FC Hermannstadt a pierdut primul amical din Slovenia. Marius Măldărășanu a utilizat toți jucătorii valizi, printre care și cei veniți recent la echipă

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Jul. 2021, 14:20 Actualizat: 09 Jul. 2021, 14:25 Liga 2
FC Hermannstadt a pierdut primul amical din Slovenia. Marius Măldărășanu a utilizat toți jucătorii valizi, printre care și cei veniți recent la echipă

FC Hermannstadt a disputat, joi, primul meci amical după ce a ajuns în cantonamentul din Slovenia. Recent-retrogradata în Liga 2 a întâlnit formația NK Hrvatski Dragovoljac, care a urcat în prima ligă din Croația la finalul sezonului trecut. Elevii lui Marius Măldărășanu au pierdut.

FC Hermannstadt, eșec în primul amical din Slovenia 

Sibienii au cedat la un gol diferență, scor 0-1. Singura reușită a meciului a venit, potrivit informațiilor oferite de club, în prima repriză.  Se pare că înfrângerea Sibiului a fost una nedreaptă, întrucât și-a creat nu mai puțin de 15 ocazii de gol, iar pe durata meciului a fost în frunte la capitolul posesie.

Marius Măldărășanu a avut ocazia să utilizeze toți jucătorii valizi, pe care îi are în acest moment în programul normal de pregătire.

FC Hermannstadt a început în formula: Muțiu – Vodă, Bejan, Stoica, Tomșa, Lungu, Sota, Petrescu, Oroian, Elbers, Plazonja. Pe parcurs au mai intrat Pop – Constantin, Antoche, Baba, Șter, Năstăsie, Bucuroiu, Isaah, Buzan, Opruț, Buhăcianu, Popescu, Balaure, Pantea

FC Hermannstadt a mai jucat un amical în această vară. Marius Măldărășanu a promis promovarea 

Până la plecarea în cantonamentul din Slovenia, FC Hermannstadt a disputat un singur meci de verificare în România, cu Gaz Metan Mediaș, pe care a învins-o la un gol diferență, 1-0. Sibienii vor sta în stagiul de pregătire până pe 16 iulie și vor mai disputa încă trei meciuri amicale.

Va mai juca împotriva echipei Paksi (Liga 1 Ungaria, 11 iulie, ora 11:00 și 17:30) și cu NK Dop (Liga 2 Slovenia, 14 iulie).

Nu există în discuție decât un singur obiectiv, adică promovarea. Nu știu dacă aș fi venit pentru altceva. Sunt un antrenor tânăr, îmi doresc provocări. Am tot refuzat pe parcurs alte propuneri, datorită faptului că am vrut să iau licența PRO. Mi-am dorit foarte mult asta, fiindcă în trecut am antrenat fără licență, aducând lângă mine un antrenor care avea PRO-ul lângă mine și ăsta a fost un obiectiv al meu.

Știam că era de fapt altcineva, la un moment, ca antrenor mai mult ca sigur (n.r. – se referă la Bogdan Andone), am rămas surprins, însă i-am răspuns din start da lui Dani Coman și, după aceea, discutând mai pe larg, vizavi de tot ce se vrea, obiectivul este promovarea.

Nici nu există alt cuvânt sau alt obiectiv intermediar. Ăsta este obiectivul echipei”, a spus Marius Măldărășanu, în momentul în care a venit la FC Hermannstadt.

Video: FC Hermannstadt 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Jul. 2021, 14:20 Actualizat: 09 Jul. 2021, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă