FC Hermannstadt, pe modelul ”diesel”. Sibienii au început mai greu, dar au făcut încă două transferuri la câteva ore după prima venire. Doi tineri din Liga 3, prezentați oficial

Răzvan STÎNGĂ 16 Jun. 2021, 14:14 Liga 2
FC Hermannstadt, pe modelul ”diesel”. Sibienii au început mai greu, dar au făcut încă două transferuri la câteva ore după prima venire. Doi tineri din Liga 3, prezentați oficial

FC Hermannstadt a început mai greu pregătirea sezonului de Liga 2 după retrogradare, dar acum a dat serios drumul la treabă. La numai câteva ore după ce au anunțat primul transfer, aducerea lui Valentin Buhăcianu (atacant, ex UTA), sibienii au mai adus încă doi fotbaliști.

Fabrizio Constantin și Cosmin Bucuroiu, la FC Hermannstadt 

Este vorba de doi tineri din Liga 3, de la Unirea Bascov, fundașul Fabrizio-Mihai Constantin (17 ani) și atacantul Cosmin Bucuroiu (17 ani). În ceea ce-l privește pe primul, acesta a fost împrumutat de la startul sezonului trecut și până în iarnă, în Liga 2, la CS Mioveni, echipă care a promovat în Liga 1 după barajul disputat chiar împotriva lui FC Hermannstadt.

La echipa din Mioveni (intervalul august 2020 – ianuarie 2021), Fabrizio-Mihai Constantin a prins doar 6 partide în Liga 2 (486 de minute). Cosmin Bucuroiu a evoluat stagiunea trecută la Unirea Bascov, nu a fost împrumutat precum colegul său, și a marcat un gol în Liga 3.

”Fabrizio-Mihai Constantin este un fundaș central de picior stâng,  în vârstă de 17 ani, care are o înălțime de 1,92 metri și poate evolua și pe postul de fundaș stânga. Fabrizio a debutat în Liga a III-a la vârsta de 14 ani și 11 luni pentru Unirea Bascov, iar în Liga a II-a doi ani mai târziu, pentru C.S. Mioveni, la 16 ani și 11 luni. Tânărul fundaș a fost format la ACS  FC DĂNUȚ COMAN și a mai evoluat până acum la LPS Viitorul Pitești, FCSB, CS Unirea Bascov și C.S.Mioveni, echipă pentru care a bifat 5 meciuri ca titular în sezonul trecut. Fabrizio este în prezent internațional România U18 și a fost selecționat până acum în toate reprezentativele țării noastre la nivel de juniori (U15, U16, U17, U18).

Cosmin Bucuroiu este un atacant în vârstă de 17 ani, care a evoluat în sezonul trecut pentru Unirea Bascov, în Liga a III-a, echipă pentru care a marcat un gol. Acesta mai poate evolua ca vârf 2, dar și ca mijlocaș de bandă.

Le dorim mult succes în echipa noastră celor doi tineri fotbaliști!”, se precizează pe site-ul oficial al sibienilor, FC Hermannstadt.

  • În comunicatul celor de la FC Hermannstadt, numărul de meciuri trecut în dreptul lui Constantin la CS Mioveni este greșit. El nu a jucat cinci, ci șase meciuri, toate începute ca titular, în doar unul fiind înlocuit. În pauza de iarnă nu a fost menținut în lot de Alexandru Pelici, fiind cedat înapoi la Unirea Bascov.

Aducerea lui Fabrizio-Mihai Constantin trădează înțelegerea dintre Dănuț Coman și FC Hermannstadt? 

Fabrizio-Mihai Constantin a fost format la școala de fotbal a lui Dănuț Coman, ceea ce duce cu gândul la faptul că fostul portar este și mai aproape de preluarea postului de președinte la clubul din Sibiu. Chiar el recunoștea negocierile cu conducerea de acolo, iar această mutare, cu aducerea lui Constantin, amplifică și mai mult posibilitatea să se ajungă la un acord în zilele următoare, dacă nu s-a ajuns deja.

În plus, FC Hermannstadt vrea să îl numească antrenor pe Bogdan Andone. ”Principalul” și Dănuț Coman au mai colaborat și la Astra, iar ”perechea” se poate reface.

Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-rupe-legatura-cu-clubul-cu-care-a-colaborat-inca-de-la-infiintare-cu-ajutorul-caruia-a-putut-activa-pana-acum-19188661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-isi-revine-dupa-socul-retrogradarii-clubul-sibian-a-anuntat-ce-planuri-are-pentru-liga-2-si-ce-se-intampla-cu-echipa-secunda-19188512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asu-politehnica-s-a-despartit-de-inca-trei-jucatori-dintre-care-unul-era-cel-mai-vechi-component-al-lotului-19189234

Răzvan STÎNGĂ 16 Jun. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă