FC Hermannstadt a împrumutat un fundaș de la CFR Cluj, iar stafful a fost completat cu încă un antrenor secund. Sibienii au stabilit cantonamentul, în afara țării, și două amicale

Andrei PASCU 25 Jun. 2021, 20:25 Liga 2
FC Hermannstadt a împrumutat un fundaș de la CFR Cluj, iar stafful a fost completat cu încă un antrenor secund. Sibienii au stabilit cantonamentul, în afara țării, și două amicale

FC Hermannstadt continuă demersurile pentru conturarea lotului de jucători și a staffului tehnic, pentru sezonul următor, iar antrenorul Marius Măldărășanu se ocupă de perioada de pregătire. Astfel, mai multe informații importante au fost comunicate de clubul din Sibiu, vineri.

FC Hermannstadt l-a împrumutat pe Gheorghe Tomșa de la CFR Cluj 

În privința venirilor, FC Hermannstadt l-a trecut pe listă și pe fundașul Gheorghe Tomșa (18 ani), de la campioana României, CFR Cluj. A fost luat pe perioadă determinată de timp, sub formă de împrumut, cel mai probabil pentru întreg sezonul de Liga 2 care va începe la final de iulie. Tomșa nu a apucat să evolueze pentru prima echipă a CFR-ului, ci doar pentru echipa secundă.

În același comunicat în care a anunțat venirea lui Gheorghe Tomșa, FC Hermannstadt a făcut publică și completarea staffului lui Marius Măldărășanu. Pe lângă Laurențiu Costache, ”secund” al sibienilor este de vineri, 25 iunie, și Marian Botea.

Marian Botea face parte de astăzi din staff-ul condus de Marius Măldărășanu la A.F.C.Hermannstadt. Alături de Laurențiu Costache, tehnicianul în vârstă de 47 de ani va ocupa rolul de antrenor secund, fiind responsabil cu pregătirea fizică a echipei.
Gheorghe Tomșa este un fundaș lateral în vârstă de 18 ani. Tânărul poate evolua pe ambele părți ale terenului în compartimentul defensiv, având un joc la fel de bun cu ambele picioare. Dodo, cum îi spun colegii de echipă, a venit la FCH sub formă de împrumut de la C.F.R.Cluj, unde a jucat pentru echipa a doua a clubului”, a precizat FC Hermannstadt.

Trei străini au ajuns la antrenamente, Saeed Issah Baba Alhassan și Stanley Elbers

Vineri, Marius Măldărășanu i-a avut la ședința de pregătire și pe trei dintre străinii care au ajuns mai târziu la Sibiu, este vorba de jucătorii din Ghana, Saeed Issah și Baba Alhassan, și olandezul Stanley Elbers:

Stanley Elbers, Baba Alhassan & Saeed Issah au revenit în lot și au intrat de astăzi în programul normal al echipei”.

FC Hermannstadt a programat un cantonament în Slovenia 

FC Hermannstadt va face un cantonament în afara țării, dar a programat și două meciuri în afara stagiului de pregătire, unul înainte și unul după. Prima partidă de verificare a sibienilor a fost programată pentru 3 iulie, de la ora 11:00, cu Gaz Metan Mediaș, în deplasare.

Apoi, pe 4 iulie sibienii vor pleca într-un cantonament în Slovenia, unde vor sta până pe 16 iulie. După revenirea în țară, pe 24 iulie mai exact, tot de la ora 11:00, echipa lui Marius Măldărășanu va disputa un amical cu Viitorul Șelimbăr.


Foto: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-intrat-pe-mana-lui-maldarasanu-echipa-sibiana-a-inceput-pregatirea-sezonului-de-liga-2-cu-doar-noua-jucatori-din-vechiul-lot-ultimul-plecat-si-noutatile-19190066

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-marius-maldarasanu-este-noul-antrenor-principal-al-fc-hermannstadt-proiectul-la-care-s-au-gandit-este-unul-propice-pentru-antrenorii-care-isi-doresc-sa-faca-performanta-s-19189945

https://liga2.prosport.ro/seria-1/continua-seria-plecarilor-la-fc-hermannstadt-un-atacant-si-un-mijlocas-s-au-despartit-de-clubul-din-sibiu-dar-schimbarile-de-lot-nu-se-opresc-sunt-fotbalisti-care-mai-au-contracte-pana-la-19189834

 

 

 

Andrei PASCU 25 Jun. 2021, 20:25 Liga 2
Pe aceeași temă