Liga 2, etapa 4 | Chindia se impune în derby-ul cu CFC Argeș, Șelimbărul bate la Chiajna și continuă cu punctaj maxim. Gloria Buzău dă lovitura în minutul 90+8

Marius ANGHEL 26 Aug. 2023, 13:32 Liga 2
Liga 2, etapa 4 | Chindia se impune în derby-ul cu CFC Argeș, Șelimbărul bate la Chiajna și continuă cu punctaj maxim. Gloria Buzău dă lovitura în minutul 90+8

Etapa a 4-a a sezonului regular al Ligii 2 are un program cum de mult timp nu s-a mai întâlnit. Toate jocurile sunt programate de la oră de ”matineu”, 11:00, opt pentru sâmbătă și ultimele două duminică. Se bifeze și o contraperformanță: numai două partide vor fi transmise în direct de deținătorii de drepturi tv ai competiției, jocurile de la Mioveni și București.

Opt jocuri au loc sâmbătă, două se dispută duminică, în etapa a 4-a a Ligii 2, toate de la ora 11:00

Sâmbătă, 26 august, nu mai puțin de opt din cele zece jocuri ale etapei de Liga 2 sunt programate să se dispute în același timp, de la ora 11:00. Se va juca la Chiajna, Slatina, Buzău, Mioveni (CFC Argeș), Slobozia, Piatra Neamț, Dumbrăvița și Miercurea Ciuc.

Celelalte două partide au loc duminică, tot de la ora 11:00: Steaua – Alexandria și Progresul Spartac – Corvinul.

Dintre acestea, vor fi televizate Campionii FC Argeș – Chindia Târgoviște, sâmbătă, acesta fiind derby-ul rundei, și Steaua – CSM Alexandria. Și celălalt joc de duminică va fi transmis, însă o va face FRF pe platforma sa, una ușor accesibilă după crearea unui cont.

Flavius Stoican debutează ca antrenor la CSM Reșița

Dacă în runda trecută, a 3-a, am constatat un prim meci (Chindia – Gloria Buzău 1-1) în care o echipă (Chindia) a fost condusă de un alt antrenor față de cel cu care începea sezonul, Vasile Miriuță în locul lui Dragoș Militaru, acum vom avea parte de o a doua astfel de situație.

E drept că CSM Reșița s-a despărțit de Călin Cheregi înainte de runda trecută, însă echipa a evoluat contra CSC Dumbrăvița (scor 2-1) cu jucătorul – antrenor secund Ștefan Bărboianu drept interimar. Între timp, trupa bănățeană l-a instalat pe Flavius Stoican pe bancă, iar la partida de astăzi cu FK Miercurea Ciuc fostul antrenor al FC Botoșani se va afla la debut.

Rămâne de văzut și ce rezultat va obține Campionii FC Argeș contra Chindiei, în cazul în care nu se va câștiga existând varianta ca trupa piteșteană să se despartă de Alexandru Pelici, cel care l-a ultima conferință și-a trimis secundul, pe Eugen Beza, să vorbească despre următorul meci.

CSC Șelimbăr e singura echipă cu punctaj maxim după trei runde, Progresul Spartac e singura fără niciun punct strâns

După primele trei etape ale Ligii 2, în care a rămas de disputat restanța din prima rundă dintre Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița, lider detașat pentru a doua rundă consecutivă este CSC Șelimbăr, cu 9 puncte, singura echipă rămasă cu punctaj maxim.

Pe locurile de calificare în play-off se află Corvinul Hunedoara (7 puncte), Concordia Chiajna (6), Ceahlăul Piatra Neamț (6), Steaua (5) și CSM Slatina (5). Tot câte 5 puncte au și Gloria Buzău, Unirea Slobozia, însă acesteau un golaveraj inferior. După cum se poate observa, în afară de Concordia și Ceahlăul, în acest moment pe locurile de accedere în play-off se află patru echipe cu interdicție la promovare.

Fără niciun punct acumulat este Progresul Spartac, însă aceasta are o restanță. Nici CSC Dumbrăvița și CS Tunari nu stau prea bine, având un singur punct strâns. Timișenii au și ei o restanță.

Desfășurarea LIVE-TEXT a tuturor meciurilor din campionatul Liga 2 o poți urmări doar pe Liga2.ro, singurul site național care promovează fotbalul din ligile inferioare.

