CSC Dumbrăvița a disputat primul amical din 2024, în care a testat mulți jucători. Cosmin Stan ”a fugit” și de ofițerul de presă al clubului

Anda DELIU 17 Jan. 2024, 23:05 Liga 2
CSC Dumbrăvița a disputat primul amical din 2024, în care a testat mulți jucători. Cosmin Stan ”a fugit” și de ofițerul de presă al clubului

CSC Dumbrăvița a disputat miercuri, 17 ianuarie 2024, la doua două zile de la reunire, primul amical al iernii.

Echipa timișeană s-a impus cu scorul de 4-0 în fața formației U18 a clubului UTA, în condițiile în care s-au folosit mai multe jucătorii veniți în teste.

Amicalul dintre Dumbrăvița și UTA U18 s-a jucat la Covaci

Partida test a avut loc la Covaci, deoarece dumbrăvițenii își protejează terenul la care s-a lucrat în vară. Scorul l-a deschis din lovitură liberă fundașul central Tudor Moțiu.

S-a intrat cu 1-0 la pauză, iar, apoi, divizionara secundă a mai înscris de trei ori. Mario Novac a băgat mingea în poartă în minutul 53, iar David Jorz a marcat peste alte cinci minute.

Ultima reușită i-a aparținut lui Cristian Gavra, în minutul 79.

Au lipsit Fabiano Cibi, cu probleme medicale, dar și Martinov și Zurbagiu, învoiți. Primul a lipsit și la reunire.

Lalic, Țieranu, Olaru, Zaluschi și Paulevici, jucători de bază în campionat, nu au fost utilizați.

Sunt zece jucători testați de echipa timișeană

După ce a rămas fără șapte jucători deja, cu șase la care a renunțat clubul și cu Andrei Toroc ajuns la Bologna, după cum a anunțat Liga2.ro în exclusivitate.

Clubul i-a luat și se mai așteapta semnarea actelor cu Cristian Gavra, Cătălin Horcea și Ahmet Ekmekci. În rest, sunt mulți fotbaliști în teste. Spre exemplu, doi jucători au evoluat la Llapi Kosovo: fundașul dreapta Robert Burcea, de 24 de ani, și mijlocașul central Cezar Verdeș, de 25 de ani. Mai e testat, din județ, atacantul de 15 ani Ciprian Dan, de la Galaxy Timișoara, dar și mijlocașul dreapta de 17 ani de la CSȘ Lugoj Mario Popa.

CSC Dumbrăvița ”iubește” în continuare județul Arad și de acolo îi testează pe mijlocașul central Ianis Sas, de 17 ani, de la ACB Ineu, dar și pe colegul său de aceeași vârstă Daniel Călin, mijlocaș defensiv. Este testat și Mario Novac, atacant de 17 ani de la Progresul Pecica.

Și cum orice ”cadou” de la Rednic e binevenit, e în teste este și nigerianul Solabi Olabode Oyewole, de 21 de ani. În probe e și un jucător cu origini române din Germania, Arman Kakavand, de 21 de ani, dar și Luca Buciuman, fundaș lateral de 17 ani de la FC Bihor.

  • CSC Dumbrăvița: P. Toroc – Burcea, Moțiu, Horcea, Buciuman – D. Călin, Verdeș – M. Popa, Sas, Solabi – C. Dan
    Au mai intrat: Trifon – Sofran, Băluțoiu, Gladun (Salhi 67), Jorz (Ghinescu 67) – Neag (Ristin 67), Ekmekci (Gavra 67), Sima (Morariu 67) – Novac, Kakavand, B. Nortey (Tismonar 67)
  • UTA U18: Neag – Dumitru, Iurasciuc, Joldea, R. Trif – Vâlcu, Vraciu – A. Nica, Curtuiuș, R. Stanciu – Kyrychenko
    Au mai jucat: Roșu – Hara, Murgu, Purdescu, Olăroiu, Hodoșan, Maghiar, Blaga, Tolcea, Baba, Busu, Santos

Cosmin Stan nu dă declarații din motive tot mai caraghioase

La jocul de al Covaci a fost prezent ofițerul de presă al clubului, care este și ziarist, iar spre final a ajuns un cameraman.

De la început, antrenorul Cosmin Stan i-a zis clar ofițerului de presă că nu va da declarații după acest amical și că nu va vorbi până la jocul cu Corvinul Hunedoara, care este în deplasare.

Luni, Cosmin Stan a evitat presa prezentă la reunire printr-o altă ”manevră” prin care își arată imaturitatea. A specificat că vrea ca presa interesată de reunire să vină mai devreme, pentru ca apoi să se prefacă întârziat. Toate acestea după ce în pauza de iarnă a decis să renunțe la aproape o echipă întreagă, din considerente mai mult sau mai puțin obiective. Cert e că unii jucători nu au intenția de a rezilia, iar tensiunea mocnește la Dumbrăvița.

Cele două echipe se reîntâlnesc sâmbătă, de la ora 13:00, la Arad, pe terenul sintetic din cartierul Șega, într-un test revanșă.

Foto: CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-inca-un-fotbalist-roman-pleaca-de-la-o-varsta-frageda-in-italia-s-a-ridicat-la-csc-dumbravita-insa-timisenii-nu-se-aleg-cu-nimic-de-la-bologna-19297607

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-sunat-adunarea-si-csc-dumbravita-19297455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-imprumuta-din-nou-de-la-uta-19297325

Anda DELIU 17 Jan. 2024, 23:05 Liga 2
Pe aceeași temă