Veste excelentă pentru FC Hermannstadt! Daniel Paraschiv vrea să rămână la Sibiu și din vară: ”Sper să rămân aici”

Răzvan STÎNGĂ 13 May. 2022, 15:24 Liga 2

Daniel Paraschiv (23 de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul echipei FC Hermannstadt, contribuind decisiv la situația în care se află acum echipa, extrem de aproape de revenirea în Liga 1. Cu siguranță Marius Măldărășanu îl vrea pe atacant și din vară.

Daniel Paraschiv își dorește să continue la FC Hermannstadt și din vară

O problemă, dacă poate fi numită așa, este aceea că Daniel Paraschiv este împrumutat la FC Hermannstadt de la CFR Cluj. A trecut la formația din Sibiu la începutul anului, iar acordul dintre cluburi este scadent la finalul campionatului Ligii 2.

Dacă FC Hermannstadt îl vrea în continuare pe Daniel Paraschiv, și fotbalistul își dorește să continue la formația lui Marius Măldărășanu. Astfel, mai depinde de modul în care vor discuta sibienii cu CFR Cluj.

Doar pe mâna noastră mai putem rata promovarea, mai avem nevoie de un punct în ultimul meci, e greu să nu-l luăm acasă, dar în fotbal s-au întâmplat multe.

Nu știu dacă au fost la meci (n.r. – cel cu Universitatea Cluj, din etapa a 9-a, scor 2-1 pentru FC Hermannstadt) șefii de la CFR Cluj, dar dacă au fost, sper că au văzut ceva frumos. Sper ca ambele să atingem obiectivul, CFR să ia titlul, Hermannstadt să promoveze. Ce urmează pentru mine? Sper să rămân la Sibiu. Dacă nu sunt dorit aici, atunci o să merg în altă parte”, a declarat Daniel Paraschiv în ceea ce privește situația sa.

Daniel Paraschiv, decisiv pentru momentul în care a ajuns FC Hermannstadt

Daniel Paraschiv are 12 meciuri (682 de minute) pentru FC Hermannstadt în acest sezon de Liga 2, iar în nouă meciuri a fost trimis pe teren din primul minut. În acest interval a reușit să marcheze de șase ori, în șase meciuri diferite. Patru dintre goluri au venit în confruntări din play-off-ul Ligii 2.

FC Hermannstadt e pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, la două puncte de liderul Petrolul și cu un ecart de trei puncte peste locul 3, ”U” Cluj. În ultima rundă din play-off sibienii vor întâlni Steaua, pe teren propriu, în timp ce ”U” Cluj va juca pe terenul Concordiei Chiajna. Dacă va face cel puțin un egal, trupa lui Marius Măldărășanu va fi matematic în Liga 1, indiferent de ce se va întâmpla în jocul Universității Cluj.

FC Hermannstadt încheie sezonul play-off-ului Ligii 2 cu un meci contra Stelei

Referitor la confruntarea dintre FC Hermannstadt și Steaua, în cele două meciuri directe jucate în acest sezon, în play-off și campionat regular, victoriile au fost împărțite. În prima confruntare, din noiembrie anul trecut, Steaua s-a impus la Mediaș cu 1-0, în timp ce în Ghencea, în aprilie, s-a impus trupa lui Marius Măldărășanu, cu scorul de 4-1.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-poate-deschide-sampania-promovarii-steaua-nu-va-deplasa-cel-mai-bun-lot-la-medias-daniel-oprita-e-posibil-sa-mai-debutam-juniori-19231137

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lupta-pentru-promovarea-in-liga-1-nu-s-a-incheiat-meciurile-din-ultima-etapa-a-play-off-ului-ligii-2-se-joaca-in-acelasi-timp-steaua-e-singura-ramasa-fara-miza-19231050

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-celebreaza-promovarea-dar-deja-a-inceput-munca-pentru-pregatirea-sezonului-de-liga-1-conducerea-a-stabilit-bugetul-de-care-are-nevoie-pentru-prinderea-play-off-ului-si-face-demersuri-pentru-19231202

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-spune-ca-steaua-nu-e-pregatita-pentru-un-eventual-baraj-de-promovare-dar-e-revoltat-ca-frf-ca-nu-spune-oficial-daca-poate-sau-nu-juca-dubla-mansa-sa-se-ia-o-decizie-cat-mai-re-19231155

 

Răzvan STÎNGĂ 13 May. 2022, 15:24 Liga 2
Pe aceeași temă