Octavian Grigore rămâne antrenorul Petrolului cel puțin încă un joc. Absenții echipei ploieștene la meciul cu CSM Reșița, primul din play-out-ul Ligii 2

Marius ANGHEL 31 Mar. 2021, 14:20 Liga 2
Octavian Grigore rămâne antrenorul Petrolului cel puțin încă un joc. Absenții echipei ploieștene la meciul cu CSM Reșița, primul din play-out-ul Ligii 2

Petrolul continuă cu Octavian Grigore (56 de ani) antrenor, cel puțin încă un meci. Conducerea clubului prahovean nu s-a decis în privința unui nou ”principal”, după demisia lui Viorel Moldovan, astfel că se bazează în continuare pe stafful tehnic interimar.

Numit să conducă Petrolul la meciul cu ”U” Cluj, din ultima etapă a sezonului regular, Octavian Grigore va rămâne în funcție cel puțin încă un joc, în deplasarea de la Reșița, din prima rundă a play-out-ului Ligii 2.

Octavian Grigore, despre ce urmează pentru Petrolul în play-out: ”Sunt convins că este o etapă de evaluare”

Grigore, directorul tehnic al Academiei de copii și juniori a Petrolului, spunea după jocul de la Cluj, câștigat cu 2-1 cu ”U”, că așteaptă o reacție din partea conducerii în privința a ceea ce urmează pentru echipă.

”Cu siguranță o să fie reconstrucție. Eu ce pot să vă spun este că, în situația actuală, aştept reacţia Consiliului Director și a conducerii, pentru că am fost delegat pentru o etapă. Apoi, ca om care lucrează în structura clubului, sunt convins că este o etapă de evaluare, este o etapă de formare a unui lot competitiv pentru la anul, pentru că Petrolul este un brand care își propune întotdeauna performanță”, spunea Octavian Grigore.

Acesta a condus noul Petrolul în mai multe rânduri. În Liga a 4-a și a 3-a, cu el pe bancă obținându-se prima promovare după ce s-a reînceput de la zero, dar și în Liga 2, când a asigurat interimatul.

Din stafful tehnic al lui Grigore fac parte Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Cătălin Grigore.

Petrolul începe play-out-ul cu un meci la Reșița, netelevizat

Petrolul joacă sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 11:00, în Valea Domanului, cu CSM Reșița, primul meci din play-out-ul Ligii 2, după ce a ratat play-off-ul, implicit promovarea în Liga 1.

Petrolul face parte din Grupa B a play-out-ului Ligii 2, alături de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, SCM Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia, CSM Reșița și Aerostar Bacău.

În acest turneu de șapte etape, echipele vor intra cu punctajul obținut în sezonul regular: Viitorul Pandurii (32 puncte), Petrolul (31 puncte), SCM Gloria Buzău (26 puncte), Concordia (24 puncte), Unirea Slobozia (19 puncte), CSM Reșița (19 puncte) și Aerostar (10 puncte).

Jocul Petrolului de la Reșița nu este televizat, acesta fiind al doilea în acest sezon de Liga 2 în care echipa nu va fi transmisă în direct la TV. Clubul ploieștean va transmite însă jocul pe canalul său de YouTube și pagina de Facebook.

Petrolul și-a adus jucători de la echipele ”under” pentru a completa lotul

Dacă la partida cu ”U” Cluj, Petrolul nu s-a putut baza pe jucătorii Daniel Enache, Amidu Salifu, Viorel Lică, Antoniu Manolache, Nir Lax și Romario Moise, după cum a scris gazetaph.ro, pentru jocul de la Reșița, ”găzarii” îi vor avea la dispoziție și pe Nir Lax și Manolache, reveniți la antrenamente de astăzi.

În același timp, la antrenamente au participat și trei jucători proveniți de la formațiile „U19” și „U17”, portarul Petru Marinache și mijlocașii Cristian Licsandru și Alin Boțogan. Un alt junior care se pregătește, în aceste zile, alături de „lupi” este portarul Alexandru Radu, cel care aparține de Petrolul, dar a fost detașat, din această iarnă, sub formă de împrumut la CSO Plopeni, în Liga 3.

Petroliștii vor pleca spre Reșița de joi, urmând să efectueze, vineri, un ultim antrenament, înaintea jocului din Valea Domanului.

CSM Reșița, rămasă și ea fără antrenor, după demisia lui Alin Minteuan, nu va fi condusă de Marius Măldărășanu. Fostul jucător al Petrolului sau Rapid a refuzat oferta bănățenilor. UPDATE: După-amiază, CSM Reșița l-a numit antrenor pe Adrian Falub.

Foto: Paul Ursachi (Sport Pictures)

Marius ANGHEL 31 Mar. 2021, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă