”Nu știu dacă Burcă a plecat. A făcut un pas în spate, dar așa a făcut și în Liga 4. Zici că jucam «Dansul Pinguinului»”. Daniel Niculae nu e convins că Ovidiu Burcă a plecat de la Rapid. Fostul atacant a recunoscut că relațiile cu anumite persoane au contat în refuzul revenirii în Giulești

Autor: Andrei PASCU Publicat: 11 Aug. 2020, 21:59 Liga 2
”Nu știu dacă Burcă a plecat. A făcut un pas în spate, dar așa a făcut și în Liga 4. Zici că jucam «Dansul Pinguinului»”. Daniel Niculae nu e convins că Ovidiu Burcă a plecat de la Rapid. Fostul atacant a recunoscut că relațiile cu anumite persoane au contat în refuzul revenirii în Giulești

Daniel Niculae a refuzat să vină la Rapid pe postul de președinte, iar acum a vorbit pentru prima dată, după ce s-a aflat că a fost ofertat, dar și că a declinat oferta lui Victor Angelescu. Fostul atacant a fost chemat la o discuție cu omul de afaceri și și-a dat acordul să preia postul lăsat liber de Daniel Pancu, dar cu anumite cerințe. A solicitat ca anumite persoane să plece pentru a putea să revină. Oamenii la care a făcut referire Daniel Niculae sunt Andrei Nicolescu și Ovidiu Burcă.

Daniel Niculae: ”Am pus anumite condiții, și anume că nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club”

Dacă în cazul lui Burcă lucrurile păreau rezolvate și că a plecat, după informațiile oferite în urmă cu câteva zile pe pagina personală de Facebook, Daniel Niculae nu este la fel de convins. A declarat că a mai existat un episod asemănător în urmă cu câțiva ani, iar mai apoi Ovidiu Burcă s-a întors asupra deciziei.

Totuși, Niculae este în continuare dispus să ajute Rapidul, chiar dacă nu are un contract cu clubul. În cazul în care Victor Angelescu îi va cere anumite sfaturi, atunci i le va da cu plăcere, întrucât vrea să rămână în relații bune cu el, chiar dacă l-a refuzat.

M-am întâlnit cu Victor și țin să îi mulțumesc pe această cale pentru că are încredere în capacitatea mea de a gestiona un club precum Rapid. M-am întâlnit vineri cu el, am avut o discuție. Într-adevăr, mi-a propus postul de președinte, ca și acum doi ani, când a venit la Rapid. Ca și atunci, am pus anumite condiții, și anume că nu pot lucra cu anumite persoane care se află la club. Domnul Nicolescu și Ovidiu (n.r. Andrei Nicolescu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al Rapidului, și Ovidiu Burcă).

Nu știu dacă Ovidiu a plecat. Am văzut că a făcut un pas în spate, dar din câte țin eu minte, un pas în spate a făcut și în Liga 4, când am fost eu acolo, și după trei-patru luni a făcut mai mulți pași în față. Zici că jucam «Dansul Pinguinului». Lucrurile trebuie să fie clare de la început până la final. Nu pot lucra cu anumite persoane de acolo.

Îi mulțumesc lui Victor, îl ajut cu cea mai mare plăcere când are nevoie de un sfat. S-au întâmplat foarte multe lucruri în Liga 4, nu pot să lucrez cu anumite persoane care au o total altă mentalitate decât a mea”, a spus Daniel Niculae la DigiSport.

Angelescu a insistat tot mai mult ca Niculae să revină mai ales după ce Ovidiu Burcă, fostul manager general, și-a anunțat plecarea. Relația dintre Burcă și Niculae este cunoscută ca fiind una rece, iar cei doi nu concep să lucreze împreună. Fostul fotbalist nu vrea să facă vreun compromis, pentru că Andrei Nicolescu a rămas la echipă.

Rapid a făcut mai multe schimbări la nivelul echipei. Adrian Iencsi, noul antrenor 

Rapid a anunțat mai multe schimbări la nivelul conducerii, la nivelul lotului, dar și la nivelul antrenorului. Referitor la numirea unui nou ”principal”, acesta va fi Adrian Iencsi (45 de ani), ultima dată antrenor la echipa a doua a Craiovei, în Liga 3. La doar o zi după oficializarea despărțirii de Dan Alexa, Rapid a instalat pe bancă unul dintre foștii jucători reprezentativi ai clubului din Giulești. Iencsi a fost campion cu Rapid în 2003 și va avea ca obiectiv promovarea în Liga 1 la finalul sezonului care începe în ultimele zile ale lunii august.

Foto: Andreea ALEXANDRU/ Mediafax Foto 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 11 Aug. 2020, 21:59 Liga 2
Pe aceeași temă