Rapidiștii au trecut testul SARS-CoV-2 și intră în cantonamentul de două săptămâni. Echipa giuleșteană e a treia din play-off-ul Ligii 2 care începe pregătirea în mod organizat

Marius ANGHEL 21 May. 2020, 17:11 Liga 2
Rapidiștii au trecut testul SARS-CoV-2 și intră în cantonamentul de două săptămâni. Echipa giuleșteană e a treia din play-off-ul Ligii 2 care începe pregătirea în mod organizat

Rapidiștii au primit, joi, rezultatul la testele împotriva virusului SARS-CoV-2, efectuate în urmă cu două zile, și sunt pregătiți pentru a intra în cantonamentul de două săptămâni. CS Mioveni și UTA, două dintre cele cinci contracandidate din play-off-ul pentru promovare, au început deja de două zile pregătirea în condițiile stricte impuse după ieșirea din starea de urgență decretată din cauza pandemiei COVID-19. Petrolul, Turris Oltul și Campionii FC Argeș nu s-au grăbit să-și testeze jucătorii și să înceapă cantonamentul.

Rapid: ”Rezultatele au fost negative”

Delegația rapidistă condusă de directorul tehnic Dan Alexa va intra în cantonament din această seară, urmând să efectueze antrenamente la baza sportivă Regie în următoarele două săptămâni. Jucătorii se vor pregăti în grupe de câte patru.

”Toți rapidiștii ce au făcut marți testul de Covid-19 au primit rezultatele în această dimineață și, din fericire, acestea au fost negative.

Astfel, începând din această seară, delegația rapidistă, formată din jucători și staff-ul tehnic, va intra în cantonament, pentru două săptămâni, la un hotel din București, urmând a participa zilnic la antrenamentele de la stadionul Regie, antrenamente ce se vor desfășura în condițiile cerute de Ministerul Sportului.

Startul play-off-ului este programat pentru data de 4 iulie, iar ultima etapă se va disputa pe 1 august, când sperăm să putem sărbători promovarea în prima ligă”, a anunțat Rapid.

La șapte zile, respectiv 14 zile de la intrarea în cantonament, rapidiștii vor fi testați din nou împotriva noului coronavirus.

Rapid va începe play-off-ul de promovare de pe ultimul loc, 6, însă va fi la egalitate cu Petrolul și Campionii FC Argeș, toate cu câte 19 puncte. UTA are 25 de puncte, iar CS Mioveni și Turris Oltul au câte 20 de puncte înainte de cele cinci etape în care se decid cele două echipe care urcă direct în Liga 1, iar o a treia merge la barajul pentru promovare.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prime-speciale-pentru-rapidisti-daca-promoveaza-in-liga-1-insa-si-restante-de-o-luna-si-jumatate-video-victor-angelescu-cred-ca-e-prima-oara-cand-se-intampla-acest-lucru-care-19133030

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/19133166-19133166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-explica-de-ce-petrolul-si-rapid-sunt-vazute-ca-principale-favorite-la-promovare-desi-au-alte-patru-echipe-in-fata-cum-suporterii-se-pot-transforma-in-bumerang-si-cine-v-19133123

 

 

Marius ANGHEL 21 May. 2020, 17:11 Liga 2
Pe aceeași temă