CSM Reșița, nevoită să găsească altă variantă de antrenor. Marius Măldărășanu a refuzat oferta: ”Am decis să judec cu mintea și nu cu inima”

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2021, 14:10 Liga 2
CSM Reșița, nevoită să găsească altă variantă de antrenor. Marius Măldărășanu a refuzat oferta: ”Am decis să judec cu mintea și nu cu inima”

Marius Măldărășanu a negociat preluarea echipei CSM Reșița, dar în cele din urmă nu va semna și un contract. Antrenorul a recunoscut că a purtat discuții cu președintele Cristian Bobar și că a fost atras de condițiile pe care clubul le punea la dispoziție.

Marius Măldărășanu: ”Am trecut și prin alte experiențe și am decis să judec cu mintea” 

Cu toate acestea, au fost din nou, ca și în urmă cu câteva luni, anumite aspecte peste care nu a putut trece, astfel că a spus și de această dată nu. Măldărășanu a declarat că s-a gândit serios dacă să accepte sau nu propunerea, dar a decis că, în cele din urmă, mai așteaptă până când se va întoarce la treabă.

Am fost, într-adevăr, la Reșița unde am discutat cu Cristi Bobar și primarul municipiului. Deși condițiile sunt foarte bune pentru acest nivel competițional m-am gândit foarte judicios pentru a oferi un răspuns. Am trecut și prin alte experiențe și am decis să judec cu mintea și nu cu inima refuzând, până la urmă, oferta Reșiței”, a declarat Marius Măldărășanu, citat de 100Sport.

Lucrurile păreau într-un moment destul de sigure, mai ales că Măldărășanu a fost prezent la meciul din weekend al Reșiței, de pe teren propriu, cu U Craiova 1948 SA.

Marius Măldărășanu a pregătit-o ultima dată pe Metaloglobus, de care s-a despărțit în luna iulie a anului trecut. El fusese instalat pe banca tehnică a echipei bucureșteni în luna iunie a anului 2019, la începutul sezonul. A condus echipa în 23 de meciuri de Liga 2 și a înregistrat zece victorii, șapte egaluri și șase înfrângeri, totalizând 37 de puncte.

Anterior, Măldărășanu a mai fost antrenorul celor de la Astra, în perioada iulie-septembrie 2018, unde nu a pierdut. A avut două victorii și cinci egaluri.

CSM Reșița pornește în play-out de pe penultimul loc 

CSM Reșița se află într-un moment complicat, iar situația sportivă este una problematică. Formația este pregătită în acest moment de ”interimarul” Călin Cheregi, iar în acest an a adunat un singur punct, după 1-1 cu CSM Slatina. În rest, a pierdut toate cele cinci partide pe care le-a mai disputat, 0-2 cu FK Csikszereda, 0-1 cu Dunărea Călărași, 1-2 cu Viitorul Pandurii, 0-6 cu Fotbal Comuna Recea și 0-2 cu U Craiova 1948 SA.

CSM Reșița se află în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, din care mai fac parte, Viitorul Pandurii, Petrolul, SCM Gloria Buzău, Concordia Chiajna, Unirea Slobozia și Aerostar Bacău. Va intra în prima etapă de pe penultimul loc, 6, cu numai 19 puncte, și o devansează doar pe Aerostar Bacău, 10 puncte.

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-meciurilor-din-prima-etapa-a-play-off-ului-si-play-out-ului-ligii-2-runda-incepe-de-ziua-pacalelilor-ofera-un-meci-la-ora-aproape-de-champions-league-si-se-incheie-dupa-c-19176857

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-e-categoric-dupa-victoria-obtinuta-de-fc-u-craiova-la-resita-obiectivul-nostru-e-promovarea-in-liga-1-cum-vede-lupta-la-play-off-dupa-primul-succes-d-19176600

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-viitorul-pandurii-scm-gloria-buzau-concordia-chiajna-unirea-slobozia-csm-resita-si-aerostar-bacau-isi-afla-astazi-programul-din-play-out-ul-ligii-2-tragerea-la-sorti-are-loc-la-ora-11-19176570

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 31 Mar. 2021, 14:10 Liga 2
Pe aceeași temă