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor
Rezultate etapa 1, 2, 3

Meciuri etapa 4 Liga 2, sezon 2023-2024:

sâmbătă, 26 august 2023, ora 11:00

CONCORDIA CHIAJNA – CSC ŞELIMBĂR 0-1

Stadion: Concordia (Chiajna – Ilfov).
Arbitru central: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe). Arbitri asistenți: George Bogdan Duță (Bacău) și Cristian Daniel Ilinca (Craiova). Arbitru de rezervă: Robert Avram (Piteşti). Observator de arbitri: Marian Dorobanţu (Buzău). Delegat de joc: Lucian Cîrjă (Constanţa).

Concordia Chiajna: Oncescu – Corbu, Gab. Tamaș, D. Ispas, P. Pîrvulescu – Codrea (cpt.)(Al. D. Pop 76′), Romario Pires (R. Lazăr 60′) – Ad. Popa, Al. Dulca (Tucaliuc 76′), Ghimfuș (Burcea 80′) – Ad. Bălan
Rezerve neutilizate: Ciontoș – Stănică, Dumbravă, Fl. Achim, Ndiaye
Antrenor: Erik Lincar

CSC Șelimbăr: Al. Roșca – Palmeș, Natea, R. Crișan (Lumbu 46′), Fl. Mitrea – Panos, Tud. Călin – Monea (Ct. Alexe 84′), I. Năstăsie (cpt.)(Mouasso 67′), Schieb (Rodri Hernando 46′) – Rotund (Vînău 84′)
Rezerve neutilizate: Mitrovic – Berisha, Al. Luca, C. Soare
Antrenor: Claudiu Niculescu

Liderul CSC Șelimbăr continuă cu punctaj maxim și după acest meci, cel mai greu pe care l-a avut până acum în acest sezon. Cu 1-0 s-a impus echipa lui Claudiu Niculescu la Chiajna, în fața Concordiei, care suferă al doilea eșec în acest campionat, tot pe teren propriu
Min 56 0-1 Năstăsie primește la mijlocul terenului, avansează și paseză în față, Rodri Hernando preia spre careu, pătrunde cu Corbu în spate și finalizează din prima cu șut din 14 metri, pe centru, pe lângă portarul ieșit la întâmpinare

CSM SLATINA – UNIREA DEJ 1-2

Stadion: 1 Mai (Slatina – Olt).
Arbitru central: Mihai Motan (Târgovişte). Arbitri asistenți: Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa) și Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu). Arbitru de rezervă: Mihail Sebastian Lăstun (Râmnicu Vâlcea). Observator de arbitri: Ionuț Borcan (Ploieşti). Delegat de joc: Ciprian Prisăcaru (Târgovişte).

CSM Slatina: Dincă – D. Dragu, Mondragon, Sălcianu, C. Toma – D. Toma (Donca 65′), Țegle – Ciocâlteu, Doman (cpt.), Răsdan (C-tin. Radu 65′) – Val. Alexandru (Cl. Dragu 65′)
Rezerve neutilizate: Silveanu – I. Mitran, Gherghe, Pisăru, Sil. Matei, D. Marin
Antrenor: Daniel Oprescu

Unirea Dej: R. Pop – Zamfirescu, D. Pop, Negrea, Al. Șuteu – Vic. Stancovici (Pruteanu 83′), Chira (cpt.), Ad. Pop (Aur. Ciuciulete 88′) – Piftor (Blaj 65′), Golda (Fulga 65′), Ciocan (Scocîlcă 88′)
Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – M. Geană, Roș, Zanc
Antrenor: Dacian Nastai

Final de joc la Slatina, unde Unirea Dej dă lovitura și câștigă cu 2-1. Dejul este la a doua victorie în acest sezon, Slatina rămâne cu una.
Min 73 1-2 Ciocan centrează din cornerul din stânga, Daniel Pop se înalță bine la 7 metri central și reia dintre mai mulți adversari și înscrie la colțul lung, în stânga
♦Min 72 Chira șutează de la 23 de metri central, portarul respinge destul de greu în corner. Mingea s-a dus peste transversală
Min 39 1-1 Cătălin Doman avansează din stânga până în fața careului, ușor în lateral stânga, la circa 20 de metri, Chira îl scapă din marcaj, iar tehnicul căpitan al Slatinei finalizează magistrat. Mingea șutată de el cu dreptul, plasat, s-a dus cu efect la bara colțului lung, a lovit-o și a intrat în plasă
Min 23 0-1 Alexandru Piftor își demonstrează finețea și la Slatina. Tehnicul mijlocaș prinde un șut din marginea careului, de la circa 16 metri, imparabil, la vinclu

GLORIA BUZĂU – METALOGLOBUS BUCUREŞTI 1-0

Stadion: Gloria (Buzău).
Arbitru central: Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni – Alba). Arbitri asistenți: Lucian Tănase (Piteşti) și Cosmin Vițelaru (Vaslui). Arbitru de rezervă: Dragoș Ionuț Țurcanu (Piatra Neamţ). Observator de arbitri: Ionel Popa (Paşcani). Delegat de joc: Bogdan Gheorghiță (Vaslui).

Gloria Buzău: Greab – Sg. Pîrvulescu, Patapis, Dobrosavlevici, Sălceanu (Nadolu 46′) – I. Șerban (cpt.), Diogo Izata (Wiktorski 87′) – Mat. Tănasă, Pervan (V. Angelov 46′), Cr. Dumitru (Mihaiu 46′) – Val. Dumitrache (Chică-Roșă 68′)
Rezerve neutilizate: Haymamba – R. Șt. Zamfir, Radic, Brîncoveanu
Antrenor: Andrei Prepeliță

Metaloglobus: R. Avram – Kouadio, Chatziterzoglou, Caramalău (Issah 77′), Andr. Sava – Liș (Vl. Bogdan 67′), Honciu (cpt.), Al. Gheorghe (Cruceru 77′), Vl. Marica (Mihăilă 54′) – Krstevski (Zakir 77′), Huiban
Rezerve neutilizate: Nedelcovici – Al. Iacob, Ad. Sîrbu, Rob. Neacșu
Antrenor: Eusebiu Tudor

Gloria Buzău câștigă in extremis meciul de acasă cu Metaloglobus, scor 1-0
Min 90+7 1-0 Nadolu primește la mijlocul terenului, în stânga, și trimite o minge lungă în careu, Chatziterzoglou vrea să respingă cu capul, dar deviază pe spate, la Andreas Mihaiu, care e scăpat din marcaj de Sava, pune latul din 6-7 metri lateral dreapta și înscrie la colțul lung, pe lângă Avram
Metaloglobus are în primul 11 un nou jucător. Christ Kouadio a ajuns de la Poli Iași, la fel ca Chatziterzoglou, dar acesta a venit în vara trecută. Interesant este și un alt lucru: deși este pe teren, Caramalău nu mai are banderola de căpitan, pe care a purtat-o în ultimele sezoane, ci aceasta a trecut pe brațul lui Huiban. Amândoi au dat probe în această vară în liga a patra din Spania!

CAMPIONII FC ARGEŞ – CHINDIA TÂRGOVIŞTE 0-2

Stadion: Orăşenesc (Mioveni – Argeş).
Arbitru central: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea). Arbitri asistenți: Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea). Arbitru de rezervă: Claudiu Andrei Filip (Craiova). Observator de arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca). Delegat de joc: Horaţiu Stănescu (Craiova).

Campionii FC Argeș: Straton – Tofan (Rădescu 46′), Turda (cpt.), M. Tudose, Rizzi – Al. Răuță (Mihalic 30′, Buhăcianu 59′), Balgiu – Bertrand (Haită 46′), Y. Pîrvu, Bg. Rusu – M. Angelov (Zătreanu 84′)
Rezerve neutilizate: Andr. Bucur – Balaur, Andr. Panait, P. Dulcea
Antrenor: Alexandru Pelici

Chindia: Railean – Romeo, Gîț, Marc, Anișorac (L. Manolache 46′) – Prejmerean (cpt.), Bogaciuc – Andr. Șerban (Golofca 64′), Boțogan (Al. Militaru 64′), Max. Cojocaru (Ad. Ioniță 46′) – Rob. Moldoveanu (Matiș 88′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Blejdea, Iul. Zamfir, Alb. Călin
Antrenor: Vasile Miriuță

