FC Hermannstadt a ajuns la al 13-lea transfer! Un mijlocaș cu aproape 100 de meciuri în Liga 1 a fost prezentat de sibieni

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 10:08 Liga 2
FC Hermannstadt a ajuns la al 13-lea transfer! Un mijlocaș cu aproape 100 de meciuri în Liga 1 a fost prezentat de sibieni

FC Hermannstadt a mai adus un fotbalist sâmbătă, 3 iulie, la scurt timp după ce l-a achiziționat pe fundașul Florin Bejan (30 de ani). Antrenorul Marius Măldărășanu l-a cerut pe fostul său elev de la Metaloglobus, mijlocașul Andrei Lung (32 de ani). Acestuia i-a expirat contractul cu bucureștenii la final de iunie.

Andrei Lung a semnat cu FC Hermannstadt! 

Lung nu a mai continuat la Metaloglobus, iar Măldărășanu a profitat de acest aspect. A reușit să aducă al doilea jucător de la fosta sa echipă, după Mino Sota (26 de ani). Andrei Lung are aproape 100 de meciuri la nivelul Ligii 1 și peste 60 la nivelul Ligii a 2-a, în întreaga carieră.

Mijlocașul a mai jucat, înainte de Metaloglobus, pentru echipe precum Chindia Târgoviște, Juventus București, FC Voluntari sau Universitatea Cluj. Sezonul trecut a evoluat în 18 partide și a înscris un gol.

Andrei Lungu este un mijlocaș defensiv în vârstă de 32 de ani. Are 1,82 m , este cotat la 150.000 euro pe siteurile de specialitate, iar până în prezent a evoluat pentru 12 echipe din România, Germania și Israel. Andrei Lungu și-a început cariera la Sportul Studențesc, apoi a continuat la F.C.Ardealul, U Cluj, Hapoel Petah Tikva (Israel), Energie Cottbus (Germania), F.C.Voluntari (cu care a câștigat Cupa României în sezonul 2016-2017), Ramat haSharon, Juventus București, Chindia Târgoviște și Metaloglobus București. În sezonul precedent, mijlocașul defensive a bifat 18 apariții în toate competițiile și a marcat un gol.

Îi spunem bun venit lui Andrei și îi dorim cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!”, a anunțat FC Hermannstadt.

13 transferuri făcute de FC Hermannstadt în această vară 

În total, în această vară, FC Hermannstadt a adus 13 jucători. Pe lângă Andrei Lung, cu recent retrogradata în Liga 2 au mai semnat Valentin Buhăcianu (atacant, ex UTA), Fabrizio Constantin (fundaș, ex Unirea Bascov), Cosmin Bucuroiu (atacant, ex Unirea Bascov), Ionuț Năstăsie (mijlocaș, ex Campionii FC Argeș), Vlad Muțiu (portar, ex ”U” Cluj), Raul Băilă (portar, ex Măgura Cisnădie), Alexandru Ban (mijlocaș, ex Măgura Cisnădie), Gheorghe Tomșa (fundaș, ex CFR Cluj), Paul Antoche (mijlocaș, ex Farul), Silviu Balaure (mijlocaș, ex Astra), Mino Sota (mijlocaș, ex Metaloglobus) și Florin Bejan (fundaș, ex Dinamo).

Sibienii au învins Gaz Metan Mediaș, iar acum pleacă în cantonament 

Sâmbătă, FC Hermannstadt a jucat un meci amical cu Gaz Metan Mediaș. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Raul Opruț.

Duminică, 4 iulie, sibienii vor pleca într-un cantonament în Slovenia, unde vor sta până pe 16 iulie. După revenirea în țară, pe 24 iulie mai exact, de la ora 11:00, echipa lui Marius Măldărășanu va disputa un amical cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Gheorghe Flușter/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-victorioasa-intr-un-amical-in-fata-noului-farul-cu-un-jucator-de-16-ani-decisiv-19191212

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-invinsa-surprinzator-in-al-doilea-amical-de-avantul-periam-contra-timisorenilor-a-inscris-si-fostul-ei-atacant-ndiaye-mediop-19191192

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-poli-s-a-impus-in-amicalul-cu-pobeda-cu-un-eurogol-marcat-de-un-american-cosmin-birnoi-primul-transfer-oficial-al-timisorenilor-care-il-au-in-probe-si-pe-portarul-australian-al-rapidului-19191188

 

 

Andrei PASCU 04 Jul. 2021, 10:08 Liga 2
Pe aceeași temă