FC Hermannstadt l-a achiziționat și pe Silviu Balaure, mijlocaș care a evoluat la Astra în ultimele cinci sezoane de Liga 1

Mircea OGLINDOIU 01 Jul. 2021, 17:26 Liga 2
FC Hermannstadt l-a achiziționat și pe Silviu Balaure, mijlocaș care a evoluat la Astra în ultimele cinci sezoane de Liga 1

Preluată de Marius Măldărășanu, FC Hermannstadt continuă campania agresivă de achiziții. În ziua în care a anunțat despărțirea de încă zece jucători din lotul cu care s-a retrogradat din Liga 1, formația sibiană a prezentat și un nou-venit în această vară, pentru Liga 2, al zecelea.

Este vorba despre mijlocașul stânga de 25 de ani Silviu Balaure, ultima dată la Astra, altă retrogradată în Liga 2.

Balaure a mai lucrat cu Măldărășanu și la Astra

Măldărășanu îl avusese elev pe Silviu Balaure și la Astra, la începutul sezonului 2018-2019. Mijlocașul chiar marcase în jocul câștigat de Astra cu 3-0 la Chiajna, dar, după jocul din etapa a 7-a, de la FC Voluntari, încheiat la egalitate, antrenorul a fost, surprinzător, demis, deși era neînvins pe banca echipei lui Ioan Niculae.

Sezonul trecut, Silviu Balaure a jucat doar 648 minute în 25 de partide de Liga 1 pentru Astra, club la care ajunsese în 2016, de la FCM Baia Mare (Liga 2).

Anterior, jucase la CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic (Liga 3), ACS Poli Timișoara (Liga 1) și CSS Drobeta Turnu Severin (juniori).

”După 5 ani, era timpul să mă despart de Astra. Am semnat cu Hermannstadt, alături de care vreau să revin sezonul viitor în Liga 1. Locul Sibiului e în Liga 1”, a declarat Balaure pentru Liga2.ro.

Silviu Balaure s-a născut la data de 6 februarie 1996, la Drobeta Turnu Severin.

Alte nouă achiziții făcute de FC Hermannstadt în această vară

FC Hermannstadt este printre cele mai active echipe care vor juca în noul sezon în Liga 2 în privința numărului de transferuri anunțate în mod oficial până acum.

Înaintea prezentării lui Balaure, la echipa sibiană au mai ajuns următorii fotbaliști: Valentin Buhăcianu (atacant, ex UTA), Fabrizio Constantin (fundaș, ex Unirea Bascov), Cosmin Bucuroiu (atacant, ex Unirea Bascov), Ionuț Năstăsie (mijlocaș, ex Campionii FC Argeș) Vlad Muțiu (portar, ex ”U” Cluj), Raul Băilă (portar, ex Măgura Cisnădie), Alexandru Ban (mijlocaș, ex Măgura Cisnădie), Gheorghe Tomșa (fundaș, ex CFR Cluj) și Paul Antoche (mijlocaș, ex Farul).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-oficializat-plecarile-a-10-fotbalisti-clubul-nostru-le-multumeste-pentru-munca-depusa-19190865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-rada-noul-secund-al-lui-marius-maldarasanu-la-fc-hermannstadt-i-a-luat-locul-lui-marian-botea-care-fusese-prezentat-in-urma-cu-mai-putin-de-o-saptamana-19190801

Mircea OGLINDOIU 01 Jul. 2021, 17:26 Liga 2
Pe aceeași temă