Chindia reușește în etapa a patra să obțină prima victorie în acest sezon, succes în fața unei contracandidate în lupta pentru promovare, 2-0 cu CFC Argeș. Trupa piteșteană rămână fără victorie și este la prima înfrângere
♦Min 87 0-2 Robert Moldoveanu bate penalty-ul slab, în dreapta, Straton respinge însă în față, la atacantul Chindiei, care marchează de această dată în stânga
♦Min 86 Militaru centrează în careul Argeșului, Rizzi, fără să fie presat de nimeni, încearcă să preia pe piept, însă balonul îi sare în mână și arbitrul acordă penalty
Min 75 Pîrvu centrează în careu, Buhăcianu trimite paralel cu poarta
Ambele galerii scandează la unison împotriva FRF și a lui Răzvan Burleanu. Suporterii protestează după apariția informațiilor că sancțiunile prevăzute de Legea 4 ar putea fi înăsprite
Min 67 Prejmerean pătrunde în careu, trage la poartă, însă Straton respinge
Min 63 Rizzi centrează în careu, Mario Tudose trimite peste poartă din 6 metri
La meci asistă aproximativ 1500 de spectatori. Chindia este susținută de 70 de fani, care asigură fondul sonor al stadionului din Mioveni. În tribuna oficială se află și fostul președinte al Chindiei, Marcel Ghergu, în trecut jucător la ambele combatante de astăzi
Min 44 Rusu trage din fața careului, Railean reține mingea de această dată
Min 36 Același Angelov trimite cu capul spre poarta Chindiei, însă nu prinde cadrul porții
Min 34 Angelov șutează de la 20 de metri, Railean respinge
Min 26 0-1 Andrei Șerban interceptează o minge la circa 40 de metri, degajată de Straton, preia și trage cu stângul. Îl surprinde pe Straton ieșit și înscrie la colțul lung, frumos
În minutul 5 al jocului au ajuns la stadion președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviștei, Cristian Stan, însotiți de o ”armata” de membri PSD Dâmbovița. Pentru primarul Stan, vizita de astăzi de la Mioveni este prima după sașe ani, interval în care Chindia a jucat patru sezoane în prima ligă

UNIREA SLOBOZIA – CS TUNARI 3-1

Stadion: 1 Mai (Slobozia – Ialomiţa).
Arbitru central: Sergiu Anton (Bucureşti). Arbitri asistenți: Ștefan Dumitrache (Palanca – Prahova) și Eugen Petre Alexandru (Vintileanca – Buzău). Arbitru de rezervă: Marius Spînu (Bucureşti). Observator de arbitri: Florin Hîncu (Braşov). Delegat de joc: Petre Badea (Tulcea).

Unirea Slobozia: D. Rusu – Aioanei (Dr. Lazăr 58′), Pospielov, I. Dinu (cpt.), Mih. Șandru – Coadă, Ekollo (Bîrnoi 77′) – Cojocari (Șt. Pacionel 58′), Atanase (Ibrian 58′), Vlăsceanu (Melniciuc 77′) – Zukanovic
Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Mih. Lemnaru, Gab. Lazăr, Dorobanțu
Antrenor: Adrian Mihalcea

CS Tunari: Isvoranu – Barfă, Ad. Stoian (Ivanovski 46′), Al. Gheorghe, Florică – Plumbuitu, Vas. Constantin (M. Geantă 85′), Bustea, Sin (Mih. Ene 65′) – P. Mitrică (cpt.)(Al. Despa 80′), Lambru (Al. Stoian 46′)
Rezerve neutilizate: Moroz – L. Mitrică, D. Despa, Tache
Antrenor: Florin Stîngă (suspendat)

Final de joc la Slobozia, acolo unde Unirea câștigă fără emoții în fața nou-promovatei CS Tunari
Min 90+3 3-1 Gol de onoare pentru CS Tunari înscris de Mihai Ene cu un șut de la 14 metri
Min 86 3-0 Înscrie Cosmin Bîrnoi la mai puțin de un minut de la intrarea sa pe teren, cu un șut plasat din interiorul careului mare
Min 75 Corner de pe dreapta pentru Unirea, centrează Mihai Șandru, Pospielov este nemarcat la 3 metri de poartă, dar trimite cu capul peste transversală
Min 66 Mihai Ene pasează printre, la Paul Mitrică, care îl ia la țintă pe portar cu un șut din unghi
Min 47 Corner de pe dreapta executat de Atanase, Dinu reia cu capul de la 11 metri, portarul respinge cu greu de la rădăcina barei
Min 39 2-0 Fundașul Stoian se complică în careu, încearcă să iasă cu mingea la picior, dar este deposedat de Laurențiu Vlăsceanu, care nu iartă din 8 metri central
Min 30 1-0 Ionuț Dinu, căpitanul Unirii în acest meci, deschide scorul. Mingea respinsă greșit de defensiva ilfovenilor după o fază fixă a ialomițenilor ajunge la fundașul nemarcat al Unirii, care o trimite simplu în poartă, din interiorul careului mic
Min 22 Prima ocazie clară de gol pentru gazde. Aioanei aruncă mingea peste linia de fundași, Cojocari preia în flancul stânga și trage puțin peste poartă de la 13 metri
♦Florin Stîngă este suspendat pentru acest meci și următorul, după ce a fost eliminat în meciul cu Campionii FC Argeș

CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ – CS MIOVENI 0-1

Stadion: Ceahlăul (Piatra Neamţ – Neamţ).
Arbitru central: Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti). Arbitri asistenți: Cristian Voicu (Focşani) și Cristi Daniel Ichim (Brăila). Arbitru de rezervă: Răzvan Negară (Vaslui). Observator de arbitri: Bogdan Zanfirescu (Botoşani). Delegat de joc: Ciprian Anton (Suceava).

Ceahlăul: Krell – Pedro Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Bacalu – Joao Jaquite (P. Petre 63′), Onișa (Forizs 63′) – M. Savu (Al. Anton 63′), Neicuțescu, Llullaku (Rob. Ciobanu 70′) – Selmani (Josemar Agostinho 80′)
Rezerve neutilizate: Wynney – Fărăgău, Petkov, Lorenzo Fonseca
Antrenor: Cristian Pustai

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Trașcu, R. Garutti, Cr. Ignat, Șerbănică (cpt.) – Cl. Herea (Căprescu 75′), D. Toma (Dandea 75′), Cărăruș, Guțea (Duțan 80′) – Blănaru (Mih. Costea 80′), Tincău (Coșereanu 65′)
Rezerve neutilizate: Sima – Văsălie, Pleșa, Bolohan
Antrenor: Constantin Schumacher

Forcingul de final al Ceahlăului, cu câteva centrări periculoase în careul advers, a rămas fără rezultat și CS Mioveni câștigă la Piatra Neamț cu 1-0, prin golul marcat de Blănaru, în minutul 14.
Mioveniul rămâne fără înfrângere după primele patru etape, în timp ce Ceahlăul suferă al doilea eșec, primul pe propriul teren.
Min 90+6 Costea vede poarta goală, încearcă un șut de la 65 de metri, dar trimite pe lângă
Min 90+5 Croitoru scoate încă o dată de sub transversală, la un șut-centrare al lui Petre, din dreapta
Min 90+5 Cărăruș scăpa pe contraatac singur în careu, în loc de șut la colțul lung pasează pentru Coșereanu, care nu se aștepta și pierde
Min 86 Centrare de pe dreapta, Neicutescu reia cu capul de la 14 metri, mingea trece pe lângă bara de la colțul lung, portarul era spectator
Min 83 Ocazie uriașă pentru Ceahlăul. Neicuțescu centrează perfect din partea stângă, Josemar Agostinho, din 4 metri, trimite din plonjon, pe lângă stâlpul din stânga, deși avea poarta goală în față
Min 79 Coșereanu pasează pentru Blănaru, acesta întră în careu pe stânga, are un șut-centrare, dar nu e nimeni în fata porții
Min 77 O nouă mare ocazie pentru Ceahlăul, Petre șutează din unghi, din partea stângă, direct în portar
Min 74 Centrare Petre de pe partea stângă, Garutti încearcă să respingă cu capul, dar este foarte aproape de autogol, trimițând cu capul razant cu bara din stânga
Min 66 Patrick Petre execută direct pe poartă o lovitură liberă din banda stângă, dar pe centru, iar portarul Croitoru respinge fără probleme
Min 54 Trașcu combină cu Herea la marginea careului și acesta din urmă șutează din poziție bună, peste poartă
Min 53 Blănaru pleacă pe un contraatac pe partea dreaptă, este talonat de Bacalu, pătrunde în careu și șutează din unghi, mult peste poartă
Min 46 Llullaku șutează de la 30 de metri, poziție centrală, balonul trece puțin pe lângă stâlpul din dreapta al porții Mioveniului
Min 45+3 Vișinar vede doar galben pentru un fault grosolan asupra lui Tincău aproape de colțul terenului, după ce atacantul scăpase și centrase de pe dreapta. Intrare întârziată direct pe gleznă și Tincău are dureri mari
Min 45 Bacalu primește cartonașul galben după ce îl oprește cu fault în jumătatea Mioveniului pe Blănaru, care scăpa singur spre terenul advers
Min 44 Acțiune de atac a Ceahlăului, Neicuțescu combină cu Onișa și Llullaku, balonul ajunge la Selmani, în lateral dreapta, acesta îi așază mingea lui Neicuțescu, iar șutul atacantului nemțean, de la 11 metri, este respins de portarul Croitoru
Min 41 Lovitură de colț, Llullaku execută de pe partea dreaptă, combină scurt cu Pedro Albino, reprimește Llullaku, albanezul centrează în careu, iar Vișinar trimite cu capul din 5 metri, peste poartă. Ceahlăul controlează finalul primei părți, în căutarea egalării
Min 34 Blănaru scăpa contraatac pe dreapta, pe centru vin nemarcați Herea și Tincău, dar pasa pe lângă fundaș e prea lungă, iar portarul respinge de la marginea careului
Min 33 Acțiune prelungită de atac a Ceahlăului, Bacalu centrează de pe partea stângă, iar Llullaku trimite cu capul din 6 metri, pe lângă poartă. Prima ocazie importantă a echipei nemțene în acest meci. Un minut mai târziu, Pedro Albino trimite din poziție bună, de la 11 metri, în blocaj
Min 14 0-1 Tincău primește la limita offside-ului, scapă în stânga, pătrunde în careu, intră în careul mic, șutează spre colțul scurt, portarul Krell blochează, dar balonul revine la Tincău, care trimite de această dată în centru, Ștefan Blănaru e nemarcat la 6 metri, preia și înscrie de acolo cu un șut cu dreptul lângă bara din dreapta

