Poli Iași va juca un amical cu FC Botoșani. Ce bonus au primit jucătorii de la Leo Grozavu, după victoria de la Galați

Narcis POHOAȚĂ 21 Mar. 2023, 13:58 Liga 2
Poli Iași va juca un amical cu FC Botoșani. Ce bonus au primit jucătorii de la Leo Grozavu, după victoria de la Galați

După prima rundă din play-off, Politehnica Iași a ieșit cel mai bine dintre toate echipele cu drept de promovare din Liga 2.

Trupa din Copou a intrat în play-off de pe locul secund, cu un avans de patru puncte față de SC Oțelul, opt față de Unirea Dej, având și nouă lungimi în fața ultimelor două clasate Gloria Buzău și Dinamo.

Bonus din partea antrenorului Leo Grozavu pentru jucătorii Politehnicii Iași

După victoria de la Galați, 2-1 cu SC Oțelul, Poli Iași a lăsat echipa lui Dorinel Munteanu la șapte lungimi în urmă, pe locul 3, dar a profitat și de remiza dintre Dinamo și Buzău (scor 1-1), precum și de eșecul suferit de Unirea Dej pe terenul Stelei (scor 0-3), majorând ecartul față de cele trei formații la nu mai puțin de 11 puncte.

Victorioși la Galați, jucătorii Politehnicii Iași au primit și un bonus din partea antrenorului Leo Grozavu. Acesta le-a promis elevilor săi că în cazul unei victorii le va da o zi liberă în plus. Și s-a ținut de cuvânt. Astfel, în condițiile în care campionatul ligii secunde este întrerupt pentru acțiunile echipelor naționale, Florin Plămadă și compania vor sta acasă trei zile – luni, marți și miercuri, urmând să revină la antrenamente de joi dimineață.

Meci amical cu FC Botoșani, în Copou

Poli Iași se va pregăti joi și vineri în Copou, iar sâmbătă, 25 martie, va disputa un meci amical cu prim-divizionara FC Botoșani, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași.

Cel mai probabil, meciul va începe la ora 14:30, însă este posibil ca până sâmbătă ora să fie schimbată, în funcție de solicitările botoșănenilor.

Altfel, Poli Iași are trei jucători convocați la loturile naționale. Enrichi Finica și Alexandru Mogoș au fost convocați de către selecționerul Daniel Pancu la echipa națională Under 20, în timp ce Alexandru Musi s-a prezentat la echipa națională Under 19 pregătită de Alexandru Pelici.

În etapa a 2-a a play-off-ului, Poli Iași joacă pe teren propriu cu Gloria Buzău, în jurul datei de 1 aprilie, partida nefiind încă programată exact.

Foto: Sorin Pană (Mediafax Foto)

Narcis POHOAȚĂ 21 Mar. 2023, 13:58 Liga 2
Pe aceeași temă