Programul meciurilor din prima etapă a play-off-ului și play-out-ului Ligii 2. Runda începe de ”Ziua păcălelilor”, oferă un meci la oră aproape de Champions League și se încheie după cinzi zile

Marius ANGHEL 30 Mar. 2021, 18:21 Liga 2
Programul meciurilor din prima etapă a play-off-ului și play-out-ului Ligii 2. Runda începe de ”Ziua păcălelilor”, oferă un meci la oră aproape de Champions League și se încheie după cinzi zile

Sezonul regular al Ligii 2, ediția 2020/2021, s-a încheiat duminica trecută, cu meciurile din etapa a 21-a. Campionatul a fost, apoi, rupt în trei. Primele șase clasate vor juca în play-off-ul de promovare în Liga 1, iar următoarele 14 echipe, în funcție de locul ocupat, au fost împărțite în două serii egale, cu câte șapte combatante, Grupa A și Grupa B de play-out, unde obiectivul este menținerea în Liga 2 prin evitarea retrogradării.

Bineînțeles, miza cea mare rămâne play-off-ul, acolo unde șase echipe, unele abia așteptate în Liga 1, în timp ce altele sunt nedorite, se vor lupta pentru clasarea pe primele poziții. Aceste trei jocuri din play-off vor fi televizate în următoarele zece etape.

În play-out însă, ”U” Cluj și Farul (în Grupa A), respectiv Petrolul (în Grupa B) rămân principalele atracții ale deținătorilor de drepturi TV, iar una dintre ele va fi televizată săptămâna în cele șase etape rămase din acest sezon.

În total, DigiSport, TelekomSport și LookSport pot transmite în fiecare etapă câte patru jocuri.

Prima etapă a play-off-ului Ligii 2 începe de ”Ziua păcălelilor” și se încheie la cinci zile distanță!?

Prima etapă a play-off-ului debutează de ”Ziua păcălelilor”, 1 aprilie, care pică joi, cu meciul CS Mioveni – U Craiova 1948 SA, stabilit de la ora 19:30.

Al doilea joc are loc sâmbătă la o oră halucinantă pentru acest campionat. Dunărea Călărași – ASU Poli a fost pus să se dispute aproape la oră de Champions League, 21:30!? Se joacă după ce se încheie Leipzig – Bayern Munchen, din Bundesliga, și mult după ce se încheie jocul de Liga 1 FC Hermannstadt – Campionii FC Argeș (ora 15:00).

În fine, etapa se încheie tocmai marți, 6 aprilie, atunci când a fost stabilită să se dispute partida FK Csikszereda – Rapid, de la ora 19:00.

În runda a doua, Csikszereda va întâlni Mioveniul, echipă care a jucat cu cinci zile în urmă și a avut tot timpul să se refacă și să pregătească acest nou meci. Oare ce părere au cei de la Miercurea Ciuc? E normal așa ceva?

”U” Cluj, preferată să fie televizată, în detrimentul Petrolului, care joacă mult mai departe de Capitală

În schimb, prima etapă din play-out-ul Ligii 2 are cinci din cele șase meciuri stabilite pentru ziua de sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 11:00, la Constanța, Recea, Reșița, Chiajna și Târgu Jiu. Duminică, 4 aprilie, de la ora 12:30, se dispută însă CSM Slatina – Universitatea Cluj, meci care va fi televizat.

Mai mult ca sigur, distanța de la București până la Slatina (circa 200 de kilometri) a determinat deținătorii drepturilor TV să televizeze această partidă. Cum Petrolul joacă tocmai la Reșița, într-un meci destul de atractiv ca nume, față de Slatina – ”U” Cluj, distanța de circa 500 de kilometri până în Valea Domanului pare să fi contat mai mult. Farul (aflată la circa 230 de kilometri de Capitală) rămâne oricând pe locul 3 în preferințele celor care decid ce meciuri vor fi transmise în direct la nivel național, atunci când va fi televizat cel mai probabil va fi la jocul cu ”U” Cluj.

Program etapa 1 play-off Liga 2:

joi, 1 aprilie 2021, ora 19:30
CS Mioveni – U Craiova 1948 SA
sâmbătă, 3 aprilie 2021, ora 21:30
Dunărea Călărași – ASU Politehnica Timișoara
marți, 6 aprilie 2021, ora 19:00
FK Csikszereda – Rapid

Program etapa 1 Grupa A play-out Liga 2:

sâmbătă, 3 aprilie 2021, ora 11:00
Farul Constanţa – Ripensia Timișoara
Fotbal Comuna Recea – Pandurii Târgu Jiu
Metaloglobus Bucureşti stă.
duminică, 4 aprilie 2021, ora 12:30
CSM Slatina – Universitatea Cluj

Program etapa 1 Grupa B play-out Liga 2:

sâmbătă, 3 aprilie 2021, ora 11:00
CSM Reșița – Petrolul Ploieşti
Concordia Chiajna – Unirea Slobozia
Viitorul Pandurii Târgu Jiu – SCM Gloria Buzău
Aerostar Bacău stă.

Programul din play-off-ul Ligii 2 îl poți vedea AICI.

Programul Grupei A a play-out-ului Ligii 2 îl poți vedea AICI.

Programul Grupei B a play-out-ului Ligii 2 îl poți vedea AICI.

Marius ANGHEL 30 Mar. 2021, 18:21 Liga 2
Pe aceeași temă