Încă un meci fără victorie pentru FC Hermannstadt, în cantonamentul din Slovenia. Echipa din Liga 2 a ratat cinci ocazii importante de gol și o lovitură de la 11 metri

Răzvan STÎNGĂ 15 Jul. 2021, 14:53 Liga 2
Încă un meci fără victorie pentru FC Hermannstadt, în cantonamentul din Slovenia. Echipa din Liga 2 a ratat cinci ocazii importante de gol și o lovitură de la 11 metri

Nici al patrulea meci amical din Slovenia nu a venit cu victorie pentru FC Hermannstadt. În testul cu NK Roltek Dob (divizia a doua din Slovenia), formația lui Marius Măldărășanu a scos doar un rezultat de egalitate, fără goluri.

Alexandru Oroian a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 80 

Potrivit informațiilor oferite de club, FC Hermannstadt a avut pe durata meciului cinci ocazii mari de gol, dar nu a reușit să fructifice vreuna. În plus, în minutul 80 sibienii au ratat și o lovitură de la 11 metri. Alexandru Oroian a tras slab, iar portarul slovenilor a respins în lateral.

Stanley Elbers, Adrian Șter, Saeed Issah și Cosmin Bucuroiu au lipsit de la echipa din Liga 2. Nu au fost utilizați de Marius Măldărășanu din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă.

Primul 11 al FC Hermannstadt: Pop – Pantea, Bejan, Antoche, Tomșa – Sota, Alhassan, Năstăsie – Balaure, Petrescu, Buhăcianu. Pe parcursul reprizei a doua au intrat și rezervele: Muțiu – Stoica, Lungu, Niță, Plazonja, Buzan, Opruț, Popescu, Oroian, Vodă, Constantin.

FC Hermannstadt a mai înregistrat un egal și două eșecuri în Slovenia 

FC Hermannstadt mai stă doar câteva zile în Slovenia. Revenirea în România a fost programată pentru 16 iulie. În cantonament, a mai disputat amicale cu Hrvatski Dragovoljac (prima ligă din Croația), scor 0-1, și Paksi FC (prima ligă din Ungaria), scor 1-1 și 1-4.

Până la plecarea în cantonamentul din Slovenia, FC Hermannstadt a disputat un singur meci de verificare în România, cu Gaz Metan Mediaș, pe care a învins-o la un gol diferență, 1-0.

Marius Măldărășanu trebuie să omogenizeze lotul cât mai repede 

FC Hermannstadt a dus o campanie importantă de transferuri după retrogradarea din Liga 1. Cea mai recentă venire a fost reprezentată de împrumutul lui Alexandru Pantea (17 ani), de la FCSB.

Alte 13 transferuri a mai făcut FC Hermannstadt în această vară, înainte de aducerea lui Pantea: Valentin Buhăcianu (atacant, ex UTA), Fabrizio Constantin (fundaș, ex Unirea Bascov), Cosmin Bucuroiu (atacant, ex Unirea Bascov), Ionuț Năstăsie (mijlocaș, ex Campionii FC Argeș), Vlad Muțiu (portar, ex ”U” Cluj), Raul Băilă (portar, ex Măgura Cisnădie), Alexandru Ban (mijlocaș, ex Măgura Cisnădie), Gheorghe Tomșa (fundaș, ex CFR Cluj), Paul Antoche (mijlocaș, ex Farul), Silviu Balaure (mijlocaș, ex Astra), Mino Sota (mijlocaș, ex Metaloglobus), Florin Bejan (fundaș, ex Dinamo) și Andrei Lung (mijlocal, ex Metaloglobu).

 Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-ogararu-nu-mai-este-managerul-sectiei-de-fotbal-la-steaua-ce-se-intampla-cu-viitorul-acestuia-19192125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-i-a-oferit-o-replica-buna-uta-ei-la-meciul-de-prezentare-al-lotului-aradenilor-pentru-liga-1-ce-spune-petruescu-despre-esecul-la-limita-de-pe-mures-19192111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-invins-fara-probleme-astra-intr-un-amical-disputat-in-ghencea-giurgiuvenii-au-facut-un-meci-modest-iar-florin-rasdan-a-fost-cel-mai-bun-fotbalist-de-pe-teren-cu-doua-goluri-in-trei-minute-19192095

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jul. 2021, 14:53 Liga 2
Pe aceeași temă