CSC DUMBRĂVIŢA – VIITORUL PANDURII TÂRGU JIU 1-1

Stadion: ”Emilian Pavel” (Ghiroda – Timiş).
Arbitru central: Sorin Vădană (Cluj-Napoca). Arbitri asistenți: George Suciu (Câmpia Turzii) și Emeric Tocai (Sibiu). Arbitru de rezervă: Mircea Salomir (Cluj-Napoca). Observator de arbitri: Ştefan Szilaghi (Satu Mare). Delegat de joc: Cristian Petrean (Hunedoara).

CSC Dumbrăvița: Trifon – Tismonar (I. Tănase 46′), Țieranu, Zurbagiu (cpt.), Ghinescu (Gladun 46′) – Cibi (Amariei 46′), Salhi – Paulevici, Zaluschi (Martinov 70′), Andr. Toroc – Plokhotnyuk (B. Nortey 77′)
Rezerve neutilizate: P. Toroc – Ristin, Mercioiu, Andr. Olaru
Antrenor: Cosmin Stan

Viitorul Pandurii: Rob. Geantă – Ed. Croitoru, Dav. Savu, Mrsulja, Godja – Jozic (Tiihonen 46′), Brînzan (cpt.)(Moisie 70′), Acolatse (Nic. Geană 90+1′), Gîrbiță (Buțurcă 81′) – Vulpe, Dr. Popa (Andreaș 90+1′)
Rezerve neutilizate: Lupescu – Dănescu, Pîrcălabu, Core
Antrenor: Călin Cojocaru

