CS Mioveni a început antrenamentele în grupuri de câte patru jucători după ce testele împotriva SARS-CoV-2 au ieșit negative | FOTO

Marius ANGHEL 19 May. 2020, 16:53 Liga 2

După UTA, o altă echipă din Liga 2 care va juca în play-off-ul pentru promovare și care și-a reluat antrenamentele este CS Mioveni. Trupa argeșeană a trecut cu bine peste prima testare împotriva virusului SARS-CoV-2, efectuată luni, și, de marți, 19 mai, a început pregătirea în grupuri de maximum patru sportivi.

”Jucătorii echipei noastre de fotbal sunt perfect sănătoşi şi se pot întoarce la pregătire. Astfel, testele COVID-19, care au fost făcute luni la prima oră au ieşit toate negative.
Răspunsul a venit luni seara, iar de ieri era programată începerea antrenamentelor. Testul COVID a fost obligatoriu pentru echipele care vor juca în play-off şi îşi reiau pregătirea în această perioadă”, a anunțat CS Mioveni pe site-ul oficial.

Până la ieșirea din cantonamentul de două săptămâni efectuat la Grupul Școlar Colibași, cei de la CS Mioveni trebuie să efectueze încă două serii de teste, una la șapte zile și alta la 14 zile de la intrarea în perioada de pregătire centralizată. În această perioadă, galben-verzii stau cazați la Hotel Apullum.

Claudiu Niculescu: ”Trebuie să fim atenţi, să nu se întâmple ceva!”

La şedinţele de pregătire nu au voie să participe mai mult de patru jucători, iar acestea durează în jur de o oră şi jumătate. Practic un antrenament complet, prin care să treacă toată echipa durează cel puţin şase ore, în aceste condiţii, din această cauză, cu o parte din grupe se lucrează dimineaţă, iar cu altă parte după-amiaza.

”Vom face cu câte patru jucători antrenamentele, aşa cum prevede protocolul. Va dura o oră şi jumătate cu o grupă de patru, deci, practic, vom face șapte-opt ore un antrenament complet. Ne vom antrena de dimineaţa până seara! Trebuie să fim atenţi, să nu se întâmple ceva! Suntem izolaţi, stăm doar noi la hotel. Masa o servesc în cameră. Respectăm întocmai protocolul emis!

Urmează o prioadă grea de pregătire. Vom sta 14 zile izolaţi, dar trebuie să începem treaba, pentru că ne aşteaptă cinci meciuri de foc. Aşteptăm să vedem dacă la 1 iunie se mai relaxează condiţiile şi să putem să facem antrenamente cu toată echipa şi să intrăm în program normal. Până atunci ne pregătim câte patru”, a spus Claudiu Niculescu.

Marian Anghelina, Marius Albăstroiu, Robert Gherghe și Valentin Balint au făcut parte din prima serie care s-a antrenat astăzi sub comanda lui Claudiu Niculescu

CS Mioveni începe play-off-ul de pe locul 2, cu o rotunjire a punctelor, astfel că va fi la cinci lungimi în spatele liderului UTA. Celelalte adversare în lupta pentru promovare sunt Turris Oltul, care are același număr de puncte, Campionii FC Argeș, Petrolul și Rapid, față de care argeșenii au un punct în plus.

Programul celor cinci meciuri care stabilesc cele două echipe direct promovate și echipa care merge la barajul pentru promovare nu a fost încă stabilit de FRF.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-s-a-reunit-pentru-play-off-jucatorii-si-stafful-au-fost-testati-pentru-sars-cov-2-claudiu-niculescu-ne-vom-antrena-de-dimineata-pana-seara-trebuie-sa-fim-atenti-sa-nu-se-intam-19132831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/uta-a-primit-rezultatele-la-primul-test-impotriva-noului-coronavirus-si-a-dat-start-pregatirii-pentru-play-off-ul-de-promovare-antrenorul-laszlo-balint-chiar-a-sunat-adunarea-cu-cateva-ore-m-19132931

Marius ANGHEL 19 May. 2020, 16:53 Liga 2
Pe aceeași temă