe facebook a unuia dintre liderii Peluzei a dezvăluit că Liviu Ungurean zis ”Bocciu” și președintele Daniel Niculae s-au înjurat foarte dur la telefon, subiectul fiind refuzul de a lăsa echipa să se bucure cu suporterii la stadion.

Contactat de ProSport, ”Bocciu” recunoaște răfuiala verbală cu Niculae, dar transmite un mesaj de pace și de unitate: ”Nu există niciun război între mine și Daniel Niculae. E adevarat ce s-a scris, dar suntem amândoi bărbați! Rapid e mai presus de niște contre bărbătești. El e la început de drum ca președinte și trebuie să își asume că a greșit față de miile de suporteri rapiști care voiau zece minute de bucurie alături de echipă, în noua noastră casă. Din punctul meu de vedere nu există niciun scandal cu Nico, repet acest lucru, pentru că vreau să fie clar pentru toată lumea. Daniel Niculae este o glorie a clubului și președinte, nu se poate să fie scandal între noi. Trebuie să fim cu toții uniți. Mă refer la suporteri, conducători și echipă. Să fim așa cum am fost mereu, singuri împotriva tuturor”, a declarat Liviu Ungurean pentru ProSport.

Autor: Victor VRÎNCEANU Publicat: 19 May. 2021, 19:53 Liga 2
Pe aceeași temă