CSC Dumbrăvița și Viitorul Pandurii termină la egalitate meciul desfășurat la Ghiroda, scor 1-1. Ambele echipe rămân fără victorie în acest sezon
Min 88 Tiihonen l-a scuipat pe Martinov în față, arbitrul nu are nicio reacție
Min 86 Tănase trage din 14 metri din dreapta careului, mingea se duce pe lângă, după bara a doua
Min 86 Andrei Toroc termină meciul accidentat, deoarece gazdele nu mai au schimbări
Min 84 Pop trage la poartă din lateral dreapta, după o pătrundere în careu. Trifon pune bine corpul și blochează
Min 80 Ratare mare pentru Dumbrăvița. Paulevici reia nemarcat de la 14 metri, pe lângă
Min 74 Corner de pe dreapta pentru gazde, mingea e trimisă în careu, acolo Salhi încearcă să reia din cădere din careul mic, fără succes
Min 73 Tănase reia moale din careul mic, fără probleme pentru adversar
Jozic e la spital, după ce atunci când a intrat în vestiar s-a simțit rău
Min 53 E rândul lui Călin Cojocaru să își certe foarte vocal elevii după un atac blocat la o incursiune a lui Paulevici în careu
Min 42 Atac prelungit al gazdelor, mingea revine la Brînzan, care trage în forță de la peste 22 de metri, mult pe lângă
Min 33 1-1 Denis Brînzan execută lovitura de pedeapsă la firul ierbii, în colț, în dreapta lui Trifon
♦Min 32 Ocazie mare pentru Viitorul Pandurii, Popa reia din 7 metri, Trifon pune pieptul, dar îl și agăță pe atacant și se dă penalty
Min 30 Atac al oaspeților, minge centrată din dreapta la Mrsulja, aflat la 12 metri, spre dreapta, trage din întoarcere, fără probleme pentru Trifon
Min 21 Atac rapid al Dumbrăviței, Ghinescu trage din careu după ce a pătruns din stânga, portarul oaspeților respinge cu piciorul
Jozic a fost bandajat și a reintrat în joc. Meciul a fost întrerupt aproape 4 minute
Cei de la ambulanță au intrat pe teren, Jozic are capul ”spart”. Jocul e întrerupt de minute bune
Min 13 Un jucător de la Viitorul Pandurii primește îngrijiri în dreptul băncilor de rezerve. Cosmin Stan este din nou foarte nervos și strigă
Min 2 1-0 La prima fază fixă a meciului, la o lovitură liberă din stânga, de la 25 de metri, Zaluschi bate, mingea e trimisă în adâncime, Costel Zurbagiu, nemarcat, reia cu capul din 6 metri și înscrie

FK MIERCUREA CIUC – CSM REȘIȚA 1-1

Stadion: Municipal (Miercurea Ciuc – Harghita).
Arbitru central: Ovidiu Robu (Chitila). Arbitri asistenți: Daniel Vlase (Galaţi) și Mihaiță Adrian Noroc (Botoşani). Arbitru de rezervă: Bogdan Jijiie (Botoşani). Observator de arbitri: Cristian Sava (Bacău). Delegat de joc: Mihai Țîra (Alba Iulia).

FK Miercurea Ciuc: Karacsony – J. Nagy, Kelemen (cpt.), Apro, Gondor – Veres, Csuros (B. Pinter 83′)- Gal-Andrezly, Jebari (Babati 71′), L. Kovacs (Magyari 48′), Makrai (Jelena 71′)
Rezerve neutilizate: Gyenge – Vita, B. Szabo, Gergely, Ronai
Antrenor: Robert Ilyes

CSM Reșița: M. Contra – Szijj (Velcotă 78′), Andr. Răuță, Rimovecz, Fota, Dolghi, I. Popescu (Al. Sabău 85′) – Drăghiceanu (cpt.), Fr. Cristea (Chera 67′), Domil (Gomboș 67′) – Lascu (Andr. Burlacu 85′)
Rezerve neutilizate: I. Rus – Cega, Al. Negru, Cip. Rus
Antrenor: Flavius Stoican

FK Miercurea Ciuc și CSM Reșița termină la egalitate meciul, 1-1. Stoican debutează cu o remiză la CSM Reșița
Min 74 1-1 Gomboș e angajat în dreapta, ajunge până în dreptul careului, centrează din prima în centru, Marian Drăghiceanu preia și fentează în stânga și trage din 5 metri sub transversală
Min 60 1-0 Szilard Magyari bate penalty-ul cu sânge rece, sus, în dreapta, fără nicio șansă pentru portar, care a plonjat în partea opusă
♦Min 58 Magyari primește în stânga, pătrunde în careu, trimite în centru, iar Lorand Kovacs este blocat de doi adversari și arbitrul acordă penalty. Ionuț Popescu l-a luat pe sus pe mijlcașul ciucanilor
Min 45+1 Gal-Andrezly pătrunde în careu pe dreapta, fentează, are un șut blocat, întoarce din nou adversarul din fața sa, trage cu șpițul și mingea se duce în transversală și apoi revine în joc
Andrei Burlacu, achiziționat în această vară, prinde pentru prima dată lotul la CSM Reșița, chiar după ce socrul său a preluat echipa ca antrenor!

duminică, 27 august 2023, ora 11:00

STEAUA – CSM ALEXANDRIA 1-1

Stadion: Steaua (Bucureşti).
Arbitru central: Ionela Alina Peşu (Craiova). Arbitri asistenți: Gheorghiță Bălan (Piteşti) și Alexandra Theodora Apostu (Bacău). Arbitru de rezervă: Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov). Observator de arbitri: Bogdan Velicu (Bucureşti). Delegat de joc: Stere Guțeanu (Techirghiol).

