Nae Constantin s-ar fi mulțumit și cu un ușec cu Farul, dacă Petrolul arăta bine: ”O înfrângere e chiar mai bună, ne aduce cu picioarele pe pământ”. Takayuki Seto a început pregătirile cu echipa, dar antrenorul anunță și alte transferuri

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 14:40 Liga 2
Nae Constantin s-ar fi mulțumit și cu un ușec cu Farul, dacă Petrolul arăta bine: ”O înfrângere e chiar mai bună, ne aduce cu picioarele pe pământ”. Takayuki Seto a început pregătirile cu echipa, dar antrenorul anunță și alte transferuri

Petrolul a învins Farul Constanța cu 1-0, într-un meci amical disputat la Brașov, dar cu toate acestea antrenorul ploieștenilor, Nicolae Constantin, a declarat, la finalul confruntării, că nu îl interesează prea tare rezultatele partidelor de verificare. Nu i-ar fi displăcut nici eșecul, dacă echipa ar fi arătat bine.

Nicolae Constantin: ”Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost înfrângere, cât timp vedeam lucruri bune” 

Constantin vrea ca Petrolul să arate cât mai bine până la startul sezonului de Liga 2. O victorie în fața unei formații precum Farul Constanța, de primă ligă și care are un proiect ambițios după asocierea dintre Farul Constanța și Viitorul Constanța, e importantă, crede Nicolae Constantin, doar la nivelul jucătorilor.

Antrenorul venit la Ploiești în această vară a remarcat, în ciuda victoriei, și momente care nu l-au mulțumit în totalitate.

Pentru mine, amicalele sunt importante ca să vedem nivelul la care suntem, în perioada în care suntem. În momentul în care sunt și rezultate, e și mai bine. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost înfrângere, cât timp vedeam lucruri bune. Am văzut și lucruri bune, am văzut și lucruri mai puțin bune, pe care o să încercăm să le remediem.

Victoria rămâne victorie. Că e obținută în fața lui Gică (n.r. – Gică Hagi) sau alt antrenor, nu se pune. Zero puncte la clasament, nu există clasament, dar pentru noi e important ca în prima etapă să ne prezentăm bine, să reușim să aducem puncte.

Când am avut ceva să le reproșez jucătorilor, le-am spus în față, când îi laud, îi laud în față. Poate că pentru jucători victoria e importantă, pentru mine nu contează prea mult. Ei încep să aibă încredere în ei, în mine și mă ajută pe mine în ce am de făcut mai departe. Puteam să pierdem fără probleme, nu mă deranja cu nimic, atât timp cât antrenamentul era bun.

Urmăresc niște lucruri, dacă ele ies în regulă. O înfrângere, e chiar mai bună decât o victorie, pentru că ne aduce cu picioarele pe pământ”, a spus Nicolae Constantin referitor la amicalul cu Farul Constanța și la nivelul de pregătire al echipei, pentru FC Petrolul Official.

Nicolae Constantin mai așteaptă transferuri 

Deși Petrolul a adus un număr destul de important de jucători în această vară, șase (a prezentat cinci și urmează niponul Takayuki Seto), Nicolae Constantin mai așteaptă și alții. Consideră că ar mai avea nevoie de doi-trei, dar deocamdată nu a dat prea multe informații în acest sens, nici măcar pe posturile sau zonele din teren unde vrea să adauge.

Lucrez cu ce am, dacă mai vine cineva e cu atât mai bine. Suntem la nivelul la care trebuie, spun eu. Dacă vorbim de numărul jucătorilor, suntem bine. Dacă vorbim la ce mi-aș mai dori, probabil ar mai fi nevoie de doi-trei jucători. Până nu vin, nu am ce să vorbesc, îi pregătesc pe cei pe care îi am. Sunt bucuros de cum se pregătesc, sunt mulțumit. Nu am ce să le reproșez.

Nu știu când vor veni alți jucători. Mi-aș dori să vină cât mai repede, pentru că timpul trece și trebuie să îi integrăm cât mai repede în echipă, în colectiv. Cu cât apar mai repede, cu atât e mai important pentru noi”, a mai spus antrenorul Petrolului.

Takayuki Seto a început pregătirile cu Petrolul și va semna 

Mijlocașul japonez Takayuki Seto (35 de ani) va semna cu Petrolul zilele următoare. Duminică, la o zi după amicalul cu Farul, el a ajuns în lotul Petrolului și, potrivit informațiilor oferite de club, urmează să semneze acordul și să fie prezentat.

Așa a fost dimineața de duminică în cantonamentul.

Takayuki Seto a ajuns la Ploiești, a început antrenamentele alături de lupi și urmează să semneze un contract cu formația noastră”, a precizat Petrolul pe pagina de Facebook.

Marius Coman (atacant, ex Fotbal Comuna Recea), Darius Buia (mijlocaș, ex Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Eugeniu Cebotaru (mijlocaș, ex Academica Clinceni), Sergiu Pîrvulescu (fundaș, ex SCM Gloria Buzău) și Simon Măzărache (atacant, ex Farul Constanța) sunt jucătorii prezentați oficial de Petrolul până acum.

Foto: Bogdan Balas (Sport Pictures) și Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-mai-bifat-un-imprumut-de-aceasta-data-de-la-petrolul-19191044

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-petrolul-a-intrat-in-cantonament-iar-la-primul-antrenament-au-fost-prezenti-23-de-jucatori-nae-constantin-pregateste-al-doilea-amical-cu-farul-19190739

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masuri-de-relaxare-suplimentare-care-dau-dreptul-echipelor-sa-deschida-stadioanele-la-50-la-suta-din-capacitate-in-cazuri-speciale-e-permisa-ocuparea-tuturor-locurilor-comunicatul-mts-19190697

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 14:40 Liga 2
Pe aceeași temă