Jucătorii echipei UTA au trecut cu bine și de vizitele medicale obișnuite. Laszlo Balint: ”Trebuie să planificăm totul în cele mai mici detalii”

Publicat: 22 May. 2020, 16:27 Liga 2
Jucătorii echipei UTA au trecut cu bine și de vizitele medicale obișnuite. Laszlo Balint: ”Trebuie să planificăm totul în cele mai mici detalii”

UTA a fost a doua divizionară secundă, după CS Mioveni, care s-a întors în iarbă odată cu expirarea stării de urgență și implementarea protocolului pe sănătate, girat de Ministerul Tineretului și Sportului. De fapt, Rapid a fost și mai grăbită, așa cum a demonstrat prin poze Liga2.ro, însă s-a pregătit în afara legii în urmă cu două-trei săptămâni. Altfel, giuleștenii spun că oficial au revenit la antrenamente abia de ieri, 21 mai.

Revenid la UTA, liderul Ligii 2 va încheia astăzi și vizitele medicale obișnuite, după ce a trecut cu brio testul pentru coronavirus.

„În această dimineață, și ultimii băieți au ajuns la medicul sportiv, din câte știu nu au fost probleme. E foarte important acest aspect în condițiile în care am stat atât de mult timp și ne așteaptă cinci-șase săptămâni de muncă grea. Vă pot spune că băieții s-au adaptat repede și bine cu aceste antrenamente inedite, pe grupuri de câte patru. Deocamdată, am insistat pe partea fizică, dar, bineînțeles, băieții au văzut și mingea. De săptămâna viitoare, vom începe să lucrăm și pe niște subprincipii tactice, atât cât ne permite numărul de jucători dintr-o grupă. În general e mult de muncă, pe teren, dar și în afara lui. Cel puțin noi, antrenorii, trebuie să planificăm totul în cele mai mici detalii, în așa fel încât să scoatem maxim din fiecare grupă, diversificând pe cât se poate de mult antrenamentele”, a spus, pentru Sport Arad, Laszlo Balint, antrenorul principal al echipei arădene.

Fotbaliștii liderului ligii secunde la fotbal sunt cantonați de luni la Hotel Subcetate, pe care l-au părăsit doar cu ocazia drumului cu mașini mici până la arena Motorul, unde se antrenează.

Sursa: Sport Arad

 

Publicat: 22 May. 2020, 16:27 Liga 2
Pe aceeași temă