COMENTARIUL LIVE

Min 45 1-1 Împungerouă centrează din dreapta careului în fața porții, Ovidiu Horșia îi ia fața lui Maftei în 4 metri și deviază în plasă și înscrie chiar înainte de pauză. Oprița este nervos pe margine și șutează în ce nimerește. Reproșează jucătorilor săi că n-au putut respinge ca lumea mingea, atât cea ajunsă la Împungerouă, cât și cea primită de Horșia
Min 22 1-0 Triunghi de pase excelent al steliștilor și defensiva Alexandriei este făcută șah-mat. Boiciuc ridică balonul din fața careului în stânga, Rober Sierra recentrează cu capul în 6 metri, unde Bogdan Chipirliu, nemarcat, pune latul și înscrie simplu. Chipirliu, golgheterul precedentelor două ediții ale Ligii 2, are deja patru goluri marcate în patru etape și se detașează în fruntea clasamentului golgheterilor. A marcat în trei dintre cele patru jocuri ale Stelei

PROGRESUL SPARTAC – CORVINUL HUNEDOARA 1-2

Stadion: CNAF Buftea iarbă (Buftea – Ilfov).
Arbitru central: Gabriel Mihuleac (Iaşi). Arbitri asistenți: Damian Antal (Bacău) și Gabriel Neagu (Călăraşi). Arbitru de rezervă: Lucian Diaconu (Iaşi). Observator de arbitri: Laurenţiu Vărgatu (Brăila). Delegat de joc: Mircea Bucur (Târgu Mureş).

COMENTARIUL LIVE

Min 54 1-2 Florescu primește în stânga, la 25-30 de metri, e nemarcat, pătrunde spre centru, șutează cu dreptul, Lefter e surprins și parează cu antebrațele în față, Andrei Grigore preia pe piept în 8 metri lateral dreapta, trage în blocajul portarului, mingea îi revine și apoi împinge balonul în plasă din 6 metri
Min 44 Andrei Pucice intră din spate, prin alunecare, și îl faultează pe Bradu, arbitrul acordă fault și scoate al doilea cartonaș galben și i-l arată și pe cel roșu. Progresul Spartac va juca mai mult de o repriză în inferioritate numerică
Min 8 0-2 Chindriș pasează de la mijlocul terenului în dreapta, lung, în față, Flavius Iacob urmărește în careu și trimite din prima prin fața porții, balonul ajunge în stânga, la Nicolae Pîrvulescu, care ajunge înaintea lui Leafu și înscrie cu șut din prima din 7 metri la colțul lung, lângă bară
Min 2 0-2 Alexandru Neacșa recuperează o minge de la Grigore, la circa 25 de metri lateral, se întoarce și avansează spre careu, șutează puternic cu stângul din 20 de metri ușor lateral stânga și înscrie la colțul lung

CLASAMENT Liga 2 și al golgheterilor
Rezultate etapa 1, 2, 3

https://liga2.prosport.ro/liga-3/start-in-noul-sezon-de-liga-3-20-de-jocuri-se-disputa-acum-patru-partide-au-fost-amanate-in-urma-modificarilor-din-campionat-facute-ieri-de-frf-19281745

https://liga2.prosport.ro/liga-3/modificari-in-liga-3-pentru-completarea-locurilor-vacante-19281687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-prezentat-oficial-la-csm-resita-19281641

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marea-unire-de-sub-tampa-fc-brasov-si-sr-brasov-si-au-anuntat-proiectul-comun-un-oras-o-echipa-ce-se-intampla-cu-clubul-retrogradat-din-liga-2-planul-pentru-noul-sezon-de-liga-3-19281374

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-brasov-are-un-nou-presedinte-un-fost-europarlamentar-19281676

Marius ANGHEL 26 Aug. 